פורום טיפולי פוריות - עמוד 2249
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
רירית רחם לא מתעבה
ניקה מצפה למתנה 18/02/2014 | 20:42שלום רב לפני תרומת ביצית שלישית היום הייתי בבדיקות e2 5184 פרוגוסטרון 1.8 LH 0.2 רירית 4.6 לוקחת 3 פעמיים ביום פרוגינובה כולל אסטרופן ויגינלי רירית רחם לא מתעבה הרופא שלי דיבר איתי אמר לי להגיע אליו מחר שהוא רוצה לעשות לי us לבדוק את הרירית כל זה לא יכול להיות שהרירית לא מתעבה שהערכים בדם תקינים האם זה נכון ? ביצעתי היסטרוסקופיה לפני 4 חודשיים ויצא תקין רק שהיה רשום בדוח הבדיקה מיעוט רירית מה זה אומר ? לפני הרירית שלי הייתה במצב יותר טוב מה לעשות שעוד לא עשיתי מה אתה ממליץ ? חוששת מאוד מודאגת בבקשה עזרה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רירית רחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/02/2014 | 11:13המלצתי היא לדחות את הטיפול אם רירית הרחם אינה מגיעה לפחות ל6.6-7 מ"מ,ולבצע בירור וטיפול תואם על מנת לברר את הבעיה. בשלב שאת מצויה לקראת הטיפול ,ולאור רמות ההורמונים שלך ,לא ניתן יהיה לסייע לך אם ההחזרה של העוברים קרובההוסף תגובה
-
-
כרומוזומי מין
מודאגת 19/02/2014 | 06:34שלום פרופ', עובר אחד. בסוף שבוע 15 הייתי בסקירה מוקדמת ונאמר לי שיש לי בת. ואכן הראו לי על גבי המסך. עכשיו בשבוע 21 נאמר לי שיש בן וכן הראו לי על גבי המסך. שני הרופאים שניגשתי אליהם טובים וכן הציוד הטכני טוב. אני לא מועמדת לבדיקת מי שפיר בגלל הגיל 25 מה גם שבדיקות השקיפות, בדיקת הדם המרובע ו- 2 הסקירות תקינות. האם עלי לחשוש מתסמונת טרנר (X0) ותסמונת קליינפלטר (XXY)המצויות בכרומוזומי המין? או שאני מכניסה לעצמי עכשיו שטויות לראש ופחדים ודאגות? האם יש קשר בין הגילוי המאוחר לבין בעיות בכרומוזומי המין? מודאגת מאוד תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טעות בזיהוי מין העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/02/2014 | 11:10כנראה שמדובר בטעות בזיהוי מין העובר בעת ביצוע האולטרסאונד הראשון,בצעיעוד אולטראסאונד נוסף ע"H גורם שלישי.בכל מקרה במקרה של חשש ניתן לבצע בדיקה גנטית של תאים עוברים בדם האם המתיימרת לזהות גם הפרעות בכרומוזומי המין(לא כל החברות במצעות זאת)הוסף תגובה
-
-
קצת מודאגת
אני 17/02/2014 | 14:44שלום לכם פרופסורים יקרים, בת 28 שחלות פולציסיטיות מיועדת לטיפול IVM קיבלתי וסת בתאריך 11.2 לאחר שלושה ימים הגעתי למחלקה ועשיתי בדיקת דם שתוצאותיה: E2 207 LH 34.30 PROGESTRON קטן מ-2 היום הגעתי שוב נראו באולטרסונד מספר זקיקים בגודל של 9 ו-10 ותוצאות בדיקות הדם הם: E2 214 LH 30 PROGESTRON קטן מ-2 יש לציין שאינני נוטלת שום דבר... הרופא אמר לי להגיע שוב ביום שישי. שאלתי היא כזו: האם העובדה שלא חל שום שינוי ברמת ההורמונים שלי זה מהווה איזושהי בעיה? האם לא מצריך נתינה של תרופה כלשהי? האם אני צריכה לדאוג?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 08:00ניתן היה לתת מינון נמוך של הורמונים לטווח קצר כדי לעודד צמיחת זקיקים ראשונית,אולם עלייך לפעול בהנחיית הרופא שלך שמבסס את הטיפול על ההליך הטבעיהוסף תגובה
-
שאלה נוספת ברשותך..
.... 18/02/2014 | 08:30האם העובדה שאינני מבייצת באופן טבעי משנה את דעתך? האם ניתן יותר "לשחק" עם מועד השאיבה כאשר אישה לא מבייצת באופן טבעי משיקולים כאלה ואחרים? אין מצב שבו הביציות "מאבדות מערכן" מנקודה כלשהי במקרה של אי ביוץ? אני רוצה לדעת מה קורה כאשר רמת ההורמונים נשארת באותה הרמה (כמו במקרה שלי) והזקיקים לא גדלים.. האם הביציות מאבדות מאיכותן? האם עליי לבקש מהרופא שיתן לי תרופה בהקדם (מתוכנן פרגניל) ? אשמח לשמוע את תשובתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זקיקים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 11:00מרבית הזקיקים במצב זה ממתינים ליריית הפתיחה על מנת להתחיל לצמוח ,זקיקים אלו מצויים בשלב התפתחותי הקרוי שלב אנטרלי ,והביציות המצויות בתוכם (המצויות שם מאז לידתך )יתפתחו בעקבות גירוי הורמונלי של גונדוטרופינים-ממקור של יותרת המוח ,או ממקור חיצוני -מתן הורמונים,המשך הצמיחה שלהם יהיה מותנה בהמשך הגירוי ההורמונלי והסביבה ההורמונלית הנוצרת בעקבות הפרשת ההורמונים שמקורם הפעם מתאי המעטפת התומכת בביצית. ב-IVM נשאבות הביציות בשלב הבשלה מוקדם על מנת לא לגרום לצמיחת זקיקים עודפת המסכנת את המטופלת בגירוי יתר שחלתי,המשך ההבשלה נעשה בתנאי המעבדה. ובאשר לשאלתך בדבר מצב הביציות בזקיקים המצויים בהמתנה לגיוסם-זהו שלב דינמי שבו חלק מהזקיקים עובר ניוון ואטרסיה יחד עם הביציות שבתוכם,וחלק אחר מזרם למערכת ע"י המנגנון הדואג לאספקה מתמדת ל זקיקים מתוך המאגר הקייםהוסף תגובה
-
תודה אבל אשמח לדעת אם הבנתי נכון
.. 18/02/2014 | 13:29אם הבנתי נכון את תשובתך אתה אומר שחלק מהזקיקים מתנוונים (שבתוכן ביציות) וחלק לא... ומושפעים בעיקר מהסביבה ההרומונלית כתוצאה מכך שלא קורה שום דבר:לא ניתן שום גירוי הורמונלי של גונדוטרופינים ואני לא פעילה הורמונלית באופן עצמוני אז זה יכול להוות בעיה מבחינת איכות הביצית? האם עליי להיות נחרצת ולבקש לקבל את התרופה בהקדם או שניתן לחכות במקצת ולראות מה תהיה ההתפתחות ביום שישי? לפי מה שאני הבנתי מהרופא שלי משיקולים שונים (לא טיפוליים) החליט לראות מה קורה איתי ביום שישי לפני מתן תרופה כלשהי רצה שאקח כבר ביום שישי את הפרגניל אך חזר בו... (השאיבה בהתחלה הייתה מתוכננת ליום שני) מה לדעתך עליי לעשות כדי לא להתפספס?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 18:19לא יקרה כלום אם תמתיני עד ליום שישיהוסף תגובה
-
-
הריון תאומים IVF
אני 18/02/2014 | 14:53פרופסור אשכנזי שלום, בשבוע 9 בהריון תאומים , אתמול בוצע אולטרה סאונד ונצפו 2 דפקים והכול היה תקין :) מיחידת ה IFV קיבלתי הפנייה למרפה של הריון בסיכון, הרופא נשים הרגיל שלי אמר שאין לי צורך בזה כרגע מכיוון שעוד מוקדם. אשמח לשמוע את המלצתך תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבוע 9 הריון תאומים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 18:18בשלב זה של ההריון המעורבות של היחידה להריונות ברי סיכון הינה חסרת תועלתהוסף תגובה
-
-
חימום הבטן לאחר הזרעה
הילה 18/02/2014 | 17:08שלום, היום בבוקר עברתי הזרעה שמיד לאחריה סבלתי מכאבי בטן. השתמשתי בבקבוק מים חמים חימום הבטן (לא ישירות על הבטן, דרך הבגדים אבל עדיין עם מים רותחים) האם יש סיכוי שפגעתי בזרעים/ביצית? האם זה מפחית את הסיכויים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חימום הבטן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 18:17שום סיכוי לפגיעה,צריך לדאוג לא לקבל כוויההוסף תגובה
-
-
הפרשות ורודות-חומות
נולי 18/02/2014 | 10:46שלום רב, אני 6 ימים לאחר החזרת 3 עוברים מוקפאים. אתמול הופיעו לי הפרשות ורדרדות עד חומות בהירות. אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם 3 פעמים ביום. רציתי לדעת על מה הפרשות אלו מעידות? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הפרשות ורודות חומות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 10:47יתכן שמדובר בגירוי מקומי של צואר הרחםהוסף תגובה
-
המשך
נולי 18/02/2014 | 10:54ממה הגירוי המקומי נגרם? הייתכן גם ומדובר בהשתרשות?הוסף תגובה
-
המשך
נולי 18/02/2014 | 10:54ממה הגירוי המקומי נגרם? הייתכן גם ומדובר בהשתרשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גירוי מקומי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 11:04מהנרות המגרים את כלי הדם של צואר הרחםהוסף תגובה
-
-
תנועות עובר
דניאלה 18/02/2014 | 10:29שלום, באיזה שבוע אמורים להרגיש תנועות עובר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תנועות עובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 10:44בהריון ראשון בסביבות שבוע 20הוסף תגובה
-
-
פרוגסטרון גבוה
טלי 09/05/2013 | 16:07אני ביום השמיני למחזור שאיבה עם הזרקת דקפפטיל גונל ופרגובריס (מחזור קצר) לקראת שאיבת ביציות. היום בבדיקות דם התוצאות היו כ-2000 אסטרדיול ו-25 פרוגסטרון, על אף שהזקיקים (12 במספר) עדיין בגודל 11 ומטה. בשני מחזורי השאיבה הקודמים (שהיו עם גונל לובריס ודקפפטיל) הפרוגסטרון ביום הזה היה 2.1 כיצד יתכן שהפרוגסטרון קפץ כל כך גבוה ביום ה-8? מה עושים כדי להימנע ממצב זה בעתיד? אני מבינה שכנראה איבדתי חודש והזמן דחוק לי בגלל גילי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
טלי 09/05/2013 | 18:48הרופאה אמרה לי להמשיך להזריק דקפפטיל גונל ופרגובריס ולחזור על הבדיקות ביום ראשון. האם יש טעם? האם הפרוגסטרון הגבוה לא הרס / יהרוס את הזקיקים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוגסטרון גבוה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 09/05/2013 | 23:56בנתונים שמסרת קיימים מספר אפשרויות 1.לוטאיניזציה מוקדמת כתוצאה מתגובה בילתי הולמת מבחינה הורמונלית 2.המועד המחושב של הוסת לא היה מדויק ובפועל התרחש דימום ולא וסת 3.אפשרות שבפועל את בהריון מהמחזור הקודם וחשבו שהדמם הוא מחזור 4.טעות בבדיקה במקומך הייתי עושה בדיקה חוזרת מחר עם בדיקת הריוןהוסף תגובה
-
המשך
טלי 10/05/2013 | 05:33עשיתי בטא 12 יום לאחר ההחזרה הקודמת והיה קטן מ-5 לאחר 5 ימים מהפסקת האנדומטרין הופיעו הפרשות שחורות ומוצקות (כמו משטחים שחורים) שנראו כהתפרקות הרירית. מה גם שהרירית באולטרסאונד ביום השני לדימום היתה 3.6הוסף תגובה
-
לוטאיניזציה מוקדמת
טלי 10/05/2013 | 05:53בהנחה שזה מה שקרה לי האם זה יכול להיות כתוצאה מהפרגובריס? כלומר מתן LH כבר מראשית המחזור הטיפולי? (ראיתי שכתבת באחד הפורומים אם הבנתי נכון ש-LH מעלה פרוגסטרון). בכל מקרה האם יש טעם להמשיך טיפול ברמות פרוגסטרון כאלו או לבטל שאיבה במידה והפרוגסטרון ירד והזקיקים יגדלו ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לוטאיניזציה מוקדמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 10/05/2013 | 10:17בתנאים אלו ובנוכחות רמות כל כל גבוהות של פרוגסטרון התנאים להשתרשות פוחתים בצורה ניכרתהוסף תגובה
-
איך מונעים את המצב להבא?
טלי 10/05/2013 | 10:22האם זו בעיה של גיל מבוגר? איך מונעים את המצב להבא? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לוטאיניזציה מוקדמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/05/2013 | 12:27אני משוכנע שהרופא שלך מצוי בכל השיטות האפשריות להקטין את התופעה,עלייך להיוועץ עם הרופא שלךהוסף תגובה
-
פרוגסטרון גבוהה
מירב 21/01/2014 | 15:50שלום טלי. רופא מהצפון הציע לי להוריד סוכרים ע"מלהגדיל את הביוץ ואכן זה עוזר בצורה מופלאה. יש לי שתי חברות שהביוץ שלהן היה מזערי ביותר והן עשו את הדיאטה המיוחדת של ללא סוכרים והן נקלטו להריון וילדו ב"ה . בצורה טבעית. אני יודעת ומבינה שהזמן דוחק גם אני במצבך . כדאי לך לנסות להוריד סוכרים בהתחלה זה קצת קשה אח"כ זה יותר קל. גם לי הביוץ קטן והפרוגסטרון עולה לפני הזמן . אבל כשהביוץ יהיה יותר גדול הסיכוי יותר גדול. ב ה צ ל ח ה !!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיאטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/01/2014 | 18:27להוריד סוכר זה תמיד טוב אם לא לביוץ לפחות לגזרההוסף תגובה
-
פרוגסטרון גבוה 16.5
נעה 16/02/2014 | 21:11שלום,ביום השביעי של הווסת עשיתי זריקת סינקטן,בדיקת הפרוגסטרון עלההה ל16.5 כאשר בבדיקת דם שעשיתי לפני היה לי 7.7 ובבדיקת הקרוטיסול התוצאה הייתה 698, אני מתכוונת להרות בהקדם,מה התוצאות אומרות,מה הטיפול הבא? אודה לעזרתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רמת פרוגסטרון גבוה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/02/2014 | 10:45לא ברור מדוע את מקבלת סינקטן כטיפול,אם אכן מדובר בהפרעות הורמונליות הקשורות בציר של יותרת הכליות הרי שיתכן ורמת הפרוגסטרון הגבוהה נגרמת בגלל שיבושים בציר זההוסף תגובה
-
פרוגסטרון גבוה 16.5
נעה 17/02/2014 | 16:50מאחר והווסת שלי לא סדיר( מגיע אחת לחודשיים-שלושה)ולפי תוצאות בדיקות דם שעשיתי במהלך הווסת נמצא שיש הורמון מופרש מהכליה שגורם לשיבושים,מומחה לפוריות אמר לי שעדיף שאעשה את הזריקה כדי שלא יהיו בעיות הורמונליות לעוברים. המומחה פוריות שאליו אני הולכת לא מוכן שאתחיל שום טיפול מבלי לעשות את הזריקת סינקטין. מה לדעתך הייתי או צריכה לעשות ע" להיכנס להיריון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/02/2014 | 08:41עלייך לפעול לפי הוראות הרופא המטפל שאיתר את הצורך במתן סי קטן על מנת לאזן אותך הורמונלית לקראת טיפולי הפוריות שאת עוברתהוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה
חודש הריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/02/2014 | 09:22תחילת חודש שביעיהוסף תגובה
-
תודה
רותי 17/02/2014 | 12:35תודה רבה.הוסף תגובה
-
-
אודה לעזרתכם
לי 16/02/2014 | 22:03מזריקה 5 ימים גונל אף 100. מעקב מהיום: (לא זוכרת את הרירית אבל יפה) זיקיקים ימין: 16, 10 זקיקים שמאל: 12, 10 e2- 1439 p- <2 מה הסיכוי שה-12 יגיע לבשלות ויבייץ ביחד עם ה-16? לרוב מבייצת טבעי בזיקיק 20-21 אבל הפעם יתזמנו עם אוביטרל מה המשך טיפול שהייתם ממליציםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/02/2014 | 10:16להערכתי יש להמשיך בטיפול עד ליום ג לבצע ביקורת נוספת ובהתאם להחליט על מועד מתן האוביטרל שיהיה כנראה ביום ג,באשר להתפתחות הזקיק הנוסף בהחלט יש סיכוי שהזקיק יבשיל ויגיע לגודל ראויהוסף תגובה
-
מהו גודל ראוי המכיל ביצית בשלה?
לי 17/02/2014 | 10:21.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביצית בשלה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/02/2014 | 12:1918-23 מ"מהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
וסטיבוליטיס
-
אנדומטריוזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
בדיקות קשורות
-
אבחון גושה
-
בדיקת קריוטיפ
-
תרופות קשורות
-
פודופילוטוקסין
-
אמיקצין
-
מונחים קשורים
-
אלחוש שדרתי (אפידורל)
-
דלקת וריד פקקתית (תרומבופלביטיס)
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
גב' יאנה - בדיקה קורן