תהליך היפואקוגני בכבד שמצריך המשך בירור
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אצל אימי התגלה סרטן שד. היא בת 70. בבדיקת אולטרסאונד התגלה תהליך מעט היפראקוגני באונה שמאלית של הכבד. האם זאת גרורה?

תשובה:
אני מאמינה שיפנו את אימך לביצוע בדיקת CT על מנת לראות טוב יותר את הממצא בכבד. אם יעלה חשד אולי אף יעשו ביופסיה. זו יכולה להיות גרורה, אך מובן שזה יכול להיות גם ממצא שפיר. המשיכו את הבירור. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד