פורום טיפולי פוריות - עמוד 1775
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
פיש
גילה 30/08/2016 | 18:56בת 44 הפיש שלי 10 הבנתי שזה טוב לגילי עם בדיקת HMA מראה על רזרבה נמוכה מה קובע ? הפיש מעיד על כמות הביציות או על אכותם ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת ה-FSH וה-AMH מצביעות כנראה על רזרבה שחלתית נמוכה,זאת בנוסף על היותך בת 44 גיל בו איכות הביציות הנה ירודה ביותר -מצב משולב זה מצביע על סיכוי נמוך ביותר להרות בעקבות טיפול ייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 31/08/2016 | 08:56הוסף תגובה
-
-
אי פריון משני
דלית 29/08/2016 | 14:58רציתי לדעת האם נתקלת בנשים באי פריון משני שנכנסו אחרי הרבה זמן באופן טבעי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בהחלט נתקלתי בכך גם אחרי שנים,ובמיוחד לאחר טיפולי הפריה,התופעה קרויה the inadvertent pregnancy
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/08/2016 | 20:17הוסף תגובה
-
דלית
אשמח לחדד את השאלה יותר,תודה 30/08/2016 | 01:33קצת קראתי בפורומים ובהחלט קראתי על בנות שעשו הפריות ופתאום אחרי זה הרו טבעי אני יותר כיוונתי בשאלה האם מישהי שהצליחה להביא ילדים ופתאום יש לה אי פריון משני האם עם היא תמשיך לנסות הרבה זמן נגיד שנה וחצי שנתיים היא תצליח להיכנס בסופו של דבר כי הרי היא הצליחה להיכנס בעבר נתקלת בבנות כאלה או שפשוט מרימים ידיים ופונים לטיפולים אבל אולי עם הזמן זה כן היה אפשרי להיכנס בצורה טבעיתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהחלט נתקלתי בתופעה,למרות שהיוצא מהכלל מאשר את הכלל שיש לקבל סיוע והכוונה במקרים אלו לאחר חצי שנה של יחסים בלתי מוגנים במטרה להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/08/2016 | 08:31הוסף תגובה
-
-
חרדות וכניסה להריון!!
אריאלה 30/08/2016 | 01:46יש לי ממש חרדות מהפחד לא להיכנס להריון ואני ממש מרגישה לחץ נפשי מזה כל פעם שאני רואה שזה לא קורה אני נלחצת יותר וממש חושבת על זה כל הזמן השאלה האם החרדות והלחצים שאני מרגישה יכולים לגרום לזה שלא יקלט הריון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לאלמנט הנפשי עלולה להיות השפעה שלילית ולהפריע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/08/2016 | 08:29הוסף תגובה
-
-
ביוץ
Mira 29/08/2016 | 18:59לאחר טיפול בגונל f יום 15. זקיקים 15 ו 21 נצפה קו הד אמצע רירית 8.9 בדיקת הדם: E2 935 P 2.1 Lh 4.8 האם זה בסדר שהרופא אמר להזריק אוביטרל היום בערב? והאם זה וודאיי שאוביטרל גורם לביוץ תווך השעות 36-46 שעות ואין דבר כזה ביוץ יותר מאוחר מזה ??? לאור הנתונים שנתתיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הוראות הרופא מצוינות,הביוץ אכן צפוי בטווח של 24-36 שעות מזריקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/08/2016 | 20:14הוסף תגובה
-
שאלה נוספת
Mira 30/08/2016 | 02:23הזרקתי. אם כך איך אני יודעת עד מתי אני בביוץ? עד איזה יום כולל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאמור התקופה האופטימאלית הנה ביומיים העוקבים לזריקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/08/2016 | 08:28הוסף תגובה
-
-
חודש שני
ליאת 30/08/2016 | 07:10בוקר טוב פרופ' אשכנזי. מאוד מודאגת ממשהו שהיה לי בלילה ואספר בקצרה. כרגע אני אמורה להיכנס לחודש 2 והלילה נרדמתי עם הטלפון מתחת לכרית (חשוב לציין שהוא לא היה מוטען אבל היה דלוק) כשהתעוררתי בבוקר הפלאפון היה ממש רותח. ממתי שהתעוררתי הבוקר יש לי בחילות וכאב בטן.. האם זה קשור לקרינה מהטלפון שהיתה בלילה? האם זה יכול לגרום לי נזק להריון. מאוד מודאגת.. ממתינה לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לא סביר שהאירוע ישפיע על ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 30/08/2016 | 08:21הוסף תגובה
-
-
כניסה לחודש 2
ליאת 29/08/2016 | 15:11צהריים טובים פרופ' אשכנזי אני אוטוטו נכנסת לחודש 2 ורציתי לשאול לגבי מאכלים: 1.האם ניתן לאכול מיונז מביצים מפוסטרות? 2. האם ניתן לאכול בגלידריות (למשל גלידה אמריקאית שהיא עשויה מביצים מפוסטרות/לא מפוסטרות? 3. האם ניתן לאכול כבד? אודה מאוד לתשובתך. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כל עוד מדובר בביציםמפוסטרות איני רואה כל בעיה,אם הכבד מבושל או מווגן אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/08/2016 | 20:16הוסף תגובה
-
-
ביוץ
Tuli 25/08/2016 | 07:51היי, אחרי טיפול איקקלומין. יום 12. נמצאו 6 זקיקים בגדלים של בין 9 ל10 מ"מ. האם הכמות אופיינית לאחר טיפול של איקקלומין? האם כולם יבייצו? עוד כמה ימים להערכתך יהיה ביוץ? (בכמה ימים הם גדלים מידי יום?)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יש לבצע בדיקת מעקב בעוד3-4 ימים כדי לבחון אם התפתחו זקיקים מובילים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 25/08/2016 | 10:38הוסף תגובה
-
ביוץ
Tuli 28/08/2016 | 15:33כפי שהלמצת, בצעתי היום (יום 15) בדיקה נוספת. דם: E754 P1.85 L14.4 בשחלה ימין נמצאו 2 זקיקים בגודל 10 ממ ושמאל 2 זקיקים 11 ממ. לאחר 5 ימים של איקקלומין (החל מהיום החמישי) ו3 ימים של פריגנובה(עד היום ה7) חזרתי ליטול שוב את הטיפול החל מהיום ה12 עד היום ה14 2 איקקלומין ופריגנובה ביום. מה מעידות התוצאות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עדיין טרום ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/08/2016 | 08:48הוסף תגובה
-
ביוץ
Tuli 29/08/2016 | 11:43לדעתך הם עשויים לגדול ולהגיע לביוץ למרות קצב הגדילה האיטי?הוסף תגובה
-
-
רמת ה E2 ביום השני למחזור והחזרת עוברים מוקפאים
מיטל 26/08/2016 | 13:03בת 33, לפני 8 שנים עברתי הפריה חוץ גופית ונולדו תאומות. ההפריה הצליחה בטיפול הראשון וכן הוקפאו 7 עוברים. לפני כשלושה חודשים החלטנו שוב לחדש את התהליך במטרה להרות. בחודש הראשון, יום שני שלישי של המחזור, רמות ה E2 הגיעו ל 270 הכי נמוך. הרופא אמר שכדאי להמתין לחודש הבא. בחודש השני כנל, רמות ה E2 לא הגיעו פחות מ 260, הרופא החליט כן להתחיל הורמונים, ולעשות החזרה, התשובה הייתה שלילית. בחודש השלישי,שוב רמות ה E2 היו מינימום 270 והרופא ביקש לדחות את הטיפול ולראות מה יהיה בחודש הבא. מה משמעות ה E2 , למה זה לא יורד אצלי מתחת ל 200 וכן מה ההשפעה על תחילת תהליך הורמונלי במצב כזה, בכדי להחזיר עוברים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אין לכך משמעות במחזור טיפולי להחזרת מוקפאים שבו ניתן טיפול הורמונלי תחליפי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/08/2016 | 12:28הוסף תגובה
-
מיטל 27/08/2016 | 16:47אז מדוע הרופא בחר לא להתחיל אסטרופם ביום השני/ שלישי של המחזור שבו ה E2 עמד על 270 pmol? כמו כן האם מדד כזה יכול להעיד על רזרבה שחלתית נמוכה? כרגע נותרו לנו 4 עוברים, במידה ואצטרך להתחיל מחזור חדש של טיפולים כולל שאיבה והפריה מחדש, האם מדדים הורמונליים כאלה יכולים לפגוע בסיכויי ההצלחה? אשמח לתגובתך, קצת לחוצה מכל העניין. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הסיבות שמורום עם הרופא שלך,ערך אסטרוגן גבוהה ביום2 למחזור יכול בהחלט לרמז על רזרבה שחלתית נמוכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/08/2016 | 20:21הוסף תגובה
-
מיטל 28/08/2016 | 17:59במידה ולא ייקלטו 4 העוברים האחרונים שנותרו, האם נושא של רזרבה שחלתית נמוכה יכול להשפיע לשלילה על ביצוע תהליך חדש של שאיבה והפרייה? האם ניתן להצליח בטיפולי הפריה במקרה כזה? מעולם לא סבלתי משום מחלה, אני בת 33, אוכלת בריא, שומרת על פעילות גופנית, מה הסיבה שבגיל כזה אני מתמודדת עם רזרבה שחלתית נמוכה? תודה רבה על התמיכה והמענה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/08/2016 | 08:47בראש ובראשונה לא הייתי מבסס את האבחנה של רזרבה נמוכה רק על סמך בדיקת האסטרוגן,קיימים מדדים נוספים,בכל מצב היותך בת 33 נותן אופק מצוין להצלחה-הגיל הנו המדד החשוב ביותר בניבוי ההצלחההוסף תגובה
-
-
הזרעות
רוני 25/08/2016 | 14:56שלום פרופ אשכנזי לגבי הזרעות..מהם השיקולים לביצוע הזרעה פעם אחת במחזור טיפול או יום אחרי יום?? נאמר לי שאעבור הזרעה רק פעם אחת וממידע שקראתי אפשרי גם פעמיים תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הזרעה כפולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/08/2016 | 09:57להלן הראציונל מאחורי הזרעה כפולה-מחקרים מראים: - תאי זרע חיים באיברי הרבייה הנשיים 24-40 שעות בממוצע. לעומת זאת, טווח הביוץ לאחר עליית הורמון הביוץ (או זריקת אוביטרל) יכול להתרחש גם נעל 34-40 שעות. - רק 10% מתאי הזרע עשויים להימצא בחצוצרה בזמן ההפריה של הביצית. לכן, יש לבצע את ההזרעה לא יותר משעות ספורות לפני הביוץ. - ביצית מקבלת יכולת הפריה כ- 6 שעות לאחר הביוץ. יכולת זו נשמרת למשך 18 שעות נוספות. - לעיתים, בזמן הביוץ, בדיקת הביוץ אינה מזהה את הורמון ה- LH (הוא הורמון הביוץ). - כאשר ניתן אוביטרל להשראת ביוץ על בסיס מעקב הזקיקים, גודל הזקיקים לא תמיד משקף את מועד הביוץ בגלל יכולת ההשתנות של גודל הזקיקים לפני הביוץ. ביוץ יכול להתרחש 22-47 שעות לאחר זריקת אוביטרל. מאחר שאחרי הביוץ, עומדות לרשותנו 24 שעות נוספות של ביצית בעלת כושר ההפריה, יש לנו כ-71 שעות אפקטיביות ממועד זריקת האוביטרל להפריה של הביצית. נתונים אלו מראים, כי הזרעה כפולה מספקת זמן רב יותר להפריית הביצית ותלויה בשלושה גורמים עיקריים: - זמן נדידת הזרע לאזור האמפולרי שבחצוצרה, במטרה להפרות את הביצית. - משך הזמן מרגע פליטת הביצית מהזקיק עד לקליטת הביצית על-ידי הקצה הפיבריאלי הרחוק של החצוצרה. - משך זמן החשיפה של הביצית לזרע, בסביבה של החצוצרה. יש שטוענים, כי במחזורי טיפול בהם נעשה שימוש בתכשירים לעידוד ביוץ, לאחר זריקת אוביטרל ייתכנו ביוצים עוקבים בטווח של כמה שעות. בדרך זו, ההזרעה הראשונה תספק לנו מספיק תאי זרע לביצית הראשונה אשר התבייצה, וההזרעה השנייה תספק מספיק תאי זרע לביציות הנוספות, אשר חרגו בשלב מאוחר יותר. תא הזרע זקוק לזמן כדי לקבל את יכולת ההפריה (קפסיטציה), אשר דורש זמן נוסף. המסקנה המתקבלת הנה שלאתר הפריה של ביצית, הזרעה כפולה יכולה לספק יותר תאי זרע לזמן רב יותר, מה שעשוי להגדיל את שיעור ההריונות המושג באמצעות ההזרעות, ובמיוחד את שיעור ההריונות שמקורן בהזרעות .הוסף תגובה
-
תודה רבה על המענה
רוני 28/08/2016 | 19:09ישר כוח.הוסף תגובה
-
-
היסטרוסקופיה אבחנתית
מרינה 23/08/2016 | 20:26פרופסור ערב טוב. מה עלות של הבדיקה? אני מבינה שהמחירים משתנים מרופא לרופא אבל סדר גודל...תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאשר מדובר בהסדר מול קופה העלות למטופלת עשויה להיות זולה יותר-להערכתי המחירים נעים ביון 900 שקל ל-1500 שקל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/08/2016 | 09:20הוסף תגובה
-
ביררתי
מרינה 24/08/2016 | 15:28ביררתי היום. בעקבות חוק ההסדרים אי אפשר לעשות את הבדיקה דרך המושלם (דיברתי עם כללית ב*2700). או בקופת חולים שתורים שם הכי קרוב זה סוף אוקטובר או פרטי. פרטי במקום אחד אמרו לי 3800. במקום השני אמרו שלא עושים רק אבחנתית אלא את שתיהן ביחד והמחיר הוא 5800....משהו מטורף...לא יודעת לאן לפנותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאמור,את יכולה לפנות למזכירתי ולקבל פרטים לגבי עלות הבדיקה אצלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/08/2016 | 19:42הוסף תגובה
-
היסטרוסקופיה אבחנתית
מרינה 25/08/2016 | 11:47פרופסור תודה רבה. היום במקרה התגלתה אפשרות לעשות את בדיקה בכללית ממש בימים הקרובים. ביום הבדיקה אהיה ביום ה16 למחזור. שנה אחרונה אני בטיפולים אבל לפני זה המחזורים שלי VHU סדירים כל 26-27 יום.. האם לעשות את הבדיקה ביום ה16 זה בעיה? (היו לי יחסים רק פעם 1 ביום ה8-9 למחזור-ז"א אומרת שאין סיכוי שאני בהריון). חוץ מזה בגילי (אני בת 43.5) ביוץ לא קורה כל חודש. האם מבחינת רירית הרחם זה עדין בסדר לעשות את הבדיקה ביום ה16? פשוט אם לא עכשיו ,אז אצטרך לחכות עוד חודש ואז הטיפול יידחה בעוד חודשיים ואין לי את הזמן הזה בגיל... תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קיום יחסים מהווה הוראת נגד להיסטרוסקופיה,כל החלטה אחרת הנה באיריותך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 25/08/2016 | 13:01הוסף תגובה
-
אני מבינה את זה
מרינה 25/08/2016 | 13:10אבל מבחינת הרירית עצמה זה בסדר יום ה16? (הכוונה האם היא עדין די דקה כדי לעשות את הבדיקה)? תודה!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מבחינת מועד הביצוע אין כל בעיה ,אולם הבעיה היא קיום היחסים שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/08/2016 | 09:58הוסף תגובה
-
היסטרוסקופיה
מרינה 26/08/2016 | 14:54פרופסור תודה! המחזור האחרון היה אחרי הטיפול שנכשל ונמשך 7 ימים.היחסים היו פעם אחד ביום 8 או 9- מייד אחרי הדימום. 1.האם יחסים ביום זה יכולים ליצור הריון? 2.יש לי הפניה פתוחה לבדיקת דם (בטא+ פרוגסטרון+אסטרדיול).אם לעשות את הבדיקה לפני היסטרוסקופיה, זה יכול לרמז על הריון? תודה ושבת שלוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הבדיה הופכת להיות חיובית רק כ10 ימים לאחר היחסים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/08/2016 | 12:26הוסף תגובה
-
בדיקת הדם
מרינה 28/08/2016 | 13:44אני מבינה שבדיקת דם ביום ה15 לא מראה הריון. בעזרתה רציתי לדווא האם היה ביוץ או לא. אני מזכירה שוב את הנתונים: בת 43.5 .מחזורים בד"כ סדירים 26-27 יום. 14/8-20/8- מחזור מייד אחרי הטיפול שנכשל. 21/8 (או 22/8) - קיום יחסים לא מוגנים. היום (יום ה15 למחזור)-אסטרדיול 1907, פרוגסטרון פחות מ2. בבקשה שאלה: 1. אם אני מבינה נכון, החודש לא היה ביוץ (לפי ערך פרוגסטרון).נכון? 2.אבל בהנחה שעוד יהיה ביוץ מאוחר, קיום יחסים ב22/8 לא רלוונטי לנושא הריון נכו?. אני פשוט רוצה לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית מחר עם לב רגוע. תודה רבה וסליחההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
תאחיזה לכרומוזומי מין
-
תסמונת אשרמן - מהי המחלה והשלכותיה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
כריתת קרום בתולים
-
כריתת פות
-
בדיקות קשורות
-
אולטרסאונד תלת-מימד במיילדות ובגינקולוגיה
-
סיסי שליה
-
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
דידרוגסטרון
-
מונחים קשורים
-
אי-ספיקה שלייתית
-
הזרעה מלאכותית
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיוןפורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)
בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...פורוםדיקור מי שפיר וסיסי שליה
בפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה ניתן להתייעץ עם ד"ר יוסי הר-טוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור מי שפיר וסיסי שליה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
גב' יאנה - בדיקה קורן
ד"ר יעקב בן דוד
ד"ר יוסי הר-טוב