פורום פסיכיאטריה - עמוד 396
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
כשזה מגיע לפסיכיאטריה לא חושבים פעמיים. זמנו תור עכשיו למומחים שלנו:
כשזה מגיע לפסיכיאטריה לא חושבים פעמיים. זמנו תור עכשיו למומחים שלנו:
סיגריות (לת) דוד 28/12/2017 | 15:17שלום רציתי לדעת אם עישון סיגריות מוסיף לחרדות ולדיכאון,כאילו אם מפסיקים אפשר להרגיש שיפור בדיכאון? אני מעשן 6 שניםפתח בחלון חדש
שאלה (לת) מיקה 28/12/2017 | 14:51האם טיפול בלוסטרל 50 ,יעיל לדעתך במקרה של חרדה ודיכאון.ושאלה נוספת,האם נמצא יעיל יותר מ"איקסל".רוב תודות.פתח בחלון חדש
חרדה חברתית קשה Ee5003 28/12/2017 | 04:57לדוקטור יהודית רונת שלום! ראשית, אני רוצה להודות לך על תגובתך במענה השאלה הקודמת שלי. כל כך נפלא שיש כאן רופאה שיש לה נסיון והיא מוכנה לעזור. ועכשיו לבעיה: חרדה חברתית. התרופה היחידה שעזרה לי לחרדה החברתית זאת הציפרלקס אבל עקב השמנה קשה נאלצתי להפסיק אותה ולעבור לפריזמה. הפריזמה באמת תרופה טובה- היא העלימה לי מחשבות טורדניות, העלימה לי את החרדה המוכללת אבל כלל וכלל לא העלימה לי את החרדה החברתית הקשה. מנסיונך העשיר והאישי בלב מה התרופות הטובות ביותר לחרדה חברתית שגם אינן משמינות? מה לגבי רסיטל/ציפרמיל? זה דומה מאוש לציפרלקס והוא עשה עלי נפלאות. האם גם הוא משמין?פתח בחלון חדש
חיפוש התרופה האידאלית לחרדה חברתיתד"ר יהודית רונת 28/12/2017 | 13:26ל-Ee5003 שלום, לצערי אין תשובות חד משמעותיות! לאותה תרופה, אנשים שונים מגיבים בצורות שונות, גם כולל עם ובמה הן עוזרות, וגם בתופעות הלוואי. צריך לנסות ולראות אם יש תרופה שעוזרת לך בחרדה החברתית מבלי עליה במשקל. יש אנשים שמאד נעזרים בחרדה החברתית ע"י טפול ב-CBT. האם ניסית? כמו כן, האם כדאי לחזור לציפרלקס בעזרת דיאטנית בעלת ניסיון עם השמנה הנגרמת ע"י תרופות? באופן תיאורטי, דיאטה מבוססת על פרות וירקות חיים עשוי לעזור. כמו כן השלב הראשון של דיאטת האורז. כאשר תמצא את הפתרון הטוב ביותר, דווח לנו. בהצלחה, ד"ר יהודית רונת
זה לא שווה את ההשמנהEe5003 28/12/2017 | 14:07תודה על התגובה דוקטור. כמו שאת בטח יודעת רסיטל/ ציפרמיל זאת מולקלת מראה של ציפרלקס. השאלה , אם היא גם גורמת להשמנה. מניסונך האישי- מה התרופה שאת היית רושמת לטיפול בחרדה חברתית?
לא יודע מאיפה להתחיל. אלי 27/12/2017 | 15:06שלום לך ד״ר. אז ככה לפני שנה בדיוק לקחתי סם פיצוציות ושתיתי גם וחשבתי שאני הולך למות או להשתגע,אז נכנסתי לישון וקמתי בטירוף והתחיל לי לחץ בגוף עם התקפי פאניקה שלא נתנו לי לישון המון זמן עד שהתחלתי לראות הזיות ולהאמין למחשבות שלי..אז הלכתי לפסיכיאטר שנתן לי כדורים שהחמירו לי עוד יותר זה התחיל מזיפרקסה והמשיך עם ציפרלקס במשך 3 חודשים לקחתי ורק החמיר וסבלתי נורא,גם בגוף וגם נפשית הרגשתי שאני מאבד קשר עם המציאות.וכל פעם שנפגשתי עם הפסיכיאטר הוא לא ראה שמשהו לא בסדר כי דיברתי יחסית רגיל אבל סבלתי כלכך..עם הזמן הרגשתי שאני לא עובד בזה והפסקתי עם הכדורים וחזרתי לישון,הגוף התאושש לאט לאט אבל הנפש לא.אני מרגיש היום כמו חי מת אין טעם לחיים,איבדתי את האישיות ואני רק רוצה לישון ולא לקום,אם אני עושה דברים בכוח אז גם אין רגש וגם זה מרגיש כמו חלום,באמת שאין לי כוח יותר לסבול ואני גם לא סומך על כדורים אחרי הניסיון שלי איתם,אני ממש רייקני לא חושב על כלום לפעמים אני מפחד מעצמי בלי הסבר הגיוני והחיים הם כבר לא מה שהיו פעם אני מת יותר מחי. אשמח לתשובה ממך מה את חושבת..פתח בחלון חדש
לאלי שנטל סם לא ידוע עם אלכוהול.ד"ר יהודית רונת 27/12/2017 | 17:01לאלי שלום, מוסר השכל: לא לוקחים סם מפיצוציה כי אין דרך לדעת מה יש בו. ולא מערבבים סם עם אלכוהול. אני מקווה שתשתכנע ולא תחזור על זה כאשר תרגיש טוב, ואני מקווה שזה ירתיע אחרים שקוראים את הספור שלך. האם סיפרת לפסיכיאטר שהבעיות התחילו אחרי שלקחת סם? יש סמים שהשפעתם מתחזקת כאשר מוסיפים תרופה אנטי-פסיכוטית כמו זיפרקסה. ואולי זה מה שקרה לך. בראבו לך שאתה עושה דברים בכוח. גם תעשה בכוח את הדברים שעניינו אותך בעבר, ויש סיכוי סביר שמצבך הנפשי ישתפר בהדרגה. רצוי לשקול טפול בשיחות. קשר עם מישהו שמבין את מה שאתה עובר עשוי להקל עליה. בהצלחה, ד"ר יהודית רונת
אלי, שים לב!הפרשן 27/12/2017 | 20:29התשובה של הרופאה פה איננה תשובה שגרתית שמצפים לקבל מפסיכיאטר בזרם המרכזי. שיחות זו תוספת לתרופות אך במרבית המקרים אין להם אפקט מספק ומתמשך. צר לי, עם כל הכבוד לרופאה, ניתן לטפל בך בתרופות ולהוציא אותך מהמצב שבו אתה נמצא די מהר. נכון, לפעמים צריך לקחת יותר מתרופה אחת בו זמנית כדי לזרז ההשפעה ולהתמודד עם תופעות הלוואי שגורמות התרופות בתחילת הטיפול, אולם בתוך מספר שבועות תוכל לחזור לחייך הקודמים. אני מציע לך להיכנס לאתר סטארמד ולשאול את שאלתך באחד משני הפורומים שם בתחום הפסיכיאטריה. אין לי ספק שתקבל המלצה לגשת לטיפול תרופתי ולא רק לשיחות. אחד העונים שם אף מתמחה בטיפול בנפגעי סמים. בהצלחה
לאליניקו 27/12/2017 | 21:19שלום לך, יש אדם חולה שמכנה עצמו "הפרשן".הוא מעניק לעצמו ידע שלא שייך לו.העיצה מהדוקטור היא זו שתוכל לעזור.הפרשן זקוק לעזרה אך כיוון שזו מדיה שכזו לא ניתן להגיע אל האיש.בפורום מתגבשות לא מעט תלונות עליו וניכר שמדובר במטרידן בעל תעוזה וניתוק.מאחל לך שתזכה למזור ושלווה.ולשאר הקוראים-הימנעו מלקבל עצות מהאיש.הוא מוגדר כסכנה לציבור.ממש כמו שהיינו נכנסים לרופא משפחה ובמקומו היה יושב למד המחשב חייט או מתכנת.ככה צריך להתייחס אליו.
אליאלי 27/12/2017 | 22:08האמת שהגעתי לפסיכיאטר רק אחרי חודש של התקפי פאניקה,פחדתי להגיע לפסיכיאטר וכן סיפרתי לו שלקחתי סמים,אבל הכדורים לא עזרו..למה אני לא חוזר למי שהייתי פעם? למה לא באלי לחיות כבר? אני קם לכלום ועושה דברים כמו מכונה כאילו מישהו מזיז אותי,פסיכולוגים הייתי המון פעמים וכלום לא עזר! זה הגיוני להשאר ככה לכל החיים!?!? אני לא יכול להחזיק לעיניים פתוחות הרבה זמן ואין לי מחשבות בראש בכלל. אפילו את העבר שלי אני לא זוכר ואני בסימן שאלה אם החיים האלה אמיתיים בכלל! מה עוד אפשר לנסות ד״ר!? ממש קשה לי להמשיך ככה. ריקו תודה לך .
מצוקתו של אליד"ר יהודית רונת 28/12/2017 | 00:26לאלי שלום, נשמע שאתה מאמת במצוקה. וממה שמסרת כעת, מסתבר שאתה זקוק לפסיכיאטר שיש לו זמן לבדוק ביסודיות, וגם להקדיש זמן בפגישות מעקב. התמונה איננה ברורה. ואם תספר לפסיכיאטר סיפורים, זה יקשה עליו להגיע לאבחנה נכונה כדי שידע איך לטפל בך. אני מקווה שתמצא פסיכיאטר מתאים לך. בברכה, ד"ר יהודית רונת
הפרעה במיניות מישהו30 27/12/2017 | 17:37אנא עיזרו לי ואל תמחקו את השאלה, גם אם היא עוסקת בתחום אינטימי. אני בן 30 ויש לי תסמונת אספרגר. מזה כ- 13 חודשים אני מטופל על ידי פסיכיאטר מאז שהתחלתי ללכת לנערות ליווי. באופן הדרגתי הוא העלה לי את המינון של הרסיטל עד ל- 40 מיל ביום והוסיף לי גם רידזין במינון 100 מיל ליום. למיטב ידיעתי הטיפול הזה נועד כדי שלא אלך יותר לנערות ליווי. האם גם אתם חושבים שזה לא בריא ונורמלי ללכת לנערות ליווי גם אם מקיימים את היחסים עם קונדום בלבד? אני באמת לא מבין את הפסיכיאטר שלי, ישנם סקסולוגים ואפילו פסיכיאטרים שמצדדים בהליכה לנערות ליווי. כמו כן קראתי שנותנים תרופות למיניות רק אם נמצאים בתקופה של הימצאות לפחות חצי שנה בסקס ואז בס"ך הכל הייתי כחודש לאחר איבוד הבתולין שלי. אז למה להעלות לי את המינון ? בעיה שנייה אצלי היא שמזה כ- 10 חודשים אני לא חווה זיקפה נורמלית בגלל הכדורים. איך אני יכול להצליח כן לייצר זיקפה ? הפסיכיאטר מרגיע אותי שכאשר אהייה בסיטואציה מינית עם בחורה אז תהייה לי זיקפה, אבל אני חושש שלא. אני עצוב מזה ומאוד כועס על הפסיכיאטר על כך הוא הרס לי את התיפקוד המיני, לפחות לדעתי הוא היה צריך להזהיר אותי לאורך הדרך שאם הוא יעלה לי את המינון אז בהדרגה גם אאבד את הזיקפה וכך הייתי משתדל יותר להתנהג יפה. האם זה בסדר שהוא מוכן יהיה לשקול לשנות לי את הטיפול התרופתי רק כשתהייה לי חברה? ואם ארצה לקיים יחסי מין בצורה ספונטנית ? האם אתם הייתם משנים לי את מינון התרופות ?פתח בחלון חדש
הפרעה במיניותד"ר יהודית רונת 27/12/2017 | 18:13אינני מבינה את הפסיכיאטר שלך. לדעתי לא היה מקום להפנותך לפסיכיאטר. היית צריך להתייעץ עם פסיכולוג או עובד סוציאלי הבקיא בבעיות של אנשים עם תסמונת אספרגר. האם אתה חבר באפי-אספרגר ישראל? http://asperger.org.il/ הצוות שלהם מצוין והם ידריכו אותך. כאשר אתה בטפול שיחתי, פרטני או קבוצתי, תתחיל להפסיק את התרופות בהדרגה, ואני מקווה שהבעיות יצטמקו. אני שמחה שפנית לנו, ואני תקווה שהכול יסתדר. בהצלחה, ד"ר יהודית רונת
זרם חשמלי בקצה הפין תופעה חדשה אברהם 22/07/2014 | 16:25אני בן 26 סובל מחדרדות OCD ומחשבות טורדניות מקבל את התרופות הבאות מזה כשנה ציפרלקס 20 מ"ג פעם ביום, ספריס 10 מ"ג פעם ביום.קסנגיס 0.5 מ"ג פעם ביום. יש לי תופעה חדשה מזה 3 ימים של זרמים חשמליים בפין בקצה הפין ללא כאבים הרגשה לא נוחה כשזה קורא. אני מעשן קופסה וחצי ליום סיגריות לפעמים יש לי כמה טיפות של שתן בתחתון ואני לא מרגיש שיוצא לי. רציתי לדעת האם יש לזה קשר לתרופות שאני מקבל. עשיתי בדיקת שתן לכללית אבל לא ראו זיהום בשתן בעוד יומיים יהיה לי תשובה של שתן לתרבית אודה לך על תשובתך במהרהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה תשובה ד"ר קרני רובין 25/07/2014 | 18:10לאברהם שלום, 1. לגבי הטיפול שאתה מקבל, הפרעת OCD מגיבה לתרופות מקבוצת ה-SSRI'S במינון מקסימלי. התרופות שניתן לעלות בהן למינונים גבוהים זה הפבוקסיל והפרוזק (פלוטין,פריזמה). התגובה לתרופות אלה לוקחת כ-8-12 שבועות. הירידה ב-OCD היא של כ-55%, היתר צריך להיעשות ע"י טיפול התנהגותי קוגניטיבי. ההפרעה שאתה מתאר איננה קשורה לדעתי לטיפול אותו אתה מקבל. הייתי ממליצה שתפנה בדחיפות לנוירולוג. בברכה, דר' קרני רובין
יש לי את אותה בעייהאלי 27/12/2017 | 08:31מה אמרו לך הרופאים??
"יש לי אותה בעיה"ד"ר יהודית רונת 27/12/2017 | 09:49שלום אלי, קשה לענות מבלי לפרט בשאלה: האם אתה נוטל אותן תרופות? האם יש לך אותו סימפטום? קסנגיס Xanagis® Alprazolam יכולה לגרום לסימפטומים שאברהם תיאר גם התחושה בפין וגם טיפות השתן. אם תפסיק את התרופה הזו, ייתכן ששני הסימפטומים ייעלמו. בדרך כלל, אם סימפטום מתחיל לאחר התחלת נטילת תרופה חדשה, בהסכמת הרופא שרשם את התרופה, אפשר להפסיק את התרופה ולראות עם הסימפטום נעלם... אבל יש סימפטומים שאינם נעלמים, אז רצוי לעשות זאת בתיאום עם הרופא. בברכה, ד"ר יהודית רונת
טיפול בקנאביס גד 26/12/2017 | 15:21שלום רב. אני מאובחן עם בי-פולאר 2 ופוסט טראומה (מורכבת). אני צורך באופן קבוע "למודקס" 200 מ"ג ובנוסף צורך קנאביס (באופן פרטי) שעוזר לי משמעותית להרגעת רמת הדריכות והחרדה. הפסיכיאטר שלי (מזה זמן) לדבריו אינו עוסק או מתמצא בטיפול בקנאביס ולא מוכן לקחת צד בעניין. הוא ממליץ לי על שימוש בתרופות כימיות להרגעת הדריכות והלחץ. אני כמובן מתנגד היות ויש לי מענה שעובד לי טוב. שאלתי היא האם ישנה דרך לאתר פסיכיאטר אשר מוכן לקבל קנאביס כטיפול יעיל ולתמוך בכך? תודה.פתח בחלון חדש
בקשר לקנאביסד"ר יהודית רונת 26/12/2017 | 21:03לגד שלום, תיקון קטן: פסיכיאטר אינו "מוכן" אלא "רשאי." הנה מי רשאי לרשום קנאביס: הרשימה המלאה: רופאי הקנאביס החדשים של ישראל ב- http://bit.ly/2j3CIfi וכדאי שתקרא את המאמר למי באמת מגיע לקבל קנאביס רפואי? "הוא ידוע כחומר פסיכואקטיבי וממכר, ואף נמצא שיש קשר בין צריכתו לבין התפתחות מחלת נפש. ועדיין, הסגולות הרפואיות של קנאביס ככל הנראה עולות על כל חסרונותיו. רגע לפני שהוא נמכר בבתי המרקחת בארץ בדקנו מהם השימושים השכיחים שלו, למה הוא גורם ל"מאנצ'יז", וגם – האם המהפכה כבר כאן" מאת אסנת עופר | mako בריאות | פורסם 29/07/15 17:55 ב- http://www.mako.co.il/health-weekend/Article-571aeaa9e4ade41006.htm אני מקווה ששני מאמרים אלה יעזרו לך. ד"ר יהודית רונת
זה מאמר אחדלד"ר 27/12/2017 | 02:57שניהם זה כתבה במאקו של אסנת עופר | mako בריאות | פורסם 29/07/15 17:55
קרא את המאמרים!ד"ר יהודית רונת 27/12/2017 | 06:46אותה כתבת כי היא כנראה זו שמתמחה בתחום בעתון זה. אבל זה שני מאמרים שונים על פנים אחרות של השאלה.
אנטיפסיכוטיות דודו 21/12/2017 | 02:31מהו המנגנון שדבו תרופות אנטיפסיכוטיות חדשות כמו אינווגה ואביליפיי וסוליאן משמשות כאוגמנטציה לטיפול בדיכאון וחרדה ?!פתח בחלון חדש
תרופות אנטיפסיכטיותד"ר יהודית רונת 23/12/2017 | 17:31הנושא: אנטיפסיכוטיות לדודו שלום, אינני יודעת מה המנגנון. כמו כן אינני יודעת באילו מקרים התרופות האנטי-פסיכוטיות באמת מצליחות לתגבר את השפעת התרופות האנטי-דיכאוניות. אני מצטערת לאכזב. ד"ר יהודית רונת
תרופות אנטיפסיכטיותד"ר יהודית רונת 23/12/2017 | 17:33לדודו שלום, אינני יודעת מה המנגנון. כמו כן אינני יודעת באילו מקרים התרופות האנטי-פסיכוטיות באמת מצליחות לתגבר את השפעת התרופות האנטי-דיכאוניות. אני מצטערת לאכזב. ד"ר יהודית רונת
תרופות אנטיפסיכטיותד"ר יהודית רונת 23/12/2017 | 17:36לדודו שלום, אינני יודעת מה המנגנון. כמו כן אינני יודעת באילו מקרים התרופות האנטי-פסיכוטיות באמת מצליחות לתגבר את השפעת התרופות האנטי-דיכאוניות. אני מצטערת לאכזב. ד"ר יהודית רונת
מה הכוונה מצטערת לאכזב ?!הפרשן 23/12/2017 | 20:33סליחה ד"ר אבל יש מחקרים רפואיים שמראים באופן מובהק, שהוספת תרופה אנטיפסיכוטית לנוגדי דיכאון אכן מצליחה לתגבר וליצור אפקט טיפולי חיובי בחולי דיכאון. להלן דוגמא לגבי אריפליי (אריפריפזול): http://europepmc.org/abstract/med/17592907
חנטריששונאים אותך 26/12/2017 | 22:27מתועב
תגבור תרופות אנטי דיכאוניותד"ר יהודית רונת 26/12/2017 | 23:57לדודו שלום, לא הצלחתי למצוא מחקר המצביע על המנגנון. מצטערת. אבל השאלה היא האם הן אכן מתגברות את התרופות נגד דכאון. בברכה, ד"ר רונת
123 123 26/12/2017 | 19:53שלום, רציתי לדעת איך אפשר להחזיר את הדופמין שנמצא במוח לקדמותו ( לפני לקיחת קספליון ) אחריי שנה של לקיחת קספליוןפתח בחלון חדש
השפעת תרופה על דופמין במוחד"ר יהודית רונת 26/12/2017 | 21:06ל-123 שלום, לא הצלחתי למצוא מחקר המצביע על החזרת הדופמין במוח לרמה הקודמת כאשר נוטלים קספליון (Xeplion®) Paliperidone מצטערת, ד"ר יהודית רונת
הזיות שמיעה אצל בת 70 לינדה 25/12/2017 | 14:51שלום רב אימא שלי החלה לסבול מהזיות שמיעה לפני כ4 חודשים ממש בהתחלה הסכימה לקחת תרופה הלופר היא הפסיקה אותו על דעת עצמה לאחר חודש בגלל סחרחורת קשה....לאחר מכן מתעקשת מאוד לא לקחת שום טיפול וכמו כן מתעקשת לא לעשות בדיקות כמו אם אר איי ובדיקת נוירולוג.....מצבה לא טוב היא לא מרוכזת אך ורק בקולות שהיא שומעת בשבועות אחרונים גם מנתקת מכשירי חשמל בבית כגון מקרר טלויזיה מחשב טלפון טוענת שהקולות מגיעים מהמכשירים....גם התחילה לצאת מהבית ובגינה מול השכנים מדברת עם הקולות ששומעת פלוס קללות וגידופים.מה אני יכולה לעשות ???פתח בחלון חדש
בת 70 הסובלת מהזיון שמיעה 4 חודשיםד"ר יהודית רונת 25/12/2017 | 15:31ללינדה שלום, את צריכה לקבל מינוי אפוטרופסות על הגוף לאמך וכך לדאוג ל-MRI וגם לבדיקת נוירולוג. התענייני אצל הרווחה איך עושים את זה דחוף היות שצריכים לבדוק אם יש או אין גידול הגורם לבעיות האלה. אם אפשר, רצוי לא להקדים תרופה לאבחנה. ובוודאי לא לתת תרופה שגורמת לסחרחורת. אם בגלל תרופה זו, היא תיפול ותשבור משהו זה רק יוסיף בעיות שלה. אני תקווה שאפשר יהיה לבצע את הבדיקות, ושיימצאו פתרונות. ד"ר יהודית רונת
האם יש אפשרות שזה נפשי?לינדה 25/12/2017 | 19:13ולא כתוצאה ממחלה גופנית? מעולם לא סבלה מהזיות אך כן היה לה בעיה של הפרעה אובססיבית קומפלוסבית שבגללה הייתה נוטלת סרנדה (200 מ?"ג שנים רבות) הורידו לה הסרנדה באופן הדרגתי לפני מס' חודשים ואין שיפור מבחינת הזיות....לא החלה לקחת אף תרופה חדשה (נוטלת נורמלול גלוקומין אנלדקס סימבסטטין שנים רבות) ובינתיים אין עדות לירידה בזכרון. כשמונה חודשים לפני תחילת ההזיות עברה ניתוח להחלפת מפרק ירך ובסביבות אותו זמן אחיה נפטר מסרטן קיבה.שאלתי האם ייתכן שדבכל זאת מדובר בבעיה נפשית ולא מחלה גופנית? (סיטי מוח שעשתה במיון בבית חולים בתחילת ההזיות לא הראה כלום)
האם יש אפשרות שההזיות הן נפשיות?ד"ר יהודית רונת 25/12/2017 | 19:46ללינדה שלום, יש אפשרות שזה נפשי, אבל לדעתי האפשרות שזו קלושה. קודם צריכים לשלול סיבה גופנית. סבלה זמן רב מדכאון ו-OCD, אבל אלה אינם מתפתחים למחלה עם הזיות. המקרה המפורסם ביותר של איש שפיתח הזיות שטופלו כאילו נפשיות עד שאיבד הכרתו היה ג'ורג' גרשווין. כאשר סוף סוף התאשפז, היה מאוחר מדי לכרות את הגדול במוחו והוא נפטר. לאמך יש גם די הרבה בעיות רפואיות, אבל אם אינני טועה, לא כאלה שגורמים להזיות. ד"ר יהודית רונת
המשך לתשובה ללינדהד"ר יהודית רונת 25/12/2017 | 19:55לינדה, סליחה שלא התייחסתי להערה שלך בקשר ל-CT שנעשה במיון בתחילת ההזיות. יכול להיות שהיה גידול אבל קטן מדי שיראו אותו באותו זמן ב-CT. ד"ר רונת

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד