פורום עקמת - עמוד 2
אורתוטיסט שמואל להב שמואל להב, אורתוטיסט ומנהל את מכון אורתופדי ברזילי-להב. בעבר: יושב ראש איגוד המכונים האורתופדיים. החל משנת 1971 החל לעבוד במכון אורתופדי ברזילי, קיבל תואר מוסמך והכרת מעמד של משרד הבריאות בשנת 1981. עובד עם משרדי הממשלה השונים, כגון: הבריאות, האוצר ועוד. עובד עם בתי החולים הגדולים ועם מיטב הרופאים והמרפאות האורתופדיות והשיקומיות בארץ. שמואל מעביר הרצאות לקהל הרחב ובפני צוותים רפואיים. אורתוטיסט שמואל להב מנהל פורום עקמת. מנהל פורום מדרסים.
תשובות לגבי פענוח MRI לעמוד שדרה עקב כאבי גב תחתון שרון 15/11/2023 | 20:42שלום אני גבר בן 56 מתאמן 6 פעמים בשבוע בחדר כושר, ובנוסף רץ בין 12-20 ק"מ בשבוע לפני כשבוע וחצי התחילו כאבי גב תחתון ועשיתי MRI לבדוק מה בדיוק קורה נבהלתי מכל הממצאים שהופיעו בפענוח, ואשמח להסבר מה זה אומר והאם יש בעיה להמשיך בפעילות ספורט? גובה החוליות תקין. המנגיומה ב11-D. מוקד קטן בהיר ב-STIR לא ספציפי ב12-D גם יכול להתאים להמנגיומה קטנה. שינוי ניווני דיסקוגני קל ב4-L3-L3,L2-L וניכר ב5-L4-L. ציסטת שמורל בלוחית קצה תחתונה של 4L וכן שינויי מח עצם ניווניים סביב הדיסק המנוון של 5L4-L. 2L1-L- בקע אחורי רחב, ללא היצרות. 3L2-L- בקע קטן פורמינלי שמאלי עם פיסורה אנולרית, ללא היצרות משמעותית. 4L3-L- בלט. פיסורה אנלורית פורמינלית שמאלית עם היצרות קלה של הנקב השמאלי ופיסורה אנולרית קטנה פורמינלית שמאלית עם היצרות קלה של הנקב השמאלי. 5L4-L- בלט. בקע קטן מרכזי. היפרטרופיה פצטרית קלה. היצרות קלה של הריצסים הלטרליים. היצרות קלה עד בינונית של נקב שמאל וקלה של נקב ימין. ללא היצרות של התעלה המרכזית. 1S5-L- התבלטות קלה של הדיסק לשמאל עם פיסורה אנולרית באיזור פורמין שמאל עם היצרות קלה של נקב שמאלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בגב תחתון אורתוטיסט שמואל להב 16/11/2023 | 04:27שלום, שאלתך לא בשטח ההתמחות שלי. פנה לרופא האורתופד שהפנה אותך לבדיקה. בריאות שלמההוסף תגובה
כאבי גב תחתעמוס אפרתי 16/11/2023 | 19:51פתרון מעולה לבלט ו/או פריצת דיסק. שחרור הגב מכח הכובד עם מכשיר היפוך ביתי X3הוסף תגובה
הרינגטון רוד ואוסטאופורטסיס עצמונית 15/06/2022 | 20:40נותחתי בסוף שנות ה70 עם הרינגטון רוד, כמדומני שכבר לא מנתחים ככה, th4-l3. לאחרונה קיבלתי דיאגנוזה של אוסטאופורוזיס , האם יש איזה מניעה רפואית אורטופדיות עקרונית לקבל טיפול נגד הנל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הרינגטון רוד ואוסטאופורטסיס אורתוטיסט שמואל להב 15/06/2022 | 22:25אני אורתוטיסט, את השאלה הזאת יש להפנות לרופא אורטופד שיענה לך אחרי שיראה את הבדיקות שעשית. בריאות שלמההוסף תגובה
ניתוח סקוליוזיס הרינגטון ובצוע mriבילי 02/04/2023 | 05:41אני נותחתי בשנת 75 בניתוח שיטת הרינגטו אני יכולה לעשות צילום m.r.i ì בגב כי לא יודעים מה סוג המתכת. והאם ניתן לתקןניתוח קורם?הוסף תגובה
עקמת? רועי 17/01/2023 | 03:59האם יכול להיות שעמוד השדרה ישר אך מסובב סביב הציר כך שחלק ימין מסובב לעומת שמאל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פיתול עמוד השדרה אורתוטיסט שמואל להב 23/01/2023 | 16:43רועי, בתיאוריה כן. אך בד"כ פיתול מלווה בעקמת כל שהיא.הוסף תגובה
עקמת בצד שמאלשחר אלישבע 16/02/2023 | 07:33אני סובלת מדלקת פרקים לופוס פיברומיאלגיה כעת יש לי עקמת בצד שמאל בבירור תדמיתי שינויים ספונדילוטים עם אוסטאופיטים. ודיסקטגוניים מקרין לרגל שמאל בצורה קשה מאוד גוררת רגל מה ניתן לעשות להקלת הכאבים מוגבלת בליקיחת תרופות עקב לופוסהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים מוקרנים לרגל אורתוטיסט שמואל להב 16/02/2023 | 09:23היי אלישבע, נשארנו עם פתרונות מכאניים: כיוון שמנח כף הרגל וגובה הקשתות בכף הרגל משפיעים גם על עמוד השדרה אני מציע שבואי אלנו למכון כדי שנבדוק גם בצורה ממוחשבת, ללא עלות, אם את צריכה מדרסים ו/או נעליים מיוחדות. אנחנו נמצאים ברמת גן, רחוב ביאליק 7, פינת זבוטינסקי. מכון אורטופדי ברזילי-להב. תאמי מראש ב 03-6121070, אם תתקלי בקשיים או תרצי להוועץ 0522450955. לעיתים גם חגורה יכולה לעזור, שוב כשתהי אצלנו במכון נוכל לבדוק. בהצלחה והרבה בריאות, שמוליקהוסף תגובה
ביקורת אחרי בגרות- עקמת נאוה 22/01/2023 | 11:20שלום רב, בני היה במעקב בשל עקמת קלה. האם יש צורך בעוד מעקב גם אחרי הצבא? מעולם לא טופל בילדותו. תודותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
ביקורת ע"ששמוליק 22/01/2023 | 11:33עקמת קלה שלא היתה צריכה טיפול במחוך לא צריכה מעקב.הוסף תגובה
תוצאות בדיקת C.T. (לת) הכל דבש 10/01/2023 | 12:48שלום רב, אני בן 63, ורץ 3 פעמים בשבוע ריצות של עד 15 ק"מ. בחודשים האחרונים סובל מכאבי גב תחתון בכל שעות היום ללא הקרנה לרגליים. אני תוהה באם לאור תוצאות בדיקת ה- C.T. שקיבלתי האם יש מניעה להמשיך לרוץ ואודה להסבר על תוצאות הבדיקה מבנה גרמי אוסטופני באופן כללי סקוליוזיס של עמוד השדרה בצורת S גובה של גופי החוליות שמור אוסטיופיטים קטנים לאורך עמוד שדרה מותני היצרות של מרווח בן חולייתי בגובה L3-L4 היצרות של ואקום פנומן בסחוס הדיסקי בכל הגבהים שינויים ניווניים במפרק פאצטלי מימין בגובה L3-L4 מפרקים הפאצטלים שמורים בקע דיסקי לטרלי משמאל בגובה L1-L2, L2-L3 גורם להיצרות של פורמינה ספינלית משמאל ללא ספיינל סטנוזיס בלט דיסק אחורי בגובה L3-L4, L4-L5 גורם ללחץ על השק הטקאלי, ללא ספיינל סטנוזיס. אין עדות לספונדילוליזיס או ספונדילוליסטיסהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
גב (לת) יאיר 05/01/2023 | 02:10שלום דוקטור רציתי בקשה להתייעץ איתך אני בן 24 סובל מספר שנים מעקמת בגב וכאבים ואם אני מרים משהו הכי קטן זה פשוט כאבים חזקים מה אפשר לעשות תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
עברתי ניתוח בשנת 1979 (לת) לילי 06/12/2022 | 23:52עברתי ניתוח עקמת בגיל 16 . היום אני בת 59 הניתוח היה מוצלח שנים מאז שאין כאבים . אבל לא שמרתי הרמתי דברים כבדים ולאור גיל המעבר וכניראה דילול עצם אני חווה שינויים . מתהלכת י חגורה בעיקר בהליכה . הרגשה שהגוף הגב לא יכול להחזיק את המתכת שהושתלה בניתוח . ממליצה למי שלפני ניתוח לעשות הרבה שחייה זה עוזר מאודהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
ניתוח ניתוח 16/10/2022 | 14:38האם לאחר ניתוח עקמת העקמת יגולה לחזןר והמעלות יחזרו שוב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
עקמתלילי 06/12/2022 | 23:46עשיתי ניתוח בשנת 1979הוסף תגובה
החמרה בעקמת אורית 26/11/2022 | 19:31שלום. אני בת 60 יש לי עקמת שאובחנה בגיל 14 טופלתי במכשיר לישור גב במשך שנתיים. עד עכשיו לא היו לי כאבי גב. בתקופה האחרונה החלו כאבי גב בצד ימין שם הצלעות בולטות וגם בצלע התחתונה מימין מלפנים. מרגיש לי שהמצב החמיר, האם יש משהו לעשות כדי למנוע החמרה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
החמרת עקמתשמוליק 27/11/2022 | 09:47היי אורית, צריך לראות אותך כדי לייעץ, בגדול ודאי ששרירי הבטן והגב חזקים, ודאי שאת יושבת נכון, ודאי שאת נמנעת ככל שתוכלי מנשיאת משקל כבד או לשאתו נכון. הרבה בריאותהוסף תגובה
עקמת בצבא אופיר 29/04/2020 | 17:06יש לי עקמת בגב(קיפוזיס) והלכתי לאורטופד מומחה והוא אמר רק ניתוח יעזור הוא אמר שמחברים חוליות משהו כזה.אז השאלה היא אם יורידו לי פרופיל בצבא אם אעשה את הניתוח ואם כן כמה תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עקמת ופרופיל צבאי אורתוטיסט שמואל להב 29/04/2020 | 18:22היי אופיר, לא יודע. שאל את המנתח.הוסף תגובה
ניתוח בצבאשיר 20/10/2022 | 22:09היי האם עשית ניתוח במהלך השירות הצבאי? אם כן אשמח לקבל פרטים נוספים. אני באותו מצב..הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
דורבן
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח ארטרוסקופיה של הקרסול
רופאים בתחום

ד"ר שמוליק יצחק אורתופדיה
4.9 ( 10 חוות דעת )
"אני יניב וינשטיין שופט כדורגל עברתי פציעה של קרע בשריר לדר יצחק שמואל יש אבחנה מקצועית וקבלת טיפול מקצועי ברמה גבוהה ברצוני להודות לו על היעוץ והטיפול המסור!"

ד"ר אלכסנדר ברמנט אורתופדיה
4.6 ( 29 חוות דעת )
"קיבלתי טיפול מעולה עם הדרכה ו ניתוח וטיפול אחרי ניתוחי תודה רבה על הכול"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםעקמת
בפורום עקמת ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עקמת

פיט סטפ פרו
אורתוטיסט שמואל להב