דלג לתוכן

אני בן 25. לפני כחמישה ימים עברתי ניתוח וריקוצלה high ligation לאחר אבחנה של וריקוצלה מדרגה 3, דבר שגרם להקטנת אשך שמאל. בלילה הנוכחי היה לי קרי לילה עם כמות קטנה מהרגיל של שפכה, וכמו כן, אני מרגיש שאשך שמאל שלי רך משמעותית מאשך הימני. האם התופעות

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/01/2008 תאריך עדכון: 02/11/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

תיאורך לגבי האשך השמאלי מתאים למצב אחרי ניתוח כזה. אני מניחה שתעבור בקרוב בדיקה נוספת על ידי המנתח לצורך ביקורת. כרגע נראה שאין סיבה לדאגה. לגבי האשך הימני, כשהווריקוצלה בדרגה קלה עד בינונית, בדרך כלל אין צורך לנתח. עם זאת, חשוב מאוד להיות במעקב ולבדוק את המצב מפעם לפעם. אני ממליצה להסב את תשומת ליבו של הרופא שיבדוק אותך בביקורת, גם לאשך הימני. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר יחזקאל לוי
ד"ר יחזקאל לוי חוות דעת משפטית
פרופ' טליה וולק
פרופ' טליה וולק נפרולוגיה
פרופ' מיכאל אהרנפלד
פרופ' מיכאל אהרנפלד פנימית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו