פורום פסיכיאטריה - עמוד 441
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ריטלין
אלון 21/07/2017 | 08:29אני בן 25 סטודנט מאובחן בעל ליקויי למידה היפרקטיביות בעיות קשב וריכוז מגיל 5 לקחתי ריטלין עד כיתה ה והפסקתי כיום אני סטודנט והחלטתי לקחת אתמול לקחתי פעם ראשונה ריטלין 30 LA מצד אחד זה הרגיע אותי מאוד מצד אחר הרגשתי קוצר נשימה וחא נרדמתי כלל האם זה משפיע עלי לרעה? הרגשתי בסוג של התקפת חרדה אני מרגיש אובד עצותפתח בחלון חדש-
ריטלין ודומיו עלול להחמיר חרדה
Ee5003 21/07/2017 | 08:35כמישהו שלוקח ריטלין כבר 7 שנים לסירוגין, הייתי ממליץ לך להיפגש עם פסיכיאטר ולדבר על הנושא. המתילפינידאט והאמפטמין ששתיהם תרופות להפרעות בקשב עלולות להחמיר חרדות אצל אנשים שהנטייה הזו קיימת אצליהם. במידה וקיימת חרדה, רצוי לטפל קודם כל בחרדה ואז לשלב ריטלין. -
המשך למענה
M 21/07/2017 | 09:01תודה רבה על המענה המהיר ראי אני לקחתי ריטלין מכיתה א עד ה ומאס לא לקחתי אותו כלל ואתמול לקחתי בשנית .. זה טבעי שהגוף צריך להתסגל לכדור? -
שאלה קשה
Ee5003 21/07/2017 | 09:59אני לא רופא, אין לי מושג איך לענות לך על השאלה הזאת. אני יכול להגיד לך שרק שאי צריך ריכוז מוגבר אז אני לוקח אותו ואין איזושהיא הסתגלות. אתה סובל מאיזושהיא בעיה נפשית? -
לאלון
תמרי 21/07/2017 | 19:52תנסה את זום. זה תוסף תזונה שמכיל אומגה 3 + פוספטידיל סארין. מוזמן לחפש על כך באינטרנט. לא יודעת מה ריטלין עושה, אבל לי זום עזר המון עם בעיות ריכוז! לא ממכר בכלל -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/07/2017 | 10:49שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין
-
-
ויאגרה/סיאליס/לויטרה
אתי 22/07/2017 | 04:09שלום דר קרני,מטופלת בויפאקס 150 מג להפרעת חרדה.הכדור עוזר לי אך פגע לי בחשק המיני.השאלה שלי 1.במה היית ממליצה להשתמש לשיפור החשק המיני ויאגרה,סיאליס או לויטרה? 2.ומה דעתך על כדור שמחליף אותם בשם "תרים" האם גם יכול לעזור במקרים כאלה? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/07/2017 | 10:49שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין
-
-
לא ישן מכה שנית
אביחי 21/07/2017 | 14:53אחריי 7 שלא ללא ששינה (נו טוב 10-40 דקות ביממה) ההחמרה - הזיות - עוצם עיניים ורואה דברים . ואני עדיין שפוי במחלה לא שפויה . מה עושים? 700 כדורים אני לוקח ולא עוזר . עוצם עיניים רגוע ושליו נרדם 5 דקות ומתעורר עם עוררות כואבות כזאת וישר מחשבות בראשפתח בחלון חדש-
בנזודיאזפינים
Ee5003 21/07/2017 | 15:02תשמע אם שום כדור לא עוזר לך ובאמת נסית כל כדור אפשרי , אז אני במקומך פונה בלית ברירה למשפחת התרופות בנזודיאזפינים- תנסה בונדורמין או אמביאן. קח בחשבון שאתה מתחיל אם התרופות האלו יש תלות קשה והתמכרות כמו אל סמים קשים. כך שאם תחליט לרדת מהם רק בליווי רופא אישי ובהדרגתיות. -
חחחח עברתי את הבנזו גם 3 כדורים שינה לא עוזרים
אביחי 21/07/2017 | 15:14קלנוקס לורייון בונדורמין אמביאן זודורום ...לא עוזר !!!! אולי מרדים אבל קם אחריי דקות ספורות . -
איזה מחשבות בראש?
אוסנת 21/07/2017 | 15:26... -
אולי זאת לא מחלה פסיכיאטרית?
Ee5003 21/07/2017 | 16:16אולי זה לא משו שבכלל קשור למוח? ניסית סריקדין או מלטונין שהם בכלל הורמנים לשינה.. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/07/2017 | 10:48שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין
-
-
יש לי שיננית מחר
אוסנת 21/07/2017 | 00:23איזה כדור מומלץ לקחת לפני? היא ממש מתעללת בשיניים.פתח בחלון חדש-
לא לקחתי יותר מ0.5 קלונקס
אוסנת 21/07/2017 | 03:38אז נשארתי ערה. אבל בזכות Ee, אמר שזה ממכר, אז לא לקחתי עוד. זה טוב שיש מודעות שזה ממכר. אז אני מקווה שאני אגיע לשיננית אני פשוט אהיה עייפה וארדם. חוץ מזה שמאיימים ומקללים בעבודה וגם שיננית. כנראה שהטמטום והכח מנצחים פה. לא יפתר תהיה משטרה. -
בהבדל מהפסיכיאטרים
אוסנת 21/07/2017 | 03:42אני לא יכולה להזריק לו משהו. -
מספיקה להקליט חלקית
אוסנת 21/07/2017 | 03:45... -
יש מצלמה בחדר
אוסנת 21/07/2017 | 03:47אבל לא יודעת אם אפשר לדרוש הקלטה. -
הביאו עובד שסיים רק כיתה א
אוסנת 21/07/2017 | 03:49סיוט. -
ישנתי איזה 3 שעות
אוסנת 21/07/2017 | 07:15בלי כדור. אבל ירדתי 2 קילו, למרות שהוספתי אוכל לתפריט, אחרי שהורדתי כדורים. עכשיו אין לי תאבון, בניתי על פיצה (לא זאת עם הגבינה מהפרה) לערב, אבל ירד לי כל התאבון מהעבודה הזאת. העבודה הזאת חנקה לי את התאבון. -
אמביאן בונדורמין
Ee5003 21/07/2017 | 08:22אני לא מצליח להבין למה את לוקחת קלונקס לבעיות בשינה שיש תרופות מהמשפחה הזאת שהם הרבה יותר יעילות לבעיות בשינה. תקראי על אמביאן -
יש לי גם אמביאן
אוסנת 21/07/2017 | 08:50אבל בגלל שיום שישי אני לא עובדת, אז פחות איכפת לי לא לישון. עדיין לא ניסיתי אותו, לקחתי אותו ליתר ביטחון. יום שבת אם אני לא אצליח לישון נראה לי אני אחנוך אותו לראשונה. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/07/2017 | 10:47שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין
-
-
שילובי תרופות במהלך התקף פסיכוטי מתמשך
שחף 21/07/2017 | 14:20שלום במהלך חיפושים ולמידה עצמית שלא עזרו עד כה, אני פונה כאן כדי לנסות להבין. מדובר בבחורה צעירה שסובלת מפיגור בינוני גבוה, והתקפים פסיכוטיים; חוסר שינה לאורך ימים רבים, דיבור בלתי פוסק, שתיה של מים בכמויות, התנהגות דאינה תואמת סביבה. כבר כמה חודשים ששילוב התרופות מדהים ומתייחס למשקל גבוה של 100 קג ויותר; 500 סרוקוול ביום 200 פרומטזין ביום 600 טגרטול ביום תוספת וואבן לפי הצורך- הגענו ל4 ביום. 1. שיפור לא מחזיק לאורך זמן בין התקף להתקף, לכן מוסיפים וכך הגענו עד להמפורט לעיל. 2. תגובות הצוות הרפואי בכל מקום מבהילות- מדברים על הרעלה, החמרה, חרב פיפיות דווקא בגלל כמות התרופות. אני מתוסכלת מאוד אך ללא כתובת ברורה להתיחסות מקדמת שיפור, וגם מה עוד אפשר לעשות חוץ מלהחזיק ולהמשיך ולדאוג..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/07/2017 | 10:47שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין
-
-
תנועות חוזרות אצל מתבגרת
נדיה 20/07/2017 | 19:28שלום רב בתי בת 15 כבר תקופה ארוכה סובלת מתופעות כמו תנועות חוזרות :נגיעות של ידיים על חלקי פנים,עכשיו גם הופיעו נוהרי ראש ..כבר כמה שנים הייתה חוזרת מילה במילה על משפטים הטלוויזיה..אובחנה לפני כשנתיים כ OCD קל אבל אני רואה שתיקים ונגיעות רק הולכות ומתגברות..מה אני צריכה לעשות?? חוץ מזה ילדה מקסימה ומאוד מוצלחת בלימודים ללא בעיות תקשורת.. תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/07/2017 | 10:46שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין
-
-
גאודון
ניקי 20/07/2017 | 20:37אני סובל מptsd התרופה גאודון עוזרת לי מאוד עד השעה 3 שאני לוקח אותה בלילה 40 מג נגד חרדות ודיכאונות הבעיה שאני צריך לקחת גם בצהריים וכך אחרי שלוש שעות אני נרדם מה אפשר לעשות נגד זהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 23/07/2017 | 10:46שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין
-
-
כיצד המרכז לבריאות הנפש גהה נראה מבפנים...לכאורה?
האיש שחשב שאשתו היא כובע סומבררו 20/07/2017 | 01:30לאחרונה התפרסם סרטון תדמית של ביה"ח הפסיכיאטרי "גהה". למי שטרם צפה בסרטון הרומנטי, מצורף קישור לסרטון. יש לציין שעפ"י תגובות של מאושפזים לשעבר, נראה שמדובר דווקא בתעמולת שווא וכי הדברים המוצגים בסרטון הם חסרי שחר ואמינותם מוטלת בספק, בלשון המעטה. אז מה דעתכם, קוראים נכבדים, האם לפנינו סרטון תדמית או או שמא יש לומר - סרטון תרמית ? והאם כצעקתה, ו"גהה" זה סבבה, או שעדיין עדיף לבלות בגואה ולא להגיע ל"גהה" ? http://www.mako.co.il/health-wellness/mental-health/Article-d72edfb88fb3d51006.htmפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 20/07/2017 | 16:34שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין -
לא הייתי שם
אוסנת 20/07/2017 | 20:51אבל אני מניחה שהם לא יוצאי דופן משאר המכלאות. הייתי ב-3 מכלאות אבארבנל, באר יעקב, ושיבא. בכולן ה"פציינטים" נאלצים לקחת כדורים אחרת הם מוזרקים בכפייה. ושיבא עם הכי הרבה תקציבים, צוות גרוע, אוכל גרוע, זלזול של הצוות, הכריחו אותו לחתום על אישפוז, ואז הכניסו אותי לסגורה, שביקשתי טופס יציאה סרבו לתת לי בניגוד לחוק. שלומית פסיכיאטרית גרועה, מדברת לאט, לא חכמה במיוחד, היא זו שסרבה לתת טופס יציאה. הדבר היחידי שנראה לאנשים שטוב שם זה בגלל שהם מאשפזים אנשים יותר עדינים שזה גורם לתחושה של מקום יותר טוב. אחרי ימים שלא ישנתי שמו אותי בחדר עם עוד שתי בנות, אחת מהן התחילה לנחור חזק, יום ראשון יצאתי ב2:00 בלילה לישון בחלק הציבורי, הצוות היה בחדר השקוף שלו, לא מעניין אותו כלום. יום שני הלכתי לאחות ביקשתי ממנה שתמצא לי חדר שלא נוחרים שאני לא יכולה לישון, היא אפילו לא בדקה ישר אמרה שאין. במקרה אחת הבנות שמעה שחיפשתי ואמרה שאצלם יש מקום פנוי. פשוט יותר משתלם להגדיר פסיכוזה ולהזריק חומרים בכפייה. חברות התרופות ופסיכיאטרים עובדי מדינה מרוויחים מכפייה של חומרים על אנשים. -
עכשיו סיקרנת אותי לחלוטין
תמרי 21/07/2017 | 21:22מי טיפל בך בבאר יעקב? אני טופלתי גם ע"י מישהו שעובד שם באופן פרטי, היחס ורמת המקצועיות היא מתחת לכל ביקורת ברמה של סיכון חיי אדם. אם את רוצה נשוחח באופן דיסקרטי יותר. אחרת אסתכן בתביעה על דיבה. -
אישפוז 1
אוסנת 22/07/2017 | 08:06היה אחרי מלחמה, הייתי בלחץ אחרי אבל לא קמתי בבוקר רגיל התלבשתי וגם שמתי עדשות מגע בעיניים. לא היה לי תאבון. ההורים שלי ואחי באו אלי הביתה, בדרך אח שלי אומר נסיע אותה לאבארבנל, ואמא שלי אמרה לו תעצור בשיבא זה בדרך. הפסיכיאטר שהיה שם נתן לי כדור ונרדמתי עם העדשות מגע בעיניים בסביבות הצהריים, הוא טען שזה לא איזור המגורים שלי (גרתי בשכירות בנתניה) ושלח אותי ישנה באמבולנס לבאר יעקב שזה האיזור של ההורים שלי. בבוקר קמתי לא הבנתי איפה אני. בא אחד העובדים הכניס אותי ליהודה אברמוביץ, שאמר לי לחתום על אישפוז מרצון או שהוא יכניס אותי למחלקה סגורה ומשם יהיה לי קשה לצאת. חתמתי לו. אמרתי ליהודה שאני רוצה חוות דעת נוספת, הוא אמר שאפשר בתנאי שהוא יאשר את הפסיכיאטר. אחרי יומיים באתי לפסיכולוג אמרתי לו שאני רוצה לראות עו"ד, הוא אמר שיטפל בזה, ואז בפגישה עם הפסיכולוג ויהודה אברמוביץ היתה נוכחת גם אמא שלי (איך אפשר בלי מישהו צריך לפקח על המפגר לקחת כדורים) הפסיכולוג אמר שהוא ממליץ לשחרר אותי ויהודה ניסה לשכנע אותי ללכת לטיפול יום במודיעין ולקחת מינון קטן של רספירדל. אמרתי לו שאני אלך לקופת חולים או משהו כזה. ואז הוא אמר לאמא שלי שפעם הבאה הוא לא ירחם עלי ויכניס אותי לסגורה. ואז חתם על שחרור. -
התכוונתי
אוסנת 22/07/2017 | 08:07הייתי בלחץ לא כאילו פסיכוטית קמתי התקלחתי ושמתי עדשות מגע. -
אישפוז 2
אוסנת 22/07/2017 | 08:31גרתי בשכירות ברחובות. עזבתי עבודה והייתי צריכה להתכונן למבחנים לעבודה. ההורים שלי לא נותנים לי מנוחה בין עבודות למרות שלא מבקשת מהם כסף רק שלא יציקו ויתנו לי ללמוד ולהתראיין בשקט. הם מנצלים את הזמנים האלה לקבוע לי מה לעשות בגיל שהם כבר לא צריכים להתערב. הם היו מגיעים כל יום ואומרים לי לחזור אליהם הביתה שאני לא יכולה לגור לבד. אבא שלי היה נכנס ומתחיל להרצות לי ולחפור. באיזשהו שלב לא פתחתי להם את הדלת. הם עמדו וצעקו מבחוץ. באיזשהו שלב לקחתי את הספר והלכתי ללמוד בחוץ והסתובבתי בחוץ עד שעה 2:00 - 3:00 כל יום ואז רק חזרתי הביתה. באחת הפעמיים כבר הייתי מותשת, המשטרה ראתה שאני מסתובבת לבד בשעות כאלה עצרה אותי, היו נחמדים הכינו לי תה, החוקר דיבר איתי ואז התקשר להורים שלי שאמרו לו שאני חולת נפש והם יקחו אותי למכלאה. הם לקחו אותי לשיבא ומשם שלחו אותי שוב לבאר יעקב מחלקה סגורה. וכל הדיון היה שם במשך חודשים, מה קרה ואת לא חוזרת לדירה שלך רק לבית של ההורים. יש שם כמה בנות מפגרות שמדברות בקצב לאט שרק עם אנטי-פסיכוטי שמאט את המחשבה אפשר להקשיב להן ולא לשכוח מה המילה האחרונה שהן אמרו, מרגישות על הגג כי הן סיימו איזה תואר מטופש שמצריך פסיכומטרי 500 ובגרות בממוצע של נמוך, ורואות אנשים עם אנטי-פסיכוטי חושבות שהם מפגרים, ועם הורים כמו שלי פשוט התעקשו במשך חודשים שאם אני משתחררת אני לא חוזרת לדירה שכורה. עכשיו הם גרים במודיעין וזה היה לפני הרבה שנים, שהיא היתה חדשה, אין איפה לעבוד שם ולא היה תחבורה ציבורית, וההורים שלי מתעללים בי בבית שלהם. אחרי חודשיים הסכימו לשחרר אותי לדירה השכורה, כמובן שהיית צריכה לשלם חודשיים שכירות שלא גרתי שם + 1000 ש"ח שהדירה היתה סגורה והעלתה עובש. פעם אחרונה שהייתי אצלם אמא שלי החליטה שאני צריכה לאכול מתי שהיא אומרת, באיזהשהו שלב התעצבנתי ואז היא אמרה אני אקרא למשטרה, אמרתי אין בעייה, עכשיו אני חוזרת הביתה ואם תתקרבו אני אזמין משטרה - זה הפתרון היחיד, הם לא מתקרבים כבר כמעט 3 שנים לבית. -
את צריכה ליראות סיפור אימה אמריקאית עונה 3
מסטול 22/07/2017 | 09:00.. -
סליחה עונה 2**
מסטול 22/07/2017 | 09:02.. -
יש לך קישור?
אוסנת 22/07/2017 | 09:56לא מצאתי באיטנרנט ואין ב- VOD. -
הזוי רצח שאין באינטרנט אני ראיתי שם
מסטול 22/07/2017 | 10:33. -
לא משנה מצאתי
אוסנת 22/07/2017 | 10:43אני אראה אולי שבוע הבא. השבוע היה לי כבר מספיק סרט אימה...
-
-
פורום
רונית 21/07/2017 | 17:41מה הטעם להמשיך ולשלוח הודעוצ לפורום הזה,אם אין מענה מהרופאה?שיסגרו אותו וזהופתח בחלון חדש-
בושה וחרפה
Ee5003 21/07/2017 | 18:12זה פשוט מזעזע שאין מקום יותר לפנות ולשאול שאלות חשובות. זה רק מקאה שמה שמניע את העולם זה כסף.. מעדיפים פרסומות עלובות מאשר רופאים איכותיים -
את מוזמנת לא לשלוח
אוסנת 21/07/2017 | 18:39אף אחד לא הכריח אותך. תפני להנהלת האתר ותבקשי להסיר את הפרסומות. לא שמעת את הצד שלהם. -
ל- Ee5003
אוסנת 21/07/2017 | 18:47אכן מה שמניע את העולם זה כסף. אני שמעתי את הצד של הרופאה שממש לא ברור, שלפי ההסתדרות הרפואית אסור לפרסם מוצר רפואי, ומתן עצה על תרופה כאשר אין פרסומות לא נחשב לפרסומות. את הצד השני לא שמעתי, אז אין לי דיעה כרגע. בכל מקרה, אף אחד לא עובד בחינם, לא הרופאים, לא הפסיכיאטרים, לא המנקים, לא האחיות, לא אנשי מחשבים, לא מלצרים.... אנשים משקיעים זמן ועבודה רוצים תגמול. מאוד טבעי.
-
-
לא מבין עדיין למה דר קרני המקסימה לא עונה
מיטל 18/07/2017 | 01:59לאיזה פירסומות היא מתכוונת ..? ולמה להרוס פורום שיש רופאה מקסימה שנותת מזמנה עזרה לאנשים שבאמת צריכים מקווה שדר קרני תחזור לכאן ותעזור לנו לאלה שבאמת צריכים היא רופאה נפלאה ומקסימהפתח בחלון חדש-
ממש מחדל!
Ee5003 18/07/2017 | 08:00ממש בושה שהאתר מוכן להפסיד רופאה כזאת איכותית וטובה בשביל כמה פרסומות.. זה רק עניין של זמן עד שאנשים יפסיקו להיכנס לפה ואז הפרסומות יהיו לא רווחיות -
לא הבנתי למה הפרסומות מפריעות למענה
אוסנת 18/07/2017 | 19:59הן מופיעות בכל הפורומים באתר, ככה שזה לא תלוי רק בפורום הזה. בכל מקרה למה לא לגשת לקליניקה של רופאה איכותית וטובה או רופא/ה באיזור ולחכות שיהיה לו זמן להשיב בהתנדבות באתר? -
לאוסנת
Ee5003 18/07/2017 | 22:31זה לא העניין יש לי רופאה מצויינת (אני גר בחיפה) ודוקטור קרני גרה בירושלים (לפי האתר) כך שגם אם הייתי רוצה להגיע אלייה זה לא אפשרי. שנית, הרופאה לא תמיד פנויה כמו דוקטור קרני ותמיד טוב לקבל חוות דעת נוספת או מענה על שאלה כללית מרופאה. -
Ee500318
מיטל 19/07/2017 | 13:50Ee500318 שלום לך אשמח אם תמליץ לי על הרופאה שלך!? תודה -
למיטל
Ee5003 19/07/2017 | 23:45למיטל שלום! אני באמת חושב שכדאי שתבחרי את הרופא/ה שלך לפי סוג ההתמחות שאת מחפשת. אני חיפשתי רופאה שמתמחה בהפרעות קשב ובחרדות, שמה הוא דוקטור סבטלנה גרישין, אישה מקסימה, עובדת עם קופת חולים לאומית בלבד או בקליניקה פרטית. -
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר קרני רובין 20/07/2017 | 16:34שלום רב, לדאבוני לאור חוסר היענות הנהלת האתר, התבקשתי על ידי ההסתדרות הרפואית להפסיק לענות באתר זה. רצ"ב חלק ממכתבם: "פרסומות המופיעות בכל חלון של תשובת הרופא מרמזות כי הרופא ממליץ עליהן והמידע המפורסם אסור בהתאם לכללי האתיקה, סעיף ד.7.ה.1... כמו כן, "הרופא יימנע מפרסום או מהשתתפות בפרסומת למוצרים מסחריים, רפואיים ושאינם רפואיים" סעיף ד.7.ח.3. למען הסר ספק, יצוין כי לעניין זה פרסום באמצעות רשת חברתית מהווה פרסומת אסורה. במקביל לטיפול משרד הבריאות בנושא, המלצתי היא לבקש לאלתר, להפסיק מהחברה לפרסם בתוך האתר. אם לא תקבלי מענה, הנך מתבקשת להפסיק לענות באתר זה." דר' קרני רובין
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
מערכת אינפומד