סיכויי החזרה של הריון מולארי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מהו סיכוי החזרה של הריון מולארי בהריון הבא לאחר הריון מולארי חלקי בפעם האחרונה שהייתי בהריון? הריון זה הסתיים בגרידה, כמובן. קראתי באתר אחד ששיעור החזרה הוא 2.4% ובאתר אחר דובר על 25%, פי 10! מניין הפערים האלה? האם סיכויי החזרה קשורים להיות ההריון מו

תשובה:
קיים סיכוי של 2.4% להופעת הריון מולארי חוזר לאחר הריון מולארי חלקי. לא מצאתי מידע לגבי הבדל בין הריון מולארי שלם או חלקי ולגבי הסיכוי לחזרה של הבעיה. חשוב להמתין 6 חודשים עד לכניסה נוספת להריון. בברכה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד