עקירת שיניים בעת טיפול אורתודונטי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/11/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

בטיפול של יישור שיניים בולטות, האם שכיח שעוקרים 4 שיניים טוחנות כדי "לפנות מקום" בחניכיים לשיניים הבולטות? מדובר בטיפול יישור שיניים לילדה בת 12. מהם היתרונות? האם ישנם חסרונות או מגבלות?

תשובה:
בהחלט מקובל לעקור שיניים בזמן טיפול אורתודונטי. עקירת שיניים מקצרת את זמן הטיפול ומאפשרת פינוי מקום למשנן צפוף. בברכה, ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים