אילמות סלקטיבית
פורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
אילמות סלקטיבית שלי 31/08/2020 | 08:18שלום המאופטית נתנה לי Lycopodium clavatum לטיפול באילמות סלקטיבית שזו חרדה מלדבר עם אנשים לילדה בת 7 האם זה יכול להתאים?הוסף תגובה
תשובת מומחה אילמות סלקטיבית סנדרה מישאל 31/08/2020 | 08:20שלום שלי, הרמדי שניתנה לבת שלך היא רמדי מצוינת לחרדה חברתית ולבטחון עצמי. חשוב להבין כי הטיפול ההומאופתי הוא הוליסטי ומתייחס לכל התמונה. אני מתארת לעצמי שההומאופת\ית עשו עבודה טובה ובדקו את כל המכלול ואז נתנו רמדי. שיהיה לכם בהצלחה בטיפול. חשוב שתאמיני למי שאת הולכת אליו, ותסמכי עליו.הוסף תגובה
אילמות סלקטיביתשירה 11/09/2020 | 19:38הי אשמח לשמוע האם הטיפול ההמאופטי עזר לילדתך. בתי בת ה10 ניסתה הכל ללא הצלחה. גם היא עם אילמות סלקטיבית. ולארונה הומלץ לנו על הומאופטיה.טרם קבענו תורהוסף תגובה
אילמות סלקטיבית- המשךשלי 12/09/2020 | 19:50מה זה ניסית הכל? יש כדורים פסיכיאטרים שאמורים לעזור אני מנסה הכל לפני שאני אתן סביר שבסוף נגיע להםהוסף תגובה
תשובת מומחה אילמות סלקטיבית סנדרה מישאל 12/09/2020 | 23:36ממליצה לשתיכן בחום לטפל בהומאופתיה בבנות שלכן. חבל שיגיעו לכדורים פסיכיאטריים.....שעושים הרבה נזק בריאותי ותלות לכל החיים. הומאופתיה מעולה לחיזוק הבריאות הנפשית הרבה יותר מהרבה מאד תרופות. אני מבינה בזה, בוגרת תואר שני במחקר בתרופות בנוסף להיותי הומאופתית. חשוב ללכת לאיש מקצוע רציני ולהתמיד בטיפול. זה לא דבר שיפטר בחודש חודשיים. להתכונן נפשית לתהליךהוסף תגובה
אילמות סלקטיביתאמא 10/11/2020 | 14:09תודה על התשובה ניסינו עם בתי בת ה10 שנתיים פסיכולוגית, שתי מטפלות רגשיות ובשנה האחרונה כדור פסיכיאטרי כ10 חודשים ללא זיק של הועיל. אשמח להמלצה להומאופט מומחה בצפון עפולה/טבריה /ישובי גליל תחתון/סובב כנרת 0507516960הוסף תגובה
הומאופת בצפון הארץסנדרה 10/11/2020 | 23:14את מוזמנת להכנס לאתר של האגודה להומאופתיה קלאסית ולבחור משם איש מקצוע בצפון. כל מי שרשום באגודה הוא איש מקצוע רציני שעבר בחינות על מנת להתקבל לאגודה בנוסף לבחינות המקצועיות השונות. תמצאי שם איש מקצוע באזור מגוריך. אם יש לך שמות שבחרת ואני מכירה אשמח לעזור לך.הוסף תגובה
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל