הטיפול בפטריה באזור המפשעה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/01/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי פטריה באזור המפשעה. מרוב גירוד האזור נהיה חום- כתום והתרופות לא עוזרות. זה נמשך שנים. מחפשת עזרה

תשובה:
מומלץ לקחת תרבית כדי לראות שאכן מדובר בפטרייה, ואם כן - לבדוק את רגישות הפטרייה לתכשירים אנטיביוטיים. לאחר מכן ניתן לטפל לפי רגישות הפטרייה, ובמשחה סטרואידית כדי להילחם בדלקת המשנית. בברכה דר' איציק לוי מומחה בפנימית ובמחלות זיהומיות