דלג לתוכן

הסרת שיער במפשעה ושינויים טרום-סרטניים בנרתיק

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 18/02/2010 תאריך עדכון: 15/05/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

לפני כשנה אובחנו אצלי תאים טרום-סרטניים בצוואר הרחם בשל וירוס הפפילומה, ואני נמצאת במעקב. האם מצבי מאפשר לי לעבור הסרת שיער בלייזר באזור המפשעה?

תשובה:

לייעוץ חינם בנושא הסרת שיער פנה למומחה שלנו >>> אין שום קשר בין התאים בנרתיק לבין הטיפול במפשעה. אין מניעה לעבור טיפול הסרה בלייזר באזור המפשעה. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' ארנון כהן
פרופ' ארנון כהן עור ומין
פרופ' שגיא חיימוביץ
פרופ' שגיא חיימוביץ יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר דב אנגלשטיין
ד"ר דב אנגלשטיין אורולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו