פורום כירופרקטיקה - עמוד 6
ד"ר מיכאל שוורץ אני כירופרקטור מוסמך משנת 1994. חבר האגודה הישראלית לכירופרקטיקה ומורשה משרד הבריאות. עובד בשתי קליניקות פרטיות. אני מטפל במגוון שיטות גם כירופרקטיקה מסורתית וגם עדינה. בנוסף, אני מטפל מוסמך באינטגרציה מבנית שזו שיטה שנועדה דרך טיפול ברקמות רכות לשפר יציבה לאנשים שסובלים מיציבה לקויה ובכך לעזור לסובלים מכאב. אני מטפל באנשים שסובלים מבעיות שריר־שלד כגון: ✓ כאבי צוואר ✓ כאבי גב תחתון ✓ כאבי גב אמצעי ✓ כאבי ראש ✓ כאבי גפיים ✓ פריצות דיסק ✓ נימול בגפיים האני מאמין שלי... כל אדם הוא ייחודי לכן גם תוכנית הטיפול חייבת להיות מותאמת לפציינט הספציפי . צריך הקשבה מעמיקה והבנת הצרכים של המטופל.
כאבים בישבן בישיבה עקב ישיבות ממושכות שלומי 09/02/2019 | 15:07יש לי כאבים בישבן בישיבה עקב ישיבות ממושכות שרירים לא סימטריים בעכוז מבקש ייעוץ לרופא מטפל או כירופרקטהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תחושת שיוט בישיבה ובשכיבה מיזה כמה שניםמרים 11/02/2021 | 08:10איך מפסיקים את תחושת השיוט על רקע דיזינס? טיפול כירופרקטי לא עזר.כרגע אני בטיפול פיזיותרפיה.בעיית קריסטלים באוזן נישללה.הוסף תגובה
סובלת מתחושת שריפה וכאב בעכוז בזמן ישיבה כבר 5 שנים.מרים 11/02/2021 | 08:16איזה טיפול עוזר להפסיק את הכאב בעכוז בזמן ישיבה ושכיבה? כרית עם חור לא עוזרת. הלחץ בעכוז מחמיר את הכאב גם בקרקפת,מתח תעוקתי.הוסף תגובה
עצם החזה (לת) שחר 07/02/2021 | 14:15שלום רב כבר הרבה זמן שאני מרגישה כאבים של כמה שניות שבא והולך באזור עצם החזה למעלה תחושה של כאב ושרפה של כמה שניות ועובר וגם בצלעות רק באזור למעלה מתחת לעצם הבריח אותם תחושות של כמה שניות כמה פעמים ביום הייתי אצל רופא משפחה אמר שזה דלקת נתן לי כדורים אבל לא עזר לי עשיתי צילום רנטגן ויצא הכל תקין רציתי לדעת ממה זה יכול להיותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
מפרק הלסת הדס 29/05/2016 | 16:03שלום, אני בת 32 ומזה כמעט 3 חודשים סובלת מסוג של סחרחורת. לא ורטיגו. הסחרחורת שלי מתוארת יותר כדיזינס, לחץ/כובד בראש, ראש לא מפוקס, מן סחרחורת סיבובית איטית. יש לי כאבים חדים לפעמים באוזן שמאל ותחושת חום באוזן שמאל. פניתי לא.א.ג אמר ששתי האוזניים תקינות והועלתה השערה שאולי התחושה הזו של הסחרחורות ממפרק הלסת. אני אכן מרגישה כאבים בצד שמאל של הלסת, מן בליטה (אולי שריר מכווץ) באזור בין הלסת לאוזן. האם נשמע שזה מגיע מהאוזן על סמך התיאור שנתתי לך? מה יכול לעזור לכאב הזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סחרחורת עומר הירש 29/05/2016 | 18:36שלום הדס, תחושת חוסר שיווי משקל כמו שאת מתארת יכולה לנבוע ממס' גורמים, ביניהם בעיות בשריר ה SCM, בעיות בצוואר, בעיות במפרק הלסת, בעיות במייצבי הצוואר ועוד כמה אפשרויות שכוללות אוזן פנימית ומצבים נוירולגים יותר מורכבים. במקרה שלך, אני מניח שהבעיה יותר פשוטה לאור גילך והיעדר תסמינים נלווים (אלא אם לא סיפרת עליהם). בכל הבעיות הנ"ל ניתן להטפל באמצעות כירופרקטיקה, כך שבהחלט הייתי ממליץ לך לגשת לבדיקה וטיפול אצל כירופרקטור. אם אפשר לעזור בעוד דרך, בשמחה. שבוע ומצלח והחלמה מהירה.הוסף תגובה
שאלה דחופהטליה 18/12/2020 | 04:57הדס הצלחת לפתור את הבעעה, אני סובלת מתסמינים זהיםהוסף תגובה
שאלהטל פז 04/02/2021 | 21:21היי טליה האם הצלחת לפתור את הבעיה?הוסף תגובה
המלצה על כירופרקט סיון 23/04/2011 | 22:14היי גיא ברצוני לקבל המלצה על כירופרקט בראשון לציוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
שלום סיוןד"ר אלמוג 24/04/2011 | 07:56ברמה העקרונית אני נמנע בפורום הזה להמליץ על כירופרקטור ספציפי, אומר רק שמומלץ לפנות לאדם מוסמך ומוכר ובראשל"צ ישנם בודדים כאלו. אתר האגודה הישראלית לכירופרקטיקה מרכז את כל הכירופרקטורים הרשומים. בברכת בריאות שלמה, ד"ר גיא אלמוגהוסף תגובה
שאלהצהלה 19/12/2020 | 09:39שלום רב דר אלמוג ראיתי שאתה לא כתוב באיגוד הכירופרקטים באזור ראשלצ, מדוע?הוסף תגובה
כאב גב תחתון ואשך עם כאב עמום וחלש ניר 06/07/2015 | 17:27שלום בן 40 מתאמן באופן קבוע שנים רבות, מרים משקולות, מתח מקבילים ריצה ועוד מזה שלושה שבועות גב תפוס עם הקרנה לרגל, לאחרונה יותר בגב התחתון צד שמאל בשלושת הימים האחרונים גם כאב עמום באשך שמאל נבדקתי אצל רופא משפחה אמר שהגב תפוס וישתחרר עם מנוחה ובאשך אמר שיש כלי דם מורחבים האם יש קשר בין המקרים? האם יש חשש לבעיה מהותית?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב גב ואשך ד"ר עומר הירש 10/07/2015 | 11:36שלום ניר, ישנם מס' שרירים שכאשר נתפסים או מתפתחות בהם נקודות הדק (trigger points) יכולים להקרין גם לאשך. אני מציע לך לבדוק את השרירים המקרבים של הירך (Adductors), נמצאים בחלק הפנימי של הירך. פשוט ללחוץ עם האצבע לארוך ולרוחב השריר, ולראות אם אתה מוצא נקודות כואבות מאד, במיוחד אם אחת או יותר מהנקודות הללו גורמות להגברה או להקרנה של הכאב לאשך. במידה ומצאת נקודות כאלו, ניתן להתחיל עם לחיצה ממושכת (כדקה) על הנקודה, ברמה של כאב נסבל, ולראות אם זה פותר את הבעיה. במידה ולא, ממליץ לך לגשת לבדיקה אצל כירופרקט (או בעל מקצוע אחר) המתמחה בנקודות הדק ולבדוק את הנושא. במילים אחרות, בתשובה לשלאתך, יתכן ויש קשר בין הדברים, ואם יש סביר להניח שהקשר הוא נקודות הדק. אציין שיתכן וישנם שרירים נוספים שיכולים לגרום לתופעות אלו, אך השריר הסביר ביותר הוא זה שציינתי. אשמח לשמוע עדכון. בריאות שלמה ושבת שלוםהוסף תגובה
כאב עמום באשכיםיוני 31/10/2020 | 12:14שלום אני סובל מאותה בעיה האם מצאת את הבעיה אני סובל מזה תודההוסף תגובה
כאבים בעורף וצוואר במשך שנים אלה 05/04/2020 | 10:27שלום, אני מחפשת טיפול לכאבח צוואר שהתחילו עוד ב-2013. הייתי אצל הרבה רופאים, שעד היום לא נתנו לי מענה. עברתי בדיקות: מיפוי עצמות ו-MRI שיצאו תקינות. בנוסף הלכתי לאורטופד מומחה לעמוד שדרה שטען ש-אין לי בעיה אורטופדית. הייתי בפיזיותרפיה. תיאור הכאבים: כאב, שריפה עוויתות (התכווצויות) ונוקשות בשרירים של העורף והצוואר (בצדדים של הצוואר ימין ושמאל, בחיבור בין הראש לעורף). בנוסף הרגשה של כאב ואי נוחות בחוליות הצוואר עצמן. לפעמים יש שילוב עם כאב ראש, אבל רק כשהכאב מתגבר. תדירות: תמיד יש כאב, אך יש ימים ואף תקופות בהם הוא יותר חזק. כשהוא יותר חזק ממש קשה לי לתפקד. הכאב יופיע כמעט בוודאות כשאני לחוצה או עייפה, אבל הכאב מופיע גם "סתם ככה" בלי סיבה או הסבר הגיוניים. "טיפול": בעיקרון אין טיפול, לרוב כשזה תוקף אותי אני מנסה פשוט לנוח או לחמם את האזור במקלחת חמה. יש לי סרטון יוגה לצוואר ולכתפיים שאני עושה שלפעמים מקל קצת אבל רק באופן זמני. מאוד משתדלת לא לקחת משכחי כאבים, לוקחת אותם לעיתים נדירות רק כשממש בלתי נסבל (לא לוקחת אפילו שכואב כי חשוב לי שלא "לחיות" על כדורים)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
כאבים בצוואר כרונייםדוד 17/04/2020 | 14:42שלום לך אלה, כאבי צוואר הם מאוד שחכים אצל אנשים אשר עובדים במשרד מול מחשב, לחץ נפשי ועדו סיבות רבות אשר יכולים לגרום לכאבי צוואר. שרירי הצוואר מושפעים מאוד מהגב העליון + שכמות כלומר בזמן ששרירי הגב העליון תפוסים ישנה השפעה חזקה על הצוואר היכולים לגרום לכאבי ראש. ניתן לטפל בבעיה שלך באמצעות עיסוי רפואי בשילוב טכניקת טריגר פויינט אללה הם נקודות כאב אשר גורמים לחסימות של זרימת דם ועוד... ניתן לקבל עוד פרטים באתר >>> www.david-miraz.co.ilהוסף תגובה
כאבי גב וגפיים ליאור 29/04/2015 | 19:46שלום כבר יותר מחצי שנה שאני סובלת מכאבי גב תחתון בצד שמאל, שריפה, דקירות נימול והקרנות לכל רגל שמאל ובנוסף תחושת חולשה של השרירים, הרגליים מתקפלות לפעמים וכאב שמרגיש כאילו השרירים נתפסים (בכל הרגל ובגב התחתון). כפות הרגליים מרגישות לפעמים כאילו שמישהו מרסק אותן כשאני נעמדת. אני לא מצליחה לשבת/לשכב/לעמוד יותר מ5 דק ברצף, ואחרי כמה דקות של הליכה אני לא מצליחה להחזיק את עצמי וחייבת לשבת. בחודש האחרון אותם התסימנים החלו להתקיים גם בצד ימין (גב ורגל) ובשבועיים האחרונים התווספו תחושת נימול, דקירות, וחולשה בידיים בעיקר ביד שמאל וכאבים בשכמות. בבדיקת EMG לרגליים קיבלתי את התוצאה - נזק כרוני בשורש L5 משמאל בבדיקת CT עמוד שדרה מותני קיבלתי את התוצאה - L5-S1 - בלט דיסק דיפוזי קל ללא לחץ על השק הטקלי קוטר תעלת השדרה תקין השמן האפידורלי והליגמנטה פלבה תקינים הפורמינה הנוירוליות ושורשי העצבים משני הצדדים בגדר הנורמה המבנה הגרמי של הל החוליות בגדר הנורמה המנח החולייתי שמור. מאחר ובתוצאות הCT נרשם ששורשי העצבים תקינים והבלט קל, זה נראה כאילו הוא לא אמור להפריע, אבל אם מחברים הכל עם תוצאות הEMG יכול להיות שמשהו אחר גורם לכל הכאבים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי גב וגפיים ד"ר עומר הירש 30/04/2015 | 12:24שלום ליאור, לצערי המקרה שלך נשמע מורכב מדי לתשובה כאן בפורום, ועל מנת לתת תשובה אמיתית אהיה חייב לבדוק אותך בעצמי. יחד עם זאת, מהתיאור שלך, סביר להניח שהבעיה מורכבת יותר מפגיעה בשורש עצב זה או אחר. אם התסמינים היו מוגבלים לגפה השמאלית ולגב הייתי אומר שהסבירות הגבוהה ביותר היא שיש לך "תסמונת פיריפורמיס" שהיא בעיה בשרירי הפיריפורמיס, דרכו/לידו עוברים כמעט כל העצבים לגפה התחתונה וכן הוא יכול להקרין כאב לגב. כיוון שאת אומרת שהכאב גם עובר לצד ימין, ואף מגיע לידיים, זה נשמע לי כמו בעיה מרגזית יותר, והייתי ממליץ לך ללכת לרופא המשפחה ולעשות בירור מקיף יותר, כולל המלצה ל MRI של אזור הצוואר! כמובן שאת יכולה גם להגיע לכירופרקט לבדיקה, ולראות האם טיפול כירופרקטי מקל על התסמינים, אבל שוב, בלי לבדוק לעומק יותר קשה לי לתת לך המלצה חד משמעית יותר. בכל מקרה, צריך בהקדם האפשרי להעריך בצורה עמוקה יותר את הצוואר שלך! את מוזמנת לעדכן עם התפתחותיות...הוסף תגובה
כאב גב תחתוןדויד 17/04/2020 | 14:36הכאב גב תחתון שאת מתארת כנראה שריר הפריפורמיס תפוס אצלך. בזמן שהוא תפוס הוא יוצר לחץ עצבי וחוסם את מעבר עצבים אשר עוברים לאזור הרגליים ובכך יש כאבים, הקרנות של זרמים ועוד... ניתן לפתור את הבעיה בטיפולי עיסוי רפואי משולב טריגר פויינט ניתן לקבל עוד פרטים באתר >>> www.david-miraz.co.ilהוסף תגובה
זריקת בלוק (לת) סיגל 22/02/2020 | 00:10שלום רב, בחודש ספטמבר 19 עברתי ניתוח פריצת דיסק בשתי חוליות, כיום יש לי דלקת בעצב ואני צריכה לעבור זריקת בלוק. הבעיה היא שאני מאוד פוחדת מעצם הפעולה, הכאב של אותו רגע של החדרת המחט באזור. הייתי רוצה לדעת מה היא רמת הכאב של פעולה זו והאם ניתן לעשות אותה (אפילו באופן פרטי) בהרדמה מלאה? אני ממש מפחדת עד כדי חרדות ובכי לאורך כל היום (פחד מוות), דבר שגורם לי לא לישון במהלך הלילות האחרונים ואפילו גורם לי אולי לבטל את ביצוע הפעולההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
זריקת בלוק (לת) סיגל 22/02/2020 | 00:10שלום רב, בחודש ספטמבר 19 עברתי ניתוח פריצת דיסק בשתי חוליות, כיום יש לי דלקת בעצב ואני צריכה לעבור זריקת בלוק. הבעיה היא שאני מאוד פוחדת מעצם הפעולה, הכאב של אותו רגע של החדרת המחט באזור. הייתי רוצה לדעת מה היא רמת הכאב של פעולה זו והאם ניתן לעשות אותה (אפילו באופן פרטי) בהרדמה מלאה? אני ממש מפחדת עד כדי חרדות ובכי לאורך כל היום (פחד מוות), דבר שגורם לי לא לישון במהלך הלילות האחרונים ואפילו גורם לי אולי לבטל את ביצוע הפעולההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
כאבים בעצם החזה לאחר מכה (לת) אורי ר 13/02/2020 | 23:07שלום לפני כשבועים ההיתי בתחרות קפיצה לגובה ולאחר כמה קפיצות קפצתי ועשיתי סלטה ולא נחתתי טוב אומנם היו מזרונים אבל עדיין אלא נחתתי על חוליות הגב העליון והתקפלתי כך שהרגשתי כאב גדול גם בחזה יותר נכון בעצם הסטרנס בחלקה העליון באותו זמן לא יכלתי לנשום ולדבר לפחות ל30 שניות ואז זה חזר לעצמו אבל עדיין כואב לי במקומות הללו גם בחזה למלע בעצם וגם בגב איפה שהתקפלתי זה גם כאב קבוע אבל הוא גדל כל פעם שאני זה וגם אם אני מתעתש זה בכלל כואב מאוד אשמח לתשובה ודרכי טיפול בבקשההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
תרופות נוגדות דיכאון
-
טיפול בספורט
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
אקו לב
תרופות קשורות
-
פאמציקלוביר
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
אירובי
-
דופק

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
ד"ר מיכאל שוורץ
פיט סטפ פרו
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס