הומיאופתיה כטיפול ב"הפרעות" קשב וריכוז
פורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
הומיאופתיה כטיפול ב"הפרעות" קשב וריכוז עמית 06/06/2016 | 20:37היי, אני אב לילד בן 6 שעתיד בספטמבר לעלות לכיתה א'. לפני כחודשיים, הוא אובחן כ"סובל" (ואני כותב במירכאות כי הוא לא באמת סובל, אנחנו אלה שסובלים) מהפרעות קשב וריכוז. אשתי מאוד מתנגדת לריטלין ואנחנו דיי אובדי עצות. לאחרונה דיברנו עם מספרר אנשים שהמליצו על הומיאופטיה וייעצו שנפנה למרכז אוצרות. היות ואני דיי בור בנושא, חשבתי שיהיה נכון אם אעלה את זה כאן ואקבל חוות דעת נוספת. כמה באמת יעילה ההומיאפתיה לקשב וריכוז? יש מחקרים בנושא? אנשים שניסו או חוו ויכולים לייעץ מניסיון אישי? אשמח לתשובות.הוסף תגובה
תשובת מומחה הומאופתיה כטיפול בבעיות קשב וריכוז סנדרה מישאל 07/06/2016 | 08:51שלום עמית, ראשית רציתי לברך אותך על הפתיחות והרצון לטפל בבנך בדרך אחרת . מניסיוני כמטפלת ניתן בהחלט לעזור לילדים ומבוגרים ש"סובלים" מבעיות קשב וריכוז. ההסתכלות ההומאופתית היא כזו שמטפלים באדם ולא במחלה, כלומר, כל הומאופת מוסמך ולאו דווקא מרכז אוצרות, יכול לטפל בילד שלך. רצוי לשלב יחד עם הטיפול ההומאופתי תוספי תזונה ואפילו המלצות לתפריט מסוים (בדרך כלל מורידים מוצרים מסוימים שמעוררים את החוסר איזון, ומזיקים לילד, כמו למשל צבעי מאכל, חומרים משמרים ועוד) . ככה אני נוהגת בכל מקרה. אם הילד עוד לא התחיל טיפול בריטלין זה מצוין, אבל גם אם היה כבר מטופל , ניתן היה להתחיל טיפול הומאופתי, ולהפחית את הריטלין בהדרגה ככל שהמצב משתפר. התאמת הרמדי האישית לילד כרוכה בפגישות מסודרות וההומאופת יתאים לבנך רמדי אחרי שיחה ארוכה ומקיפה איתכם. הרמדי לוקחת בחשבון את כל מה שקורה בחייו של בנך, תכונות אופי, רגישויות וכדומה. תוך כמה חודשים ניתן בהחלט לראות שינוי בתוצאות בבית הספר, בהתנהגות ובהתמודדות שלו עם הקשיים ביום יום. בנוגע למחקרים מדעיים , אין כאלה שמפורסמים, אבל הספרות המקצועית שלנו מציגה מקרים רבים (אלפים) של ילדים שמטופלים בהצלחה בהומאופתיה. היות וכל ילד מקבל רמדי אחרת לפי צרכיו, לא ניתן לבצע מחקר מדעי (במחקר אתה נותן לכולם את אותה תרופה ובודק את ההשפעה שלה). מקווה שעניתי לשאלתך. אם תרצה תוכל לפנות שוב עם שאלות נוספות.הוסף תגובה
תודה רבה על תשובתך המפורטתעמית 14/06/2016 | 01:05שאלתי על אוצרות כי קיבלתי המלצות מחברים שסיפרו שהטיפול באמת עזר לילד שלהם. כהרגלי בקודש, אני תמיד נוהג לבקש חוות דעת נוספת ואני שמח שקיבלתי ממך אישוש ליעילות הטיפול ההומאופתי. ברור לי שמדובר בתהליך, אבל אם זה משהו שיכול לעזור, אני בהחלט מוכן לנסות. שוב תודה.הוסף תגובה
תשובת מומחה בהצלחה בטיפול סנדרה מישאל 14/06/2016 | 07:05שמחתי לעזור, בהצלחה בטיפולהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

ד"ר שמוליק יצחק אורתופדיה
4.9 ( 10 חוות דעת )
"אני יניב וינשטיין שופט כדורגל עברתי פציעה של קרע בשריר לדר יצחק שמואל יש אבחנה מקצועית וקבלת טיפול מקצועי ברמה גבוהה ברצוני להודות לו על היעוץ והטיפול המסור!"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל