דלג לתוכן

שינויים בריאה ילד בן 11

פורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר יצחק שוחט
ד"ר יצחק שוחט אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
4.9
( 17 חוות דעת )
"ד"ר שוחט יצחק, אכפטי, חביב, אדיב,נעים הליכות, אין ספק שמצאת את הרפא שלי ואמליץ לחברותייי"
ד"ר יניב דותן
ד"ר יניב דותן ריאות
5.0
( 85 חוות דעת )
"הרופא הקדיש לי המון תשומת לב, איכפתיות וענה על כל שאלותיי. הוא יסודי מאוד ואני ממליץ עליו בכל ליבי."
ד"ר יורם נוימן
ד"ר יורם נוימן ילדים
5
( 6 חוות דעת )
"מקצועי מאוד"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!

לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורוםגידולי בלוטת התריס וראש-צוואר

בפורום גידולי בלוטת התריס וראש-צוואר ניתן להתייעץ עם ד"ר בן ציון יהושע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום גידולי בלוטת התריס וראש-צוואר

פורוםאורטיקריה (סרפדת)

בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אורטיקריה (סרפדת)

פורוםנסיון

בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נסיון

פורוםאטופיק דרמטיטיס מבוגרים וילדים

בפורום אטופיק דרמטיטיס מבוגרים וילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אטופיק דרמטיטיס מבוגרים וילדים

פורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים

בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו