כאבים ונפיחות אחרי הזרקת דיפרוספן לברך
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

הזריקו לי לברך דיפרוספן בעקבות אבחון של מניסקוס פנימי. 4 שעות אחר כך התחילו כאבי תופת בברך עם התנפחות לא גדולה. האם זו תופעה שכיחה?

תשובה:
לאחר הזרקה לברך יכולה להופיע תפיחות מקומית המלווה בחוסר נוחות. כאבים עזים המופיעים מספר שעות לאחר ההזרקה אינם שכיחים. אם לא חל שיפור במצב או אם הנפיחות או בעיות אחרות מחמירות, הייתי ממליץ על פנייה לרופא לצורך הערכה מחודשת. בברכת בריאות שלמה ד"ר רונן בלכר - אינפומד