פורום הסרת משקפיים בלייזר - עמוד 108
ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אריאל ונדר מבכירי המנתחים בתחום תיקון הראייה. מומחה לדלקות ומחלות אוטואימוניות בבית החולים תל השומר. מכהן כמנהל הרפואי של iClinic, המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר.
ד"ר אריאל ונדר ביצע עד היום למעלה מ 15,000 טיפולים לתיקון הראייה בלייזר. בעל ניסיון רב בכל שיטות הניתוח בתחום הסרת המשקפיים, כולל LASIK, EYE-Q, PRK, ASA ו- LASEK. ד"ר ונדר מקפיד לעבוד ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בתחום, תוך שימוש בטכנולוגיות המקדמות ביותר אותן הוא מיישם.
בצד ניסיונו בשיטות המקובלות, ד"ר אריאל ונדר דואג להתעדכן ולחדש בעצמו בתחום הטפולים לתיקון הראיה בלייזר. ד"ר ונדר מבצע את מרבית הטיפולים בלייזר בשיטת ה Eye-Q, שיטה יחודית שפיתח ומרחיבה את אפשרויות הטיפול בלייזר, גם לבעלי מספרים גבוהים וקרניות דקות, מרכיבי משקפיים שנמצאו לא מתאימים לטפול בלייזר במכונים אחרים.
האני מאמין של ד"ר אריאל ונדר:
מתוך הבנה עמוקה לחששות לכל הרוצה לחיות ללא משקפיים, ד"ר ונדר מחוייב:
-לבצע את הטיפול בבטיחות מרבית
-לתת לך את היחס האישי ביותר. להיות שם בשבילך, לפני הטיפול, מהלך הטיפול ולאחריו
-לטפל ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בתחום הניתוחים להסרת משקפיים בלייזר
-ליישם את מיטב הטכנולוגיות החדשניות ביותר, המדויקות ביותר והבטוחות ביותר
-להתאים לך את הפתרון המתאים ביותר, לפי הנתונים האישיים הייחודים לך
-
שלושה שבועות לאחר ניתוח לאסק-PRK
מישהו 22/05/2012 | 20:52שלום, יש לי הבדלים בראייה בין עין ימין לשמאל. בנוסף, אני שם לב כי עין שמאל רואה פחות טוב משראתה לפני שבוע. זה משהו הגיוני?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שלושה שבועות לאחר ניתוח PRK-LASEK
דר' אריאל ונדר 23/05/2012 | 23:56שלום משהו ההחלמה לאחר PRK או בשיטה המקבילה הקרויה LASEK, יכולה להיות ארוכה וממושכת, כך שלאחר 3 שבועות הראייה לא תמיד מספיק חדה. מעבר לזה, אם יש לך חשש שמשהו לא תקין - התקשר לרופא שניתח אותך, ובקש להגיע לבקורת, לפני הזמן שנקבע לך מראש. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
-
בדיקת ראייה
שרונה 21/05/2012 | 20:47עברתי בדיקת ראייה לאחר חודש וחצי מניתוח PRK. בבדיקה התברר שבעין ימין נשאר לי מינוס 0.25 ובעין שמאל המס' הוא +1. לפני הניתוח היה לי רק מינוסים, בלי פלוסים. האם הדבר הלגיטימי והאם זה הסתדר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ראייה חודש וחצי לאחר ל PRK
דר' אריאל ונדר 21/05/2012 | 23:01שלום שרונה ההחלמה הסופית לאחר PRK יכולה לפעמים להיות ממושכת. מובן שהתוצאה שלך כעת עדין אינה אופטימלית. אך אם תעזרי בסבלנות סביר, להניח שהמצב יסתדר מעצמו בחודשים הקרובים. בברכה ד" ונדרהוסף תגובה
-
-
אומנויות לחימה
מיקי 20/05/2012 | 20:26שלום רב במידה ואעסוק בעתיד באומנויות לחימה (לשם לימוד הגנה עצמית)- האם במקרה זה לאסיק לא יתאים עקב החשש להסטת המתלה ממקומו? האם במקרים שהיו הסטות מתלה לאחר לאסיק בעבר זה טופל בהצלחה או שהיו אנשים שחוו ירידה בראייה שלא ניתן היה לתקנה? בתודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסרת משקפיים בלייזר וספורט הכולל מגע עם סכנה של חבלה בעין
דר' אריאל ונדר 20/05/2012 | 22:36שלום מיקי ראה נא את הדו שיח עם ירון מספר שאלות קודם על ספורט והסרת משקפיים בלייזר, כולל התשובה לשאלה האחרונה שלו. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
מיקי 21/05/2012 | 20:36היי שוב רשמת בתשובה לשאלה של ירון כי: "ש מספר דיווחים בספרות הרפואית על הסטה של המתלה ממקומו, גם שנים לאחר טיפול ב Lasik. אלה מקרים בודדים, ואינם קשורים דווקא לעיסוק בספורט. בכל המקרים מדווח על החזרת המתלה למקומו, והתאוששות מלאה של הראייה. סכון זה אינו קיים ב PRK. אך ל PRK חסרונות אחרים." ממה שראיתי הרבה מנתחים ממליצים לעוסקים בקרב מגע או אגרוף למשל, על PRK כאופציה בטוחה יותר בשל החשש להסטת המתלה. רשמת כי המקרים אינם קשורים דווקא לעיסוק בספורט, אם כך אז למה הם קשורים בדרך כלל? ובמידה והם קשורים לספורט כמו קרב מגע, אז במידה ומקבלים מכה בעין הבנתי שאפשר להחזיר את המתלה למקומו באמצעות ניתוח, אך אם זה קורה שוב ושוב בעקבות הספורט (למשל קרב מגע) אז אני מבין שלעשות שוב ושוב ניתוח של החזרת המתלה למקומו זה לא הכי בריא? לא כך? בתודההוסף תגובה
-
הסטת המתלה
מיקי 21/05/2012 | 20:51היי שוב רשמת בתשובה לשאלה של ירון כי: "ש מספר דיווחים בספרות הרפואית על הסטה של המתלה ממקומו, גם שנים לאחר טיפול ב Lasik. אלה מקרים בודדים, ואינם קשורים דווקא לעיסוק בספורט. בכל המקרים מדווח על החזרת המתלה למקומו, והתאוששות מלאה של הראייה. סכון זה אינו קיים ב PRK. אך ל PRK חסרונות אחרים." ממה שראיתי הרבה מנתחים ממליצים לעוסקים בקרב מגע או אגרוף למשל, על PRK כאופציה בטוחה יותר בשל החשש להסטת המתלה. רשמת כי המקרים אינם קשורים דווקא לעיסוק בספורט, אם כך אז למה הם קשורים בדרך כלל? ובמידה והם קשורים לספורט כמו קרב מגע, אז במידה ומקבלים מכה בעין הבנתי שאפשר להחזיר את המתלה למקומו באמצעות ניתוח, אך אם זה קורה שוב ושוב בעקבות הספורט (למשל קרב מגע) אז אני מבין שלעשות שוב ושוב ניתוח של החזרת המתלה למקומו זה לא הכי בריא? לא כך? בתודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פגיעה במתלה מחבלה
דר' אריאל ונדר 21/05/2012 | 22:58שלום מיקי הדיווחים על תזוזה מחבלות שונות שקרו לאנשים באקראי. לרב מדובר במכה טנגנציאלית משמעותית. כדי להחזיר את המתלה למקומו לא נדרש ניתוח. רופא מיומן בניתוחים להסרת משקפיים בלייזר יכול לעשות זאת בקלות בחדרו במרפאה. לסכום הנושא: אין ספק שבטיפול בשיטת PRK אין סכנה שהמתלה יזוז, כי אין מתלה. הסיכוי שמתלה של ניתוח LASIK יתנתק ממקומו הוא נמוך מאד. ע"פ הספרות הוא אינו קשור דווקא לספורט, אלא מדווח בעיקר לאחר חבלה אקראית לעין. הבחירה של מה נראה לך יותר טוב עבורך - היא שלך. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
-
קוצר ראיה גבוה ועין עצלה
מאיר 20/05/2012 | 19:28לפורום שלום. יש לי קוצר ראיה גבוה בעין ימין המספר -8 ועין שמואל היא עין עצלה בבדיקת עיניים עם עדשה -20 הגעתי לראיה של 60\3למעשה אני רואה בעין אחת האם ניתן לעשות איזה טיפול בעין העצלה על מנת לשפר בה את הראיה. בברכה מאירהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קוצר ראייה גבוה ועין עצלה
דר' אריאל ונדר 20/05/2012 | 22:33שלום מאור ע"פ מה שאתה מתאר כנראה שלא ניתן לעזור לך לראות העין הזו. אך ללא בדיקה מדודקת לא אוכל לתת לך תשובה חד משמעית. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
-
לאחר PRK
נירית 16/05/2012 | 21:48שלום, כמה זמן לאחר ניתוח PRK ניתן ללכת לים ולבריכה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ים וברכה לאחר הסרת משקפיים בלייזר
דר' אריאל ונדר 17/05/2012 | 00:40שלום נירית בד"כ מומלץ שלא לשחות ולהכניס את הראש למים כשבועיים לאחר טיפול בלייזר להסרת משקפיים. זאת כמובן אם לא נאמר לך אחרת על ידי הרופא שטיפל בך. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
-
הסרת משקפיים בלייזר
מאי 16/05/2012 | 21:03שלום, אני בת 24 ומעוניינת לעבור הסרת משקפיים בלייזר, המספר שלי בעין ימין הוא 8- ובעין שמאל -6.5. המספר שלי ב"ה יציב כבר כמה שנים טובות, האם ניתן לעבור הסרת משקפיים בלייזר עם נתונים כאלו? ועוד שאלה אחת- האם מצב של שינוי לטיס בהיקף מסוכן? תודה רבה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסרת משקפיים לקוצר ראייה של 8-
דר' אריאל ונדר 17/05/2012 | 00:37שלום מאי באופן עקרוני ניתן לתקן בלייזר קוצר ראייה גבוה עד 12-, ובמקרים מסויימים גם מספרים גבוהים יותר. כך ש 8- ניתן לרוב לתיקון ללא קושי. האפשרות לעבור את הטיפול תלויה במספר פרמטרים נוספים, כמו מבנה הקרנית ועובי הקרנית, וגם בטכנולוגיה ובידע של הרופא שיטפל בך. כדי לדעת אם את מתאימה לטיפול להסרת משקפיים בלייזר, עליך לעבור בדיקת התאמה. אשמח לתת לך יעוץ מלא לאחר בדיקה. שינויי לטיס דורשים בדיקה והערכה, אם אין בהם חורים או קרעים אין בהם סכנה, אך יש לעבור בדיקת עיניים אחת לשנה, כדי לבדוק שלא חלו בהם שינויים. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
-
לאסק מול Lasik Eye-Q - קרנית דקה (450 מיקרון)
יובל 16/05/2012 | 15:53שלום, עברתי בדיקת התאמה ונמסר לי שכיוון שהקרנית שלי דקה (450 מיקרון) אוכל לעבור את ניתו הלאסק. לא נימסר לי מידע לגבי ניתוח ה- Lasik Eye-Q, שקראתי שיכול לטפל גם במקרים של קרנית דקה. אני יודע שקיימים פרמטרים נוספים, אבל האם יש סיכוי שניתוח ה- Lasik Eye-Q יתאים לי ויחסוך לי את הסבל הרב של ניתוח הלאסק ? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
דרך אגב - יש לי 1.75 + חצי צילינדר בכל עין
יובל 16/05/2012 | 16:05הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
Lasek או Lasik Eye-Q בקרנית דקה
דר' אריאל ונדר 17/05/2012 | 00:29שלום יובל 450 מיקרון היא קרנית דקה במיוחד, מצד שני אתה מציין שיש לך 1.75+ טיפול לתקון רוחק ראייה (+) לא מומלץ לעשות בשיטת ה Lasek, כיוון שיש סיכוי גבוה מאד לנסיגה של הטיפול בחודשים שלאחר הטיפול. לא ציינת בן כמה אתה, שזה נתון חשוב עם הנתונים שלך. לסכום לא נראה לי שבפורום אוכל לתת לך מענה, אבל אם תגיע לבדיקה ב iClinic אוכל על סמך מכלול הממצאים, לתת לך מענה ופתרון ראויי. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
-
צילינדר
שרון 10/05/2012 | 16:59שלום רציתי לדעת האם צילינדר ( נמוך) יכול למנוע ממני לעבור ניתוח לייזר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תיקון הצילינדר בהסרת משקפיים בלייזר
דר' אריאל ונדר 12/05/2012 | 14:15שלום שרון תיקון הצילנדר הוא חלק בלתי נפרד מתיקון הראייה בלייזר. למרבית מרכיבי המשקפיים יש בנוסף למספר גם צלינדר. לכן תיקון הצלינדר בדיקנות הוא חלק בלתי נפרד מטיפול איכותי וטוב להסרת משקפיים בלייזר. בברכהֿ ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
-
פעילות גופנית
ירון 04/05/2012 | 20:31שלום רב אני נוהג לעתים לשחק כדורסל וכדורגל כתחביב. האם מבחינה זו עדיף ניתוח PRK על פני ניתוח לאסיק? במידה ובעתיד אתחיל להתאמן באומנויות לחימה האם זה משנה? וכמה זמן לאחר ניתוח לייזר צריך להימנע מפעילות גופנית? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פעילות ספורטיבית לאחר הסרת משקפיים בלייזר
דר' אריאל ונדר 07/05/2012 | 22:22שלום ירון יש רופאים הטוענים שעדיף לעוסקים בספורט, הכולל מגע גופני, לעבור הסרת משקפיים בשיטת ה PRK, מחשש שבעיקבות טראומה לעין, החלון הטיפולי שיוצרים בשיטת ה LASIK עלול לזוז ממקומו. ב 15 שנות עסוקי בהסרת משקפיים בלייזר ולאחר שבצעתי למעלה מ 15000 ניתוחים, לא נתקלתי באף מקרה של תזוזה של החלון הטיפולי אצל אף אחד ממטופלי. ספורטאים ידועים כמו שחקן הכדורסל לברון גיימס עבור את הטיפול בשיטת ה LASIK. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
מדוע אז ממליצים על PRK?
ירון 08/05/2012 | 01:40שלום שוב, אכן, מבירורים רופאים רבים ממליצים על PRK לעוסקים בספורט כמו כדורסל. אך אם אין בכך סיכון של ממש לפי הניסיון, מדוע רופאים רבים אכן ממליצים על כך? ובנוסף, האם לאחר לאסיק ניתן יהיה לעשות ניתוחים מתקנים בעתיד? כי הבנתי שאחרי לאסיק עובי הקרנית הנשאר הוא קטן יותר לעומת אם היה מבוצע PRK בתודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדוע ממליצים על PRK לעוסקים בספורט ?
דר' אריאל ונדר 08/05/2012 | 10:36הי ירון אני מניח שהם ממליצים על PRK כיוון שב PRK אין כלל חלון טיפולי. לכן לא קיים אפילו סיכון תיאורטי. אלא שהסיכון תאורטי בלבד, שכן בפועל, החיבור חזק מכדי שמכה תגרום לו נזק, הוכחה ברורה נוספת היא שבפועל זה לא קורה. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תיקון לאחר Lasik
דר' אריאל ונדר 08/05/2012 | 10:46לשאלתך השנייה תקון לאחר לאסיק - מה שאתה מציין נכון. יש מעט פחות עובי בקרנית, אך לרוב עם תכנונן מוקדם בניתוח הראשוני, ישאר מקום גם לתקון. לכן יש חשיבות גדולה מאד ליצירת חלון טיפולי דק בקרנית. חלון טיפולי דק שומר על יציבות הקרנית לאורך השנים, ומאפשר תיקונים בעתיד. ב Lasik Eye-Q השיטה בה אני מנתח, שאחד מיתרונותיה הרבים הוא חלון טיפולי דק מאד, תמיד יוותר מקום לתקון אפשרי. לעומת זאת מי שעבר PRK לרוב ירתע מתקון, כי לא ירצה לחזור על תהליך ההחלמה הכואב של PRK. מי שנזקק לתקון לאחר PRK , לרוב שואל ומבקש לעבור את התיקון בשיטת הלאסיק, אך לא תמיד הדבר אפשרי. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
היחלשות הקרנית
ירון 08/05/2012 | 18:34שלום מה לגבי לאסיק והיחלשות הקרנית? הבנתי שדבר זה לא קיים בPRK. שיטת הלאסיק EYE Q שאתה מבצע מתבצעת עם מכשיר לייזר אחר מהמכשיר לייזר המקובל בניתוח לאסיק או שהטכניקה מעט שונה? בתודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
החלשות הקרנית לאחר הסרת משקפיים בלייזר
דר' אריאל ונדר 08/05/2012 | 20:55שלום ירון זה לא לגמרי מדוייק. התופעה שכיחה עוד פחות לאחר PRK. לגבי Lasik Eye-Q - תוכל לקרוא על השיטה בהרחבה באתר לי i-Clinic.co.il ומעבר לזה אתה מוזמן לבדיקה ושיחת יעוץ במרפאה. כך תוכל לקבל תשובות לשאלות הרלוונטיות לגביך. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
שאלה אחרונה לגבי הלאסיק
ירון 10/05/2012 | 14:48שלום שוב ד"ר ונדר היקר, האם הספרות הרפואית לא מתוארים מקרים של מכה בעין לאחר לאסיק שגרמה להסטת המתלה או לנזקים אחרים? ולגבי היחלשות הקרנית- האם נתקלת במצבים כאלו לאחר ניתוח לאסיק ואם כן מה יש לעשות כנגד זה והאם זה מסוכן? בתודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלות לגבי השלכות מאוחרות של Lasik
דר' אריאל ונדר 12/05/2012 | 14:09שלום ירון בכל דבר שאנו עושים בחיים יש סיכון מסויים. הן בטווח המידי והן בטווח הארוך. לראות בחדות ללא תלות במשקפיים, הוא שיפור מהותי באיכות החיים, אך יש בצידו סיכון קטן. סיכון שלא היית צריך לקחת, אילו ראייתך היתה חדה וברורה ללא משקפיים. לכל שיטת טיפול סיכונים משלה. הם נדירים יחסית, אך לא ניתן להתעלם מהם. מצד שני גם לשימור המצב הקיים יש סיכונים משלו. עם משקפיים אתה חשוף לחבלה בפנים, שתגרום לשבר במשקפיים ופגיעה בעיניים. אתה גם חשוף לסכנות שונות כתוצאה מראייה לא חדה מספיק, ומצמצום שדה הראייה שלך ע"י המשקפיים. לשאלותיך: יש מספר דיווחים בספרות הרפואית על הסטה של המתלה ממקומו, גם שנים לאחר טיפול ב Lasik. אלה מקרים בודדים, ואינם קשורים דווקא לעיסוק בספורט. בכל המקרים מדווח על החזרת המתלה למקומו, והתאוששות מלאה של הראייה. סכון זה אינו קיים ב PRK. אך ל PRK חסרונות אחרים. לגבי החלשות הקרנית - זהו הסיכון העיקרי בטווח הארוך. השכיחות של התופעה נעמדת באחד לאלפים, כאשר רוב המקרים, קשורים לאבחון לא נכון של מצב הקרנית לפני הטיפול בלייזר, ולחריגה מגבולות הבטיחות של הטיפול. כיום לאור ניסיון העבר, אנו יודעים לזהות את גורמי הסיכון טוב יותר. יש גם דיווחים על החלשות הקרנית לאחר PRK, אם כי אלה נדירים יותר. החלשות הקרנית ניתנת לטיפול ע"י crosslinking או צילוב בעברית. הטיפול מחזק את הקרנית, וברוב המקרים עוצר את התקדמות התהליך. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
-
לאחר ניתוח בשיטת Lasek/PRK בהדסה בחיפה
ערן 09/05/2012 | 04:33שלום, עברתי את הניתוח לפני כ9 ימים. אכן שלושה ימי סבל עם עדשות טיפוליות, ואז שיפור בראייה. יחד עם זאת, אני שם לב כבר כמה ימים שעין ימין רואה טוב יותר מעין שמאל - הראייה בעין ימין דיי טובה, ואני מניח שסביב ה-1. לעומת זאת בעין שמאל, יש שיפור בראייה, אך לדעתי רק של מקסימום 50 אחוז ( המספר שלי היה מינוס 4.5 בשתי העיניים )... היא מונעת ממני ראייה ממוקדת והפער יוצר לפעמים ראייה כפולה כשאני מתמקד... הביקורת הבאה היא עוד כחודש ושבוע. יש לי אירוע משמעותי שכדאי שאראה בו היטב בעוד כחודש - לפני הביקורת. מה דעתך? אפשר להיות רגוע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
החלמה לאחר LASEK
דר' אריאל ונדר 09/05/2012 | 11:34שלום ערן תהליך ההחלמה והתאוששות הראייה אחרי LASEK, ממושך יותר כפי שאתה חווה. בד"כ תחושת הטשטוש אינה קשורה לתקון חסר אלא לתהליך ההחלמה. אם אתה נתקל בקושי תפקודי כפי שאתה מתאר כדי שתקדים את הבקורת לימים הקרובים. יתכן ויוכלו לתת לך מענה שיעזור לך עד שתגיע לחדות הראייה הצפוייה. הצוות הרפואי בהדסה חיפה מעולה ואין לי ספק שיעשו את המיטב עבורך. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
האם מעט נפיחות סביב העףעף התחתון, וקושי בקריאה וטווח בינוני
ערן 09/05/2012 | 14:06הגיוני גם הוא? אני קיבלתי תשובה מהן שעד חודש הכל כביכול נורמלי. אשמח לדעתך, ערןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לשלאתך הנוספת
דר' אריאל ונדר 09/05/2012 | 19:43הי ערן לצערי אינני יכול לתת לך תשובות ספציפיות בהתכתבות. זה לא יהיה אחראי מצידי. ממליץ שתבקש להגיע לבדיקת ביניים בהדסה חיפה. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קסנטלזמה
-
קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
ניתוח ברקית
-
בדיקות קשורות
-
מיפוי קרנית
-
מבחן עיוורון צבעים
-
תרופות קשורות
-
גטיפלוקסאצין
-
אזלאסטין
-
מונחים קשורים
-
עלה - העמותה לקידום הסטודנטים העיוורים ולקויי הראי
-
אופטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים
ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אייל כהן
ד"ר מיכאל היימס
ד"ר אהוד רייך
ד"ר אורי מלר