פורום פסיכיאטריה - עמוד 42
פרופ' ערד קודש
5.0
( 9 חוות דעת )
פרופ' ערד קודש מנהל את מערך שירותי בריאות הנפש בקופת חולים מאוחדת, לשעבר מנהל מחוז ירושלים והשפלה במכבי שירותי בריאות. כמו כן הוא משמש כאיש סגל בפקולטה למדעי הבריאות והרווחה באוניברסיטת חיפה ופרופסור בחוג בריאות נפש קהילתית.
בעבר היה אחראי על מחלקת אישפוז יום במרכז לבריאות הנפש לב השרון.
במסגרת מרפאתו מטפל פרופ' קודש במגוון הפרעות: הפרעות חרדה, הפרעות במצב הרוח ודיכאון, פסיכוזות וסכיזופרניה הפרעות אישיות, הפרעות פסיכיאטריות של הגיל המבוגר.
מרפאתו של פרופ' קודש מאפשרת גם טיפול מרחוק באמצעות שיחות וידאו, דבר המאפשר הנגשת הטיפול לאזורים מרוחקים ולבעלי מגבלות המרותקים לביתם.
כחלק מתפיסת הטיפול בקשיש מבצע פרופ' ערד קודש ביקורי בית.
פרופ' ערד קודש משמש כמומחה בתחום הפסיכיאטריה ונותן חוות דעת משפטית עבור בתי המשפט.
-
שילוב וולבוטרין+ציפרלקס+רספרידל
המבוהל 12/03/2012 | 22:18שלום רב, אני מקבל את השילוב הזה בשל חרדה דכאון והתקפי זעם. 15 מג ציפרלקס,1 מג רספרידל,300 מג וולבוטרין. אני מרגיש עכשיו הרבה יותר טוב. האם השילוב הזה מוכר?האם תסמיני הגמילה יהיו קשים? קראתי את הביקורת על ד"ר אילן רבינוביץ שנתן את הקוקטייל הזה למשתפים ב"אח הגדול" ונבהלתי. אמרו שרספרידל לא נותנים לאנשים לא פסיכוטיים.אני יודע שהתקפי הזעם והאלימות נעלמו לגמרי. אני חושב שהוולבוטרין עוזר מאוד לדכאון וגם החרדות נעלמו. בקיצור-אפשר להיגמל מהשילוב הזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מקפיץ את ההודעה
14/03/2012 | 13:34מקפיץ את ההודעההוסף תגובה
-
ד"ר קרני - אשמח מאוד לקבל את חוות דעתך על העניין! תודה רבה !
14/03/2012 | 13:57ד"ר קרני - אשמח מאוד לקבל את חוות דעתך על העניין! תודה רבה !הוסף תגובה
-
מקפיץ שוב
המבוהל 14/03/2012 | 14:32הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' קרני רובין 14/03/2012 | 14:59למבוהל שלום, אולי תסביר לי מה זה להקפיץ את השאלה. קצת הגזמת , השאלה הראשונית נשאלה לפני יומיים ואינני מסוגלת באתר זה לענות באותו רגע. נראה לי כי המסקנה ממה שקרה לך זה להפסיק להסתכל באח הגדול. אין כל בעיה להוריד כדורים פסיכיאטריים במידה ויורדים בהדרגה ואחד אחד ולא עושים ירידות של יום כן יום לא. הכוונה היא למשל להוריד חצי כדור רספרידל ולראות מה קורה. אשר לשילוב , קודם כל החשוב הוא שזה עוזר לך ושהדיכאון , החרדה והתקפי הזעם נעלמו. שנית , יש בשילוב זה היגיון ביוכימי. ככלל מנחה אותי הכלל שלא מחליפים סוס מנצח. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תודה רבה! ויש עוד שאלה :-)
14/03/2012 | 16:07תודה רבה על התשובה. אני רוצה לחדד את השאלה: היו לי התקפות זעם בודדות בלבד אך משמעותיות. הרספרידל נועד לרסן את האגרסיה אבל אני חושב שאם יורידו לי אותו , לא אשוב לאגרסיה שהיתה כי זה קשור גם לדברים נפשיים שמטופלים אצלי במקביל. אני חושש שבגילי הצעיר(40) אני אאלץ להיות מכור לתרופות הללו ולכן שאלתי על תסמיני גמילה. ככלל, אם שילוב מצליח - משאירים אותו קבוע ? מתי מחליט הפסיכיאטר להוריד מינון? אני מפחד מהרספרידל.תופעות לוואי קשות בגמילה,כך שמעתי. אני רוצה לציין שמאז שעליתי ל 300 מג וולבוטרין יש לי טנטונים באוזן - התרגלתי אבל זה מעצבן. האם יש קשר לשילוב המשולש או שזה קשור רק לתרופה אחת ? ולגבי האח הגדול - את צודקת :-) אבל אני כועס על ה"עלייהום" שעשו לאילן רבינוביץ. זה לא הוגן. שוב תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' קרני רובין 14/03/2012 | 16:18שלום, יש צדק בדבריך שאולי כדאי לנסות להוריד את הרספרידל. כפי שאמרתי,הייתי מורידה זאת לחצי מ"ג ואם אין החרפה מפסיקה. למיטב נסיוני, אין שום בעיה בהפסקה. אשר לטינטון קשה להגיד ממה הוא נובע. היה לי מטופל שזה הופיע אצלנו עם העליה במינון הציפרלקס, מכל מקום אם השילוב של ציפרלקס עם וולבוטרין הוא טוב עבורך כדאי ללמוד להרחיק את הטינטון באמצעות הרפיה. זה עובד. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
עדכון מצבי לכון להיום + שאלה חדשה :-)
האופטימי (מחדש) 02/07/2012 | 14:58שלום רב ד"ר רובין, כותב לך זה ששאל גם את השירשור הבא : http://www.infomed.co.il/forum-141/msg-55073/%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%a2%d7%aa+%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%aa+%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa ולעניין : היות ואני מרגיש יותר טוב , הרבה פחות חרדתי (כמעט אפס חרדות) ולא מרגיש בדכאון או בדכדוך וגם לא אלים ביקשתי מהפסיכיאטר לשקול הורדות מינון. יש לציין שאני סובל מטנטון מציק מאז שאני לוקח וולבוטרין 300 מ"ג (אולי היה קודם , אני לא זוכר ממש אבל ברור שהחמיר מאוד עם מינון ה 300) המצב סטטי כבר מספר חודשים. בחודשיים האחרונים ירדתי לחצי מ"ג (חצי כדור) רספרידל ול 10 מ"ג ציפרלקס (הייתי עם 15 מ"ג). כעת הרופא הנחה אותי לרדת ל 150 מ"ג ולבוטרין , להישאר עם חצי מ"ג רספרידל ולהמשיך עם 10 מ"ג ציפרלקס. שאלתי : האם ההורדה של הוולבוטרין עלולה להחזיר את הדכאון ? האם תפחית את הטינטון ? והאם חצי מ"ג רספרידל הוא מינון כך כך נמוך עד כי אפשר יהיה להורידו לגמרי (למשל לרבע כדור בהדרגב עד להפסקה מוחלטת). הפסיכיאטר טוען שכעת המינונים שאני לוקח הם נמוכים מאוד גבוליים ממש - האם זה הגיוני ? האם אפשר לבקש בשלב הבא להוריד רספרידל וולבוטרין לגמרי? החשש הגדול שלי הוא בגלל שהדכאון חלף לו (את קראת לזה "זנה של דכאון" בתגובה האחרונה שלך) - האם ההורדה ל 150 מ"ג יעילה ? אומנם אני ביקשתי את ההורדה בגלל הטנטון אבל אני לא יודע האם זה יעזור בכלל. אני חושש מחזרתו של הדכאון. תודה רבה על ההתייחסות !הוסף תגובה
-
תיקון שגיאות כתיב... סליחה.... + שאלה נוספת - ממתין לתשובה
02/07/2012 | 16:09שלום רב ד"ר רובין, כותב לך זה ששאל גם את השירשור הבא : http://www.infomed.co.il/forum-141/msg-55073/%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%a2%d7%aa+%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%aa+%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa ולעניין : היות ואני מרגיש יותר טוב , הרבה פחות חרדתי (כמעט אפס חרדות) ולא מרגיש בדכאון או בדכדוך וגם לא אלים ביקשתי מהפסיכיאטר לשקול הורדות מינון. יש לציין שאני סובל מטנטון מציק מאז שאני לוקח וולבוטרין 300 מ"ג (אולי היה קודם , אני לא זוכר ממש אבל ברור שהחמיר מאוד עם מינון ה 300) המצב סטטי כבר מספר חודשים. בחודשיים האחרונים ירדתי לחצי מ"ג (חצי כדור) רספרידל ול 10 מ"ג ציפרלקס (הייתי עם 15 מ"ג). כעת הרופא הנחה אותי לרדת ל 150 מ"ג ולבוטרין , להישאר עם חצי מ"ג רספרידל ולהמשיך עם 10 מ"ג ציפרלקס. שאלתי : האם ההורדה של הוולבוטרין עלולה להחזיר את הדכאון ? האם תפחית את הטינטון ? והאם חצי מ"ג רספרידל הוא מינון כך כך נמוך עד כי אפשר יהיה להורידו לגמרי (למשל לרבע כדור בהדרגה עד להפסקה מוחלטת). הפסיכיאטר טוען שכעת המינונים שאני לוקח הם נמוכים מאוד גבוליים ממש לגבול התחתון של ההשפעה- האם זה הגיוני ? האם אפשר לבקש בשלב הבא להוריד רספרידל וולבוטרין לגמרי? החשש הגדול שלי הוא בגלל שהדכאון חלף לו (את קראת לזה "זנב של דכאון" בתגובה האחרונה שלך) - האם ההורדה ל 150 מ"ג יעילה ? אומנם אני ביקשתי את ההורדה בגלל הטנטון אבל אני לא יודע האם זה יעזור בכלל. אני חושש מחזרתו של הדכאון. תודה רבה על ההתייחסות !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' קרני רובין 02/07/2012 | 16:46לאופטימי שלום, לא ניתן לדעת אם הורדה של מינון תחזיר את הדיכאון או לא. זו בעיקר הסיבה שמומלץ להוריד בהדרגה והפסיכיאטר שלך אכן עושה זאת באלגנטיות. לא ניתן גם לדעת אם הטינטון יוחלש. מכל מקום, יש לזכור שדיכאון וחרדות הם הפרעות כרוניות שחוזרות בגליות, ולכן לא הייתי לחלוטין מפסיקה את הטיפול. אני חוזרת על המלצתי לטיפול בהרפיות בטינטון (ללמוד להרחיק את הרעש ולהתעלם ממנו). בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
ציפרלקס וולבורטין
אאאא 09/09/2022 | 17:28הי אשמח לדעת איך אתם עושים את השילוב בין וולבו טרין וצפרלקס אתם לוקחים את שני הכדורים ביחד או מפרידים ביניהם ??הוסף תגובה
-
ציפרלקס ווולבורין
ליאור 07/03/2025 | 13:15אני נוטלת ציפרלקס 20 +וולבוטרין 150 מזה שנתיים וחצי לפני 9 חודשים הרגשתי סימנים של חזרה אצלי זה מלווה במתח בגוף וחוסר חשק ועניין לקחתי פטריות מרפא זה עזר ומאז 3 אפיזודות חוזרות כולל עכשיו האם השילוב כבר לא משפיע?הוסף תגובה
-
-
האם יתכן בהחלמה ממצב פסיכוטי? בחלוף עשור מבלי שזה יחשב סכיזורפניה? (לת)
גד 06/03/2025 | 14:44היו לי תזמינים פסיכוטין לא כמו שכתוב באינטרנט בתקופה של שנתיים עקב משבר וסטרס קראתי את זה אשמח לדעת אם זה נכון ״ אנחנו יודעים היום כי בערך 61% מהמטופלים/ות המתמודדים עם התקף פסיכוטי ראשון מדווחים שחוו טראומה בילדות, זאת בהשוואה לכ-17% מהאנשים שלא סבלו אפיזודה פסיכוטית ראשונה (Vila-Badia et al, 2021). כן מעודד לדעת כי שיעור ההחלמה של המתמודדים/ות עם אפיזודה פסיכוטית ראשונה (FEP) עומד על כ-30% בחלוף עשור, זאת בהתבסס על הגדרה קלינית סטנדרטית של החלמה (Asbo et al, 2022). ״ https://www.tipulpsychology.co.il/conditions/psychosis.htmlהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ציפרלקס (לת)
מוריה 06/03/2025 | 09:36שלום. בת 21. לפני כחודש התחלתי להרגיש כאבי גב ולחץ נפשי, עברתי בדיקות שיצאו תקינות (במיון וטרם) ועם זאת הלחץ גבר מאוד והיה בלתי נסבל, ללא שינה, ללא תאבון, רעידות, יובש בפה, חוסר רוגע ומחשבות טורדניות והזיות. באחד מהימים המצב היה בלתי נשלט, פניתי לחדר מיון ונבדקתי על ידי פסיכיאטר (ב13.2) שאמר לי שמדובר במחשבות טורדניות כפייתיות סביב בריאות והמליץ לי לקחת שבוע קלונקס במינון של 0.5 מג ובנוסף להתחיל ציפרלקס בהדרגה. מאז לקחתי שבוע קלונקס והתחלתי ציפלרקס במינון של 10 מג, לאחר כמה ימים הרגשתי הקלה בתסמינים. עבר שבוע והפסקתי את הקלונקס ובמקביל עליתי בציפרלקס במינון של 20 מג. בימים האחרונים חלה הדרדרות בתחושות, אני חשה שוב בכל הסימנים ובמחשבות טורדניות קשות מאוד, תהיות על העולם ועל המשפחה, על האמונה שלי וכן הזיות שגורמות לחוסר שקט ומנוחה. חשוב לי לציין שאני מטופלת בcbt האם הטיפול שאני לוקחת הוא הנכון? אפשר לקבוע האם הציפרלקס מתאים? מתי ארגיש הקלה? אודה לעזרה. תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
האם קופת החולים מכבי מחוייבת לתת לי אבחון חוזר (לת)
איש 05/03/2025 | 19:10אובחנתי לפני עשור סיכזורפניה פרנואידית עבר עשור ללא תסמינים אני רוצה לעבור אבחון מקיף האם הם מחוייבים לפי חוק? הם מתחמקים ומנפנפים אותיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
חרדות קשות (לת)
ללי 05/03/2025 | 11:47שלום וברכה בת 44 סובלת מחרדות קשות. טופלתי בציפרלקס 25 מג. חצי ריספרדל ו 20 סורבון וידעתי ימים יפים. לפני 9 חודשים החרדה התלקחה שוב. בהמלצת הרופא העלתי ל40 סורבון שלא עזר ושיניתי את הציפרלקס לסרנדה. כבר 3 שבועות לוקחת 200 ואין שיפור בכלל בחרדות. שאלתי האם צריך לחכות עוד בשביל שהתרופה תשפיע? והאם יתכן שיש מצב שהתרופה לא טובה לי וצריך לחפש משהו אחר? תודה מראש לליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סימבלטה 60 (לת)
גילה 05/03/2025 | 08:56פסיכיאטר בכיר אמר לי שלאורך זמן אם נוטלים סימבלטה 60 יכול לגרום להגברת המחשבות האובדנות בעיקר אצל מבוגרים אני בגיל 64 ואכן נוטלת מעל חצי שנה והמחשבות הולכות וגוברות מה עושים????????הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גמילה מלוריוואן (לת)
עליזה 05/03/2025 | 08:17לוקחת סימבלטה 60 מירו 30 ולואיוואן 2 ביום מזה חצי שנה רוצה להיגמל מהלוריוואן איך עושים זאת בצורה נכונה???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הפרעות שינה באישה סיעודית בת 80 (לת)
כדורי שינה 04/03/2025 | 19:14שנים לקחה כדור מירו פלוס רגיעון לילה. כרגע בחוסר שקט קשה. האם חצי מירו וחצי בונדרמין מספיק. המטפלת הוסיפה גם טרזודיל ואימא ממש כמו פגר. לא חושבת שזה מתאים אלא גם מסוכן. אשמח למענה בהקדםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ברינטליקס - למישהו יש חווייה חיובית?
דיכאון 14/10/2016 | 16:24לקוראים ולרופאה המעולה שלום, האם משהו התנסה בתרופה ברינטליקס ויש לו חווייה חיובית מהתרופה? ניסיתי 12 תרופות שונות. לחלקן היו תופעות לוואי קשות (בעיקר ל ssri's) אבל כולן לא הועילו. הרופא רשם לי אותה השבוע ושמעתי שהיא עתירת תופעות לוואי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הנ"ל
מ 16/10/2016 | 12:30הנסיון שלי: בזמן הלקיחה היא לא הועילה ולא הזיקה מבחינת מצב רוח. תופעת הלוואי העיקרית הייתה גירוד חזק מאוד. לאחר שהפסקתי לקחת (לפני כחודשיים) התחלתי לסבול מתופעות גמילה דומות לגמילה מאפקסור (שעדיין לא חלפו): עצבנות, חוסר ריכוז, חוסר שקט, "מכות חשמל" במוח וכו'.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 18/10/2016 | 18:06לדיכאון שלום, אני לא יודעת מה זה "ניסיתי 12 תרופות שונות"... "אבל כולן לא הועילו". אין תרופה שאין לה תופעות לוואי. אף תרופה לא תעזור אם לא תיקח מינון מתאים במשך זמן של כ6 שבועות על המינון הגבוה. אשר לברינטליקס, יש לה תופעות לוואי ויש כאלו להם היא מאוד עוזרת וכאלו שפחות. הבעיה היא שאלו שמגיבים בתופעות לוואי קשות, אינם מסוגלים לעלות במינון ולקחת את התרופה במשך זמן מספיק. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 18/10/2016 | 18:09למ שלום, אין ספק שאם התחיל גרד חזק אין ברירה אלא להפסיק את התרופה. העובדה שאת מתארת "תופעות גמילה" דווקא מדברת על כך שכנראה שהתרופה כן השפיעה. אני בספק שכל התופעות שאת מתארת הן מהפסקת הברינטליקס ומאוד יתכן שהן דווקא מעידות שהתרופה כן השפיעה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
ברינטליקס
דליה נאור 09/09/2018 | 11:12לאחר לקיחת הכדור יש לי בחילה שעוברת לאחר כשעתיים האם זו תופעת לוואי אני לוקחת 10 מי'הוסף תגובה
-
האמת שלי היא לא עשתה כלום...
אני 09/09/2018 | 15:43לא לטובה ולא לרעה.. (אחרי ניסיון של קרוב ל20 תרופות שונות בשנתיים האחרונות)הוסף תגובה
-
תגובה חיובית מאוד לברינטליקס
יורם ש. 04/11/2018 | 02:47אני סובל מדיכאון מג'ורי עמיד באופן חריג לתרופות כבר 3 שנים. ניסיתי המוני תרופות ממשפחות נוגדי דיכאון שונות עם הטבה זניחה ביותר – SSRI,SNRI טריציקליות, אטיפיות ועוד. כבר שנה שאני נוטל ברינטליקס עם הטבה משמעותית ביותר, אבל צריך סבלנות עד להתחלת ההשפעה. להבנתי זה מאוד אינדבידואלי. אין לי בכלל תופעות לוואי כל שהן למעט תופעת לוואי בלתי צפויה חיובית – איבדתי את החשק לעשן לאחר כ-3 שבועות. שכחתי לקנות קופסאת סיגריות ונזכרתי בזה רק אחרי מספר ימים. כבר למעלה משנה שאני חופשי מסיגריות. גילוי נאות: במקביל אני ממשיך ליטול גם 30 מ"ג מירטאזאפין ו-100 מ"ג למודקס, כשלבדן לא הועילו הרבה.הוסף תגובה
-
בנוגע למין
לירון 04/12/2018 | 11:14איך זה משפעה לטובה או לרע עם יש חשקים ופשוט נשכחהוסף תגובה
-
היי יורם
אסף 24/02/2019 | 09:52נכון להיום אתה מרגיש שיפור בדיכאון וחרדות מאז שאתה לוקח ברינטליקס? תודההוסף תגובה
-
גם לי אותה תופעה של בחילות
איז'ו 26/06/2019 | 13:32התרופה כן עוזרת לי ולא היו לי כמעט התקפי חרדה בשנתיים האחרונות מאז נטילתה אבל כן יש לי בחילות שעתיים אחריהוסף תגובה
-
ברינטליקס
דליה 01/10/2022 | 14:59אני לוקחת ברינטליקס 10 מג כבר חודש וחצי מרגישה ממש לא טוב לחץ בחזה חרדה איומה....בתוספת רבע מירו ללילה וישנה טוב...הרופאה נתנה לי תוספת חצי כדור קלונקס עד שהברינטליקס..ישפיע אני ביקשתי ממנה לוריוון....מה לקחת לעזר קלונקס חצי כדור או לוריוון חצי כדור...וכמה זמן עד שהברנטליקס מתחיל להשפיע...אני לוקחת חודש וחצי....ולא מרגישה שינויהוסף תגובה
-
דליה
דליה 11/10/2022 | 14:08אני לורחת ברינטליקס חודשיים ומרגישה מאוד לא טוה ממש מיואשתהוסף תגובה
-
דלה
דלינ 15/10/2022 | 16:55אני לוקחת ברינטליקס 10 מג חודשיים ולא עןזר לי מרגישה חרדות ...רבע כדור מירו לשינה....הרופאה המליצה לי לרחת חצי קלונס 0.5 מג פעמיים ביום....בטענה שהברינטליקס לבד לא יעזור....מה עושים המיואשתהוסף תגובה
-
אל תקחי את הכדור מירו הזה הוא נוראי
לירן 15/12/2022 | 00:37היה לי ניסיון של פעמיים איתו וחבל שלא הפסקתי בניסיון הראשון. סה''כ התנסות של שתי כדורים (לא בפעם אחת) נגיד כדור אחד ואז אחרי שבוע לקחתי עוד הפעם. שתי החוויות היו מזעזעות ברמה שאני אשקרה מגיב כאן בתגובה כדי להזהיר מהכדור הנוראי הזה. אצלי החוויה הייתה שהגוף שלי משותק ועייף אבל המוח עדיין נמצא בתפקוד ולא במצב שינה. כתוצאה ההרגשה היא של שיתוק. וגם הכדור הזה משפיע לאיזה 12 שעות. נוראי נוראי לא ממליץ!הוסף תגובה
-
ברינטליקס
עממי 04/03/2025 | 17:53משתמש בברינטליקס 17 חודשים, 5 מ"ג בלבד. שיפור טוב במצבי שהתחיל שבועיים אחרי התחלה ועד היום. ברקע פוסט טראומה. יש לי היום יותר יציבות ויותר עמידות/רזיליאנס... פחות דיכאון וכמעט ללא אירועי חרדה.הוסף תגובה
-
-
תסמינים דמוי פסיכוטים או פסיכוטי קלים (לת)
עכגעג 04/03/2025 | 17:07האם גם תסמינים כאלו יכול להיות סכיזורפניה? גם לא כאלו שכתבובאינטרנטהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סכיזופרניה גבולית
-
קלפטומניה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
אשפוז פסיכיאטרי
-
גמילה מעישון
-
בדיקות קשורות
-
אבחון פסיכיאטרי
-
סכיזופרניה גבולית
-
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
מיאנסרין
-
מונחים קשורים
-
אינפנטיליות
-
המפ, קנבוס
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםפסיכוגריאטריה
בפורום פסיכוגריאטריה ניתן להתייעץ עם ד"ר עופר בר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכוגריאטריה
פרופ' ערד קודש
ד"ר עופר בר