פורום מדרסים - עמוד 33
-
כאב במפשעה
בתיה 09/09/2014 | 06:45האם יש קשר בין מדרס לא מותאם לכאב במפשעה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מדרסים וכאב במפשעה
אורתוטיסט שמואל להב 09/09/2014 | 16:35לעתים יש קשר בן המדרסים או בין מנח כף הרגל לבין כאבים בברכיים, בגב וכן גם באזור המפשעה. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
-
בעיית ברך
מיכל נגב 02/09/2014 | 17:44שלום אני סובלת מכאבים בברך שמאלית לא מסוגלת להרים את הרגל ולכופף הכאבים מגבילים בהליכה בירידת מדרגות ועלייה עשיתי בדיקת MRI שאמר יש בעייה בברך ובבדיקת מיפוי עצמות לא ראה ברגל שמאל בעיה. רק ברגל ימין ואין שם כאבים רק ברגל שמאל ועכשיו כמה ימים יש כאבים בגב. התחתון ימיני האים זה קשור לעקמת באגן מה עליי לעשות אודה על התשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בעיית גב
אורתוטיסט שמואל להב 09/09/2014 | 16:34מיכל שלום, כאבים יכולים להיות קשורים לגב התחתון וכן יכולים להיות קשורים למנח כף הרגל. לדעתי את צריכה לבדוק גם את הגב התחתון לגם את כפות רגלייך. את יכולה להגיע אלי לבדיקת חינם במחשב הדריכה בכדי ללמוד על המנח ואולי הצורך במדרסים, בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
-
מדרסים וכאבים
אבי 24/01/2014 | 12:21שלום אני סובל מפלט פוט רכשתי מדרסים בהתאמה ב1400 שקל לפני שבועיים. מאז שאני לובש אותם יש לי כאבים בעקב ובאיזור האכילס חזרתי לטכנאי עשה לי התאמות ועדין לא עוזר מה עושים? במדרסים הקודמים שלי שרכשתי ב600 שקל שלטענת הטכנאי הם מחומר סיני זול והפשוט ביותר לא היו לי כאבים כאלו. מה אני עושה עכשיו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
התאמת מדרסים לרגל
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים 25/01/2014 | 20:46אבי שלום, יכול להיות שהמדרסים לא מתאימים למצבך. גש לטכנאי שימשיך לעשות התאמות עד שיהיה לך נוח. כדאי שתביא את המדרסים הישנים לטכנאי שינסה להבין מהם מדוע איתם נוח לך יותר. באם לא תצליחו בוא אלי ואנסה לעזור לך. לתיאום: 036121070. ביאליק 79 ר"ג בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
עוד ... משהו
אבי 26/01/2014 | 18:30איך אפשר לפתור את הכאב והאי נוחות בעקבים? אני חושב שיש לי הגבהה שם ובמדרס הישן זה פחות מסיבי אני כרגע בלי מדרסים עד שאלך אליו אני לא מסוגל ללבוש אותם ביום עבודה שאני עומד הרבה הכאבים והאי נוחות באים לידי ביטויהוסף תגובה
-
כאב בעקבים
להב שמואל-אורתוטיסט מומחה למדרסים. 26/01/2014 | 20:43צריך לנסות לרכך ע"י בולמי זעזועים בעקב או ע"י הרמת הקשת האורכית. מדוע יש הגבהה בעקבים?הוסף תגובה
-
הגבהה בעקב
אבי 27/01/2014 | 17:48אני לא בטוח שיש הגבהה פשוט יש עקב כזה יחסית גבוה למדרס הקודם ככה נראית הגבהה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הגבהת עקב
אורתוטיסט שמואל להב 27/01/2014 | 18:49הגבהה נמדדת ממרכז העקב. היא חייבת, בד"כ, להיות שווה בצד ימין ובצד שמאל. לעתים דפנות המדרס גבוהות-זאת לא הגבהה.הוסף תגובה
-
עוד משהו
אבי 27/01/2014 | 19:17אולי הסיבה היא שהמדרס החדש עשוי מפלסטיק קשיח והקודם פחות? הבעיה שלי היא שיש לי קשת ברגל אבל כאשר אני דורך הקשת קורסת וזה הכף רגל נהית שטוחה הוא אמר לי שזה נקרא פלט פוט האם מדרס קשיח מתאים למצב? ללא מדרס אין לי את הכאבים בעקבים רק עם המדרס. הוא אמר לי שהמדרס הזה הוא רמה אחת מתחת לגרפיט אבל אני עדין סובל איך אפשר להפטר מהכאבים האלו? אלו כאבים שבאים אחרי כמה שעות עם המדרסהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בעקבות המדרס החדש
אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 11:56אבי שלום, יכול להיות שיש לך גמישות יתר בגידים ולכן המדרס תומך "יותר מידי טוב" ויש לחץ חזק בקשת. דבר על זה עם הטכנאי שינסה להקל עליך. אגב, היכן עשית את המדרסים? לדעתי, הוא צריך להנמיך מעט את הגובה בקשת האורכית ואולי גם לצפות אותה בסיליקון באזור הלחץ. בהצלחה שמוליקהוסף תגובה
-
המדרסים נעשו...
אבי 28/01/2014 | 12:26עשיתי את המדרסים בעטרת מדיפוט זה מפלסטיק קשיח צבעוניהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ומדרס חדש
אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 13:41אבי, אני מכיר אותם, באם תרצה תוכל להגיע אלי ואנסה לסדר את המדרסים ללא עלות. בהצלחההוסף תגובה
-
המדרס...
אבי 28/01/2014 | 15:23אתה מכיר את המדרסים? איך קוראים לסוג זה? האם הם טובים? מחר אני הולך אליו מה אני אגיד לו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס ביו מכאני
אורתוטיסט שמואל להב 28/01/2014 | 21:50כל מדרס קשיח הוא סוג של מדרס ביו מכאני מפני שתפקידו לשנות את מנח כף הרגל בעת הדריכה. המדרסים הללו אמורים להיות טובים מאד. (בד"כ, אל תשכח שלא ראיתי את כפות רגליך ולא את המדרסים) תבקש שינמיך קצת את האזור הלוחץ במדרס וכן להוסיף בולם זעזועים בעקבים. בהצלחההוסף תגובה
-
כנס בבקשה......
אבי 31/01/2014 | 20:21שלום היתי אצלו הוא הדביק לי בעקבים שכבת סילקון רך ממה שאני מרגיש זה אולי שיפר קצת אבל עדין יש לי את הכאב והחוסר נוחות בעקבים הוא אמר שאם לא יהיה נוח יקח מידות ויעשה לי מדרסים חדשים שוב במה זה יעזור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים חוזרים
אורתוטיסט שמואל להב 01/02/2014 | 08:38היי אבי, יכול להיות שהוא מבין שאולי המדרסים לא נעשו כהלכה ולכן הניסיון למדרס חוזר. באם לא תרגיש הטבה במהלך של שבועיים כדאי לעשות מדרס חוזר. בהצלחההוסף תגובה
-
לשמואל להב
אבי 26/02/2014 | 19:28שלום עבר בערך חודש מאז הודעתי האחרונה ניסיתי להתרגל ועדין יש לי כאבים בעקבים וכאבים גם שאני ללא נעלים בבית ובמיוחד שאני גם בבוקר. אני יחזור אליו שיעשה חדשים האם מדרסים ביומכניים מתאימים לכף רגל שטוחה בכלל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 26/02/2014 | 20:41יכול להיות שהמדרסים לא מתאימים למצבך. בקש שיעשו לך מחדש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 27/02/2014 | 16:38אבי, באם תרצה אוכל לבדוק את המדרסים שלך ללא תשלום. לתיאום 03-6121070 שמוליקהוסף תגובה
-
שלום לשמואל להב
אבי 13/03/2014 | 19:23אוקי לאחר ששילמתי 1400 על המדרס הראשון לא התאים לי והיו לי כאבים בעקבים והיה קשיח עשו לי מדרס חוזר. המדרס החדש מאוד דק בכלל לא מזכיר את הקודם באיכותו. האמת שהוא הוא די בסדר בנוחות אבל נראה לי על פי מראה המדרס ואיכותו הוא שווה חצי מהמחיר ששילמתי הוא אמר לי שזה מדרס ביומכני האם נעקצתי? האם לפי תמונות תוכל לדעת מה עלות מדרס זה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תמונות
אורתוטיסט שמואל להב 16/03/2014 | 15:47אבי, התמונות לא הגיעו. שלח למייל שלי: shmulik@barzelay.co.ilהוסף תגובה
-
-
מדרסים
רינה 22/08/2014 | 15:03אני רוצה לעשות מדרסים (הליכה מהירה ולא ריצה) המדרסן הראה לי מדרס שהוא מתכנן לי אך מלבד שכבה המצפה העליונה יש רק 2 שכבות . האם זה נכון, כי בד"כ אני יודעת שעושים 3 שכבות . האם לצורך הליכה זה בסדר ? (הצבעים של השכבות חוץ מהעליונה קרם ולמטה לבן)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
התאמת סוג המדרס לבעייה
אורתוטיסט שמואל להב 23/08/2014 | 12:32מספר השכבות לא אומר מאום. סוג השכבות צריך להיות מותאם לבעיה , לפעילות , לצורת הקשתות ולגמישותן. את צריכה לסמוך על המדרסן שהוא יודע את עבודתו. באם תרגישי שהמדרס לא עושה לך טוב לאחר כשבועיים גשי אליו לתיקון ואף להחלפה לסוג מותאם יותר באם צריך. בהצלחה, להב שמואל. אורטוטיסט מומחה למדרסים. מכון אורטופדי ברזילי-להב ר"גהוסף תגובה
-
-
מטטרסל פד
רחלי 21/08/2014 | 10:56עשיתי שני מידרסים ובכל אחד מהמידרסים מיקום הממטרסל שונה, אחד מתקדם יותר ואחד קצת קרוב יותר לאמצע. איך אפשר לדעת מה מיקום המטטרסל הנכון ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מיקום כרית המטטרסל במדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 21/08/2014 | 11:30רחלי שלום, הטכנאי במקום שבו עשית את המדרסים אמור לדעת, בד"כ אם הכל במסגרת הנורמה קצה הכרית אמור לגעת בתחילת עצמות המטטרסל. בהצלחה, להב שמואל-אורטוטיסט קליני מומחה למדרסים 03-6121070הוסף תגובה
-
-
מידרסים
שרית 19/08/2014 | 17:46יש לי שאלות בנושא מדרסים ואשמח אם תעזור לי: האם יש הבדל בין לקיחת מידה בספוג בישיבה לבין תחבושות גבס ברמת הדיוק ביחס לקשת הפנימית ? והאם מדרס שנלקח בתחבושות גבס יותר עבה ממידרס שנילקח בספוג בישיבה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אופן לקיחת מידה למדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 19/08/2014 | 23:48שלום שרית, לבעל מקצוע טוב לא משנה אופן לקיחת המידה. חשוב לדעת מה הוא עושה עם המידה והמיידע שיש לו. עובי המדרס לא נקבע ע"י צורת לקיחת המידה אלא ע"י סוג המדרס. בהצלחה. להב שמואל, אורטוטיסט מומחה למדרסים . 03-6121070הוסף תגובה
-
-
cpk
מירית 24/07/2014 | 11:40שלום רב, יש לי הסטוריה של cpkגבוה - כמעט כל הזמן 250-300+ למרות שלצערי איני עוסקת בפעילות גופנית כלל. אציין שמזה שנים ישלי עומס ועיפות בברכים ובעקבים קשה לי מאד לעלות מדרגות או לרוץ, אך מדרסים מקלים על הבעיה. אני בת 27 ושוקלת 82 ק"ג. האם דיאטת חלבונים תעזור לפרוק השריר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רמת cpk גבוהה
אורתוטיסט שמואל להב 24/07/2014 | 20:56מירית שלום, צר לי, אך אני לא מבין בדיאטת חלבונים, אך , בהקשר שלי ובהפעלת שכל ישר, אומר כך: א. הורידי במשקל! בהנחיית דיאטיקנית מוסמכת ב. שתי הרבה, עדיף מים. ג. בעמידה והליכה את חייבת להשתמש במדרסים, עדיף נוקשים ובעלי ריפוד בעקבים בכדי לשמור על הברכיים. כפי שאמרתי , לא איש בשורות אני בעניינך. הרגישי טוב, שמוליקהוסף תגובה
-
-
מדרסים נגד דורבן
מיואש כבר מהדורבן 22/07/2014 | 14:18שלום רב אני סובל מזה כשנה וחצי מדורבן וכאבים ברגל ימין. עשיתי מדרסים של הקופה, טיפלתי בגלי הלם ( שעזרו ) ועשיתי מדרסים חדשים יקרים יותר ועדיין יש לי כאבים. עשו מס' התאמות למדרסים ועדיין ממש כואב לי יותר ברצועה הפלנרית ובצד מאשר בעקב והפעם בשתי הרגלים. אפילו רכשתי נעלי ספורט NB 990 להקל על הרגל ואת המדרסים אני נועל כבר כחודשיים ומשתגע שהכאב לא עובר וממש אובד עצות ומיואש. ניסיתי להיות בלי מדרסים וגם היה לי כאבים. האם בדיקה אצלכם יכולה לעזור לי במשהו? האם עליי להוריד את המדרסים? בבקשה אשמח לקבל תשובה שתוציא אותי מהמצב המעצבן הזה. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מדרסים נגד כאבי דורבן
אורתוטיסט שמואל להב 22/07/2014 | 22:36מיואש שלום, כשיש דורבן ניתן להניח שאתה צריך מדרסים. נשתדל לעזור לך, תאם מחר בבוקר: 036121070 שמוליקהוסף תגובה
-
-
המלצה למדרסים
אבי 21/07/2014 | 14:11האם אתה מכיר את מיכאל אלכסנדר מסטרייד אורטופדיה האם הוא טוב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המלצה למכון
אורתוטיסט שמואל להב 22/07/2014 | 11:52מצטער, אני לא מחלק ציונים למכונים. שמוליקהוסף תגובה
-
-
מטטרסלגיה
מנחם 04/07/2014 | 16:03אני סובל ממטרסלגיה ומפלטפוס והמליצו לי על מדרסים גרפיט שאלתי היא האם אני חייב דווקא גרפיט ומה המחיר ההגיוני עבורם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מדרסי גרפיט
אורתוטיסט שמואל להב 04/07/2014 | 17:49שלום מנחם, מדרסי גרפיט כשמם כן הם, בסיסם עשוי מסיבי פחם, זהו מדרס קשיח, דק, חזק מאד ועדין, מתאים לרוב הפעילויות ולרוב סוגי הנעליים. אשר לשאלותיך, אתה לא חייב מדרס עשוי מגרפיט-ישנם חומרים חזקים וקשיחים נוספים, קח בחשבון שהם בד״כ עבים וכבדים מגרפיט. המחיר תלוי בתוספות שיהיו על המדרס, המחיר נע בין 2650₪ לבין מעל 3000₪. שיהיה בהצלחה עם הרגשה טובה ובריאות. להב שמואל-אורתוטיסט קליני מומחה. 03-6121070הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פריקה, נקע
-
סיאטיקה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פיזיותרפיה
-
איחוי מפרק
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת ויטמין D
-
אנדוסקופיה
-
מונחים קשורים
-
הידרותרפיה
-
פילאטיס
רופאים בתחום
ד"ר ירון ברין
אורתופדיה
4.9
( 36 חוות דעת )
"לגבי עלויות הפגישות עם הרופא, לא ברור לי הסידור"
ד"ר אמירה דאהר (Ph.D)
אורתופדיה
5
( 32 חוות דעת )
"אמירה היא בעלת מקצוע מצויינת!
יש בה שילוב מצויין של ידע, לב רגיש, יחסי אנוש נעימים, בגובה העיניים עם התחשבות מיידית והיענות לצרכי הלקוח."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסיםפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
פיט סטפ פרו
תום רוטנברג