דלג לתוכן

ניתוח קוניזציה עקב CIN 3 שנגרם על ידי פפילומה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/11/2009 תאריך עדכון: 06/07/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

האם לאחר ניתוח קוניזציה, בעקבות אבחנה של CIN 3, מבריאים לחלוטין? האם נגיפי הפפילומה נעלמים, ואם לא - האם הנגיף יכול להסב לגופי נזק נוסף? אילו צעדי מניעה עלי לנקוט ואילו בדיקות עלי לבצע לעתים תכופות יותר?

תשובה:

לאחר קוניזציה בעקבות CIN 3, יש להמשיך ולהיות במעקב של הרופא המטפל ולערוך בדיקות שנתיות. וירוס הפפילומה יכול להופיע שוב באזורים צמודים לאזור הקוניזציה, לכן יש להמשיך ולעקוב אחר המצב. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר אברהם אברג'ל
ד"ר אברהם אברג'ל אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר שי חנניה
ד"ר שי חנניה ילדים
 אליזבט הלף
אליזבט הלף גסטרואנטרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו