מה כולל הטיפול המשלים לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת TK?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מה כולל הטיפול המשלים לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת TK?

תשובה:

לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת TK, הרופא המנתח יקבע תור למעקב יום אחרי הניתוח, שבוע אחרי, חודש, 3 ו-6 חודשים לאחר הניתוח, על מנת לשלול סיבוכים כגון זיהום עיני, בצקת או דימום של הקרנית וכד'. בנוסף, המטופל יידרש בטיפול קבוע למשך כחודש של טיפות אנטיביוטיות וטיפול בטיפות מונעות דלקת, על מנת להפחית את הסיכון בדלקת עינית לאחר הניתוח. במידת הצורך, המטופל ירכיב משקפי ראייה לתיקון קוצר הראייה שעלול להיווצר, למשך מספר ימים עד שבועות מהניתוח.