בתי בת 6 סובלת מצלקות לאחר כוויות שנוצרו בגיל שנה. הצלקות הינן בעיקר בח
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/02/2002
1 דקות קריאה
שאלה:

בתי בת 6 סובלת מצלקות לאחר כוויות שנוצרו בגיל שנה. הצלקות הינן בעיקר בחזה ובידיים. האם ידוע לכם בנוגע לטיפולים חדשים בהם סיכויי ההחלמה ואי חזרת הצלקת גבוהים ? בעבר שמענו על שיטת ה"בלון" וטיפול באמצעות הקפאה של האזור. אילו מהשיטות מתאימה יותר לשימוש או שיטה אחרת ?

תשובה:
עליכם לפנות לייעוץ רופא עור ופלסטיקאי על מנת להגיע להחלטה משותפת לדרך הפעולה העתידית. להלן מספר טיפולים אפשריים לצמצום גודל צלקת גדולה: 1. ניתוח הקרוי revision scar. 2. חבישות ג'ל סיליקון / אבץ. 3. טיפולי הקפאה בחנקן נוזלי- כל 20-30 יום. 4. טיפול באמצעות קרני לייזר.