פורום טיפולי פוריות - עמוד 485
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
כדור אסטרופם בהריון
דניאל 29/04/2022 | 05:51היי, כהכנה לטיפולי ivf (לראשונה) החלתי לקבל 2 כדורי אסטרופם ביום. לבסוף באותו חודש נקלטתי טבעי. מהחשש (שלי) הרופא אמר לי תמשיכי עם האסטרופם למרות שבהריון טבעי לא צריך תמיכה. כעת שבוע 12 חוששת מאוד להפסיק. איך אדע בוודאות שיכולה להפסיק ללא חשש?? האם צריך בדיקת דם מסוימת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/04/2022 | 11:56ההורמונים המופרשים על ידי השיליה העוברית בשחב זה הם מעל ומעבר ובודאי שלתוספת השולית שלך בשלב זה אין כל ערךהוסף תגובה
-
-
זקיק ללא ביצית
אופטימית 29/09/2012 | 01:01שלום רב, עברתי שאיבה של זקיק אחד שהסתבר שהיה ללא ביצית. האם הסיבה היא לביוץ לפני מועד השאיבה? דבר נוסף הוא שבעקבות כך החלטתי לנסות להיקלט טיבעי. בבדיקות ביתיות בערכת ביוץ האם אוכל לדעת שאני אכן מבייצת או שערכת הביוץ מגיבה גם לזקיק ריק? המון תודה ושנה טובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
זקיק ללא ביוץ
פרופסור משיח 29/09/2012 | 09:59לא הבינותי מדוע את רוצה טיפול הפריה ללא הורמונים. האם בגלל שהרזרבה השחלתית שלך נמוכה. אם ה-FSH תקין, אני ממליץ לנסות הפריה עם הכנה הורמונלית (אפשרי-מתונה, אם את חוששת מטיפול הורמונלי). בהכנה הורמונלית ראויה, הסיכוי שהזקיקים יהו ריקים (כולם) הוא מועט.הוסף תגובה
-
זקיק ללא ביצית
אופטימית 29/09/2012 | 10:28אני בטיפולי פוריות ממושכים וזו הפריה שנייה עם מונופור מבחינה הורמונאלית הבדיקות תקינות הפריה ראשונה הניבה 5 ביציות אך היה הריון כימי.בטיפול הנוכחי היה זקיק 1 בלבד והוא היה ריק. אני מעוניינת להפסיק טיפולי פוריות (שנה וקצת ללא הצלחה- התעייפתי)והשאלה שלי 1.מדוע הזקיק היה ריק ו-2. האם ניתן לאתר זאת ע"י ערכת ביוץ כלומר אם מצב זה יחזור שנית האם הערכה תראה שאינני מבייצת? תודה על התגובה המהירה!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זקיק ריק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 29/09/2012 | 11:43שלום ,זקיקים ריקים ללא ביציות הינם תופעה קיימת וידועה העולה אם הגיל ,והירידה ברזרבה השחלתית ,עלית הורמון ה-LH המבשרת את הביוץ יכולה להתרחש גם בנוכחות זקיק ריק,או זקיק שהביצית התנוונה ועברה אפופטוזיס ואטרסיה ,ולכן מבחינה הורמונלי וסונוגרפית קיים לכאורה זקיק לכל דבר ומבוצעת שאיבה ללא קבלת ביציתהוסף תגובה
-
זקיק ללא ביצית
אמילי 16/11/2016 | 18:36האם שאיבת זקיקים (עם מנופור ודקפפטיל) ללא ביציות בגיל 44 עם ערכים הורמונליים תקינים (מדובר על הטיפול IVF הראשון) לפני היו 3 הזרעות עם גונאל אף שכשלו. האם יש תקווה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עדיין לא כדאי להספיד את הסיכוי לאור ניסיון כושל אחד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/11/2016 | 10:09הוסף תגובה
-
זקיקים ריקים
מזל 22/01/2017 | 04:04טיפול 2 של Ivf ,אחרי חודש גלולות, גיל 44 פלוס, פרופיל הורמונלי תקין לגמרי. טיפול יומיים רק דקפפטיל , מנופור לבד 5 ימים , כל פעם 300 ובסוף צטרוטייד וכמובן אוביטרל. תוך שבוע מהווסת 8 זקיקים יפים,18 ממ וגם 16 . בכל שחלה 4 זקיקים.ושוב שאיבה (אחרי שבוע ויומיים מהווסת)- כלומר מצליחה לגרות מהר את השחלות . ושוב- זקיקים ריקים- האם יש עוד מה לעשות??? כי הפרופיל ההורמונלי תקין. ילד ראשון. מאוד רוצה ילד מביצית שלי . יש מה לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
להמשיך לעשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 22/01/2017 | 12:12הוסף תגובה
-
זקיקים ריקים בשאיבה שניה. גיל 44 פלוס
מזל 25/01/2017 | 16:05תודה פרופסור על תגובתך והעידוד להמשיך לנסות. מה היית משנה בפרוטוקול התרופתי? כדי שלא יהיו זקיקים ריקים?- אם מותר לשאולהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אולי יש מקום לשקול טיפול במחזור טבעי משולב עם טיפול הוטרמונאלי במינון מופחת-modified natural cycle
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 26/01/2017 | 10:26הוסף תגובה
-
לפרופסור משיח
הדר 27/04/2022 | 22:04ואם ה FSH לא תקין, יעזור הכנה הורמונלית לפני סבב, כדי שהזקיקים לא יהיו ריקים?הוסף תגובה
-
-
Lh (לת)
רותם 27/04/2022 | 21:06שלום בת 39 בדיקת ביוץ מראה ש ה lh גבוה מאוד כמו ביום לפני ביוץ חודש ברצף כבר מה זה אומר? בוצע אולטרסאונד הכל היה נראה תקין שחלות ורחם ולא נצפו ציסטות בשחלות הרופאה אמרה שיש נוזל ברחם שזה סימן שאולי היה ביוץ או אני סביב הביוץהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
איחור במחזור
חדוה 17/04/2022 | 11:14שלום וברכה בסבבים הקודמים שהיו קצרים היו די הרבה ביציות בכל שאיבה. בוסת הקודמת התחלתי סבב ארוך שכלל פרגובריס ולטרזול לאחר 11 ימי דקפפטיל. לאחר 9 ימי הזרקות עצרתי אותו כי ההתקדמות לא היתה מספיק טובה. . הפסקתי להזריק ולקחת לטרזול ב19.3. היום אנחנו ב20.4 והווסת עדיין לא הגיעה. 1. האם יתכן שזה בגלל הלטרזול? 2. האם הפסקת סבב עם 3 זקיקים מעל 10 עלולה לגרום לציסטות בסבב הבא? 3. יש צפי מתי אמורה הוסת להגיע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תיקון טעות
חדוה 17/04/2022 | 11:20היום אנחנו ב17.4 כלומר 37 ימים מתחילת הוסת הקודמת ו29 ימים מהפסקת הסבב והזרקת הפרוגבריס ולקיחת לטרזולהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/04/2022 | 13:10אם הווסת תתעכב עוד מספר ימים בצעי עוד פעם בדיקת היריון+ אולטרסאונדהוסף תגובה
-
בהנחה שאיני בהריון
חדוה 17/04/2022 | 18:02בהנחה שאיני בהריון האם יש מצב שהאיחור קשור ללטרזול? האם סיכוי שיהיו ציסטות? ומתי הצפי שמחזור יגיע אחרי לקיחת לטרזול? אולי בגלל שהסבב נעצר ולא לקחתי אוביטרל אז לא היה ביוץ בכלל? אני קצת לחוצה כדי להתחיל סבב נוסף.... תודה רבה וחג שמחהוסף תגובה
-
תוצאות us
חדוה 20/04/2022 | 11:50שלום וברכה עשיתי היום us ראו בכל שחלה ציסטה עם נוזל צלול בגודל כ4 סמ. האם זה נחשב זקיק או ציסטה? האם עשוי להיעלם לבד? האם כדאי לקחת משהו כדי להעלים את זה ולקבל מחזור ולהתחיל סבב? רירית הרחם עדיין דקה. בערך 3.5 ממ. מה קורה פה? אפשר קצת לשפוך אור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/04/2022 | 15:40המחזור משובש עקב הפעילות הציסטיתהוסף תגובה
-
המשך
חדוה 24/04/2022 | 14:58עשיתי בדיקות נוספות ונראה שהכל תקוע בתאריך 20.4 ראו בus 2 ציסטות צלולות e2 312, פרוג 2.4 היום 24.4 עדיין 2 ציסטות צלולות e2310, פרוג 4.3, lh 4.8 בגלל הגיל אני לחוצה להתחיל עוד סבב.. ברצוני לשאול: 1. האם זה מצב סביר או חריג? 2. מה הולך לקרות? האם עתיד להיות ביוץ בקרוב ושבועיים אחכ מחזור? כי אני רואה שהפרוג עולה... 3. האם יש סכוי שבמחזור יהיו לי עדיין ציסטות שלא יאפשרו לי להתחיל סבב? 4. האם היית ממליץ על גלולות או משהו אחר על מנת לאפס השחלות או שנמתין ויסתדר לבד? 5. אם אקח פרימולוט נור האם זה יגרום לביוץ ואז כל הזקיקים הקטנים גם יתפוצצו וירדו לטמיון? או שהקטנים יישארו לשאיבה? תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 00:41במקומך הייתי ממתין להופעת מחזור,ואז לפי נתוני האולטרסאונד אם ישנן עדיין מבנים ציסטים הייתי מתחת על מתן גלולה ועוקב עד למועד שהציסטה מתאפסתהוסף תגובה
-
תודה על התשןבות
חדוה 27/04/2022 | 17:12תודה על התשובות פה וגם בפורום השני. מעריכה מאוד! כמה שאלות אחרונות... 1. בעצם במצב של הפסקת סבב היה עדיף להזריק דקפפטיל כדי שיהיה ביוץ והכל יסתים ויסתדר או שמקובל לתת לזקיקים לדעוך או לבייץ מעצמם? 2. הם היו אמורים בעצם לבייץ לבד אך קרתה להם תקלה ונהפכו לציסטות? 3. אם הם ציסטות אז הם יביצו או שכבר אין סיכוי? אני פשוט חיבת להתחיל סבב שימור אחרון לפני יום הולדת 41 לכן לחוצה מכל הסיפור הזה שהתרחש דוקא עכשיו.... אחרת לא הייתי מחרפנת עם כל כך הרבה שאלות אלא ממתינה בסבלנות.... תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 20:07בנסיבות המקרה חל שיבוש שהתוצאה שלו ציסטות שחלתיות,קיים בהחלט סיכוי שיהיה עיכוב שבסופו המצב יתאפס מחדשהוסף תגובה
-
-
בטא מאוד נמוך
אירית 27/04/2022 | 00:51שלום פרופ', תודה מראש על כל העזרה שלך. בת 43, ivf ראשון במודיפיד סייקל ( הרזרבה טובה, פשוט רציתי לנסות עם כמה שפחות הורמונים). לפני 9 ימים הוחזר עובר טרי יום 3, 8 תאים, באיקסי. אוביטרל נילקח לפני 13 יום. בשלושת הימים האחרונים הפרשות עם קצת פסים ורודים. יום 9 - בדיקת בטא -6 , פרוגסטרון -96 ואסטראדיול - 812. מקבלת תמיכת קרינון פעמיים ביום. האם כדאי להמשיך עם התמיכה ולבצע בטא נוסף ביום חמישי? במילים אחרון - יש סיכוי או שואף ל-0? המון תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 13:09בצעי את הבדיקה במועד שנקבע-תמיד יש מקום לקוותהוסף תגובה
-
-
מעקב תנועות
רוני 27/04/2022 | 05:01שלום, מאיזה שבוע מומלץ לעשות להתחיל לעשות מעקב תנועות? ומה הסיבה שלא עושים לפני כן ? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 13:07מעקב תנועות הוא עוד אמצעי להערכת מצבו של העובר,ההמלצה היא מעבר לשבוע 28 שבו כבר קיימת חיות עוברית במקרה ומתרחשת לידה לפני הזמןהוסף תגובה
-
-
בטן קשה בעמידה
לינוי 27/04/2022 | 07:53שלום יש לי איחור גדול במחזור ובחילות בדיקת היריון יצאה שלילית גם שתן וגם דם לפני שבועיים בערך הבדיקת דם. שתן בודקת כל כמה ימים בבית. שמתי לב שהבטן שלי נפוחה ועגולה למטה בבטן תחתונה אני רזה אז קל לראות את זה. הבטן עגולה וקצת בולטת אבל אתמול כשנגעתי באיזור הבטן תחתונה היא היתה קשה מאוד במצב שכיבה היא רכה. מה זה יכול להיות? גזים? הרי בדיקת היריון שלילית. קבעתי תור לרופא נשים אבל עדיין מעוניינת בתשובה לראות אם זה דחוף שאלך לפני התור.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 13:06לא ניתן לבצע ספקולציה על סמך הנתונים שמסרת,בכל מקרה יתכן שמדובר בשיבוש במחזור שאחראי גם לטפיחות בבטן שלךהוסף תגובה
-
-
AMH נמוך ופיריון
נטע 24/04/2022 | 12:29ד״ר שלום, בת 35 נשואה, לפני כחמישה חודשים ילדתי את בני הראשון באופן טבעי בניסיון ראשון. מהלידה עד כה קיבלתי 3 ווסתות ( 27 ימים בין הראשונה לשנייה, ו24 ימים בין השנייה לשלישית) משך הווסתות בין 3-5 ימים עם דימום סביר. לפני כתשעה חודשים במהלך ההריון (שבוע 24) עברתי תסביב שחלה שהסתיים בניתוח להתרת השחלה (לא הסירו אותה). במהלך ביקורות על מצב השחלה הרושם הוא שהיא לא שרדה ועל מנת לקבל תמונה על המצב עשיתי בדיקת amh. בבדיקה התקבל ערך של 0.35ng/ml. אני מאוד מוטרדת ומבולבלת מה עליי לעשות. אני ובעלי מעוניינים בעוד ילדים אבל מוטרדים שמה עלינו לפעול בנושא באופן מיידי, מצד שני לא מזמן נולד התינוק ואנחנו עדיין מסתגלים למצב. מה המלצתך? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 00:48הנך בעלת רזרבה שחלתית נמוכה -הצלתי היא להיכנס להיריון בשנית מייד (זמן קצר )אחרי הלידה של העוברהוסף תגובה
-
AMH נמוך ופיריון
נטע 27/04/2022 | 12:21תודה רבה על התגובה. אני יודעת שילדים זה לא תמיד "תוכנית כבקשתך" אבל בעלי ואני שמחים אם יהיו לנו עוד 2 ילדים. האם לא כדאי גם לבצע שימור פוריות (ביציות/עוברים) גם לנסינות עתידיים וגם אם לא נצליח באופן טבעי? כי אם אני אנסה להקלט עכשיו היכולת לשמור פוריות תדחה בלפחות שנה שאני מניחה שהרזרבה עוד יותר תדעך וגם טיב הביציות יפחת. כלומר, האם לא עדיף לעשות כרגע שימור ומייד לאחריו לנסות באופן טבעי? או שמה עדיף טבעי לפרק זמן מסויים ואם לא יצליח אז באמצעות IVF עם שימור להמשך? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 13:02תמונת המצב מצביעה על רזרבה שחלתית נמוכה ומכאן ההמלצה להרות בשנית בטווח זמן קצר ולא להמתין זמן רבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 13:04תמיד עדיף ציפור בעד משניים על העץ-נסי חהרות לאלתרהוסף תגובה
-
-
אחרי הריון Ivf,דופק הפסיק ועברתי גרידה
רוני 22/04/2022 | 01:39ובביקורת שלאחר הגרידה, פתאום ציסטה. נתנו לי להזריק צטרוטייד במשך 5 ימים בתקווה שזה יעלים את הציסטה ושהפרוגסטרון ירד. ציסטה לא קטנה ופרוגסטרון גם עלה קצת. האם 5 ימים זה היה יותר מידי להזריק צטרוטייד או שיכול להזיק באיזשהו אופן? והאם זה יעכב את המחזור הבא שלי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 22/04/2022 | 14:46השיקול הטיפולי באופן שהוצע על ידי הרופא המטפל הנו לפי הבנתו ותובנות,יש חקוות שיהיה יעילהוסף תגובה
-
רוני
רוני 22/04/2022 | 17:57מבינה! אבל האם זה יעכב את המחזור הקרוב?הוסף תגובה
-
שאלה
רוני 23/04/2022 | 08:34סיימתי להזריק צטרוטייד ברביעי האחרון. מתי לדעתך יתרחש הביוץ או מתי המחזור יגיע?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/04/2022 | 09:30ללא נתונים הורמונלים ובדיקת אולטרסאונד חופפת לא ניתן לבצע הערכה מדוייקתהוסף תגובה
-
המשך
רוני 24/04/2022 | 09:37מבינה.. חשבתי שהצטרוטייד חד משמעית מעכב ביוץ בגלל זה שאלתי. אבל, מבינה מתשובתך שלא בהכרחהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 24/04/2022 | 09:40אכןהוסף תגובה
-
תודה רבה
רוני 24/04/2022 | 10:29עזרת לי להבין. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 00:50הוסף תגובה
-
-
בדיקת זרע
יעל 24/04/2022 | 12:16שלום, מה משמעות של: 3% תאים תקינים 94% פתולוגית ראש 3% פתולוגית זנב האם ישפיע על סיכויי כניסה להריון ? יתר הערכים תקיניםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 27/04/2022 | 00:49מצב בזרע מצריך בירור לפני כל טיפול ייעודיהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
תסמונת אשרמן - מהי המחלה והשלכותיה
-
לידת עכוז
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
-
הקפאת ביציות
-
בדיקות קשורות
-
צילום רחם HSG
-
בדיקת לחץ דם
-
תרופות קשורות
-
חומצה פולית
-
פודופילוטוקסין
-
מונחים קשורים
-
בלוטות ברתולין
-
אנדומטריוזיס
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
גב' יאנה - בדיקה קורן