דלג לתוכן

תהליך היפואקוגני בכבד שמצריך המשך בירור

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/01/2008 תאריך עדכון: 02/11/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אצל אימי התגלה סרטן שד. היא בת 70. בבדיקת אולטרסאונד התגלה תהליך מעט היפראקוגני באונה שמאלית של הכבד. האם זאת גרורה?

תשובה:

אני מאמינה שיפנו את אימך לביצוע בדיקת CT על מנת לראות טוב יותר את הממצא בכבד. אם יעלה חשד אולי אף יעשו ביופסיה. זו יכולה להיות גרורה, אך מובן שזה יכול להיות גם ממצא שפיר. המשיכו את הבירור. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר יורם הוד
ד"ר יורם הוד רפואת שיניים
ד"ר גד ולן
ד"ר גד ולן אורתופדיה
ד"ר יוליה רון
ד"ר יוליה רון גסטרואנטרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו