פורום הסרת משקפיים בלייזר - עמוד 106
ד"ר אריאל ונדר ד"ר אריאל ונדר מבכירי המנתחים בתחום תיקון הראייה. מומחה לדלקות ומחלות אוטואימוניות בבית החולים תל השומר. מכהן כמנהל הרפואי של iClinic, המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר. ד"ר אריאל ונדר ביצע עד היום למעלה מ 15,000 טיפולים לתיקון הראייה בלייזר. בעל ניסיון רב בכל שיטות הניתוח בתחום הסרת המשקפיים, כולל LASIK, EYE-Q, PRK, ASA ו- LASEK. ד"ר ונדר מקפיד לעבוד ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בתחום, תוך שימוש בטכנולוגיות המקדמות ביותר אותן הוא מיישם. בצד ניסיונו בשיטות המקובלות, ד"ר אריאל ונדר דואג להתעדכן ולחדש בעצמו בתחום הטפולים לתיקון הראיה בלייזר. ד"ר ונדר מבצע את מרבית הטיפולים בלייזר בשיטת ה Eye-Q, שיטה יחודית שפיתח ומרחיבה את אפשרויות הטיפול בלייזר, גם לבעלי מספרים גבוהים וקרניות דקות, מרכיבי משקפיים שנמצאו לא מתאימים לטפול בלייזר במכונים אחרים. האני מאמין של ד"ר אריאל ונדר: מתוך הבנה עמוקה לחששות לכל הרוצה לחיות ללא משקפיים, ד"ר ונדר מחוייב: -לבצע את הטיפול בבטיחות מרבית -לתת לך את היחס האישי ביותר. להיות שם בשבילך, לפני הטיפול, מהלך הטיפול ולאחריו -לטפל ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בתחום הניתוחים להסרת משקפיים בלייזר -ליישם את מיטב הטכנולוגיות החדשניות ביותר, המדויקות ביותר והבטוחות ביותר -להתאים לך את הפתרון המתאים ביותר, לפי הנתונים האישיים הייחודים לך
שיפור צילינדר? ליאור 05/07/2012 | 22:26שלום.לפני כ-5 שנים עברתי ניתוח PRK בשתיי העיניים. תוצאות סופיות של הניתוח: נשאר בעין ימין צילינדר 1.25 - ובעין שמאל נשאר רק רבע צילינדר. אני לא מעוניין לבצע תיקון בעין ימין. רציתי לדעת האם זה נכון ששימוש של מספר שבועות בטיפות נגד יובש יכול להקטין את הצילינדר ברבע עד חצי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה צילינדר שנותר דר' אריאל ונדר 08/07/2012 | 23:59שלום ליאור לא ידוע לי שצילינדר או מספר ישתפרו ע"י טיפות. אין בכוחן של טיפות לשנות את מבנה הקרנית. למרות שאתה אומר שאינך מעוניין בתיקון נראה שהטשטוש בראייה בעין ימין מפריע לך. יש סיכוי טוב שבשיטת Lasik Eye-Q אוכל לטפל בצילינדר שלך עם החלמה קלה פשוטה וללא כאבים. כל זאת למרות שעברת PRK בעבר. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
הסרת משקפיים ליאור יהודאי 04/07/2012 | 02:15היי, יש לי קוצר ראייה בשתי העיניים עם מספר 9. אין לי צילנדרים. עשיתי קיבוע בעזרת לייזר בחור ברישתית בעין אחת. א. האם מספר גבוה מפריע לניתוח והאם יש יותר סיכונים? ב. האם החור ברישתית עלול להינזק מהניתוח או שיכולים להיות סיבוכים בגללו? ( בזך הכל הבנתי שהחור ברישתית והניתוח עצמו הוא על העדשה). בתודה, ליאורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הסרת משקפיים במספרים גבוהים דר' אריאל ונדר 08/07/2012 | 23:51שלום ליאור לשאלותיך: א. תיקון במספר גבוה דורש יותר מיומנות וטכנולגיה מתקדמת יותר כדי להגיע לתוצאות מדויקות. מניסיוני האישי אוכל לומר שאין הבדל בתוצאות בין מספרים גבוהים לנמוכים. בכל טווח המספרים ניתן להגיע לתוצאות מדויקות מאד. ב. אם החור טופל כראוי אין כל בעיה לעבור הסרת משקפיים בלייזר. המקום הזה מוגן. בעת בדיקת ההתאמה נוכל להתרשם אם הטיפול בוצע בשלמותו. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
להיכנס לבריכה שירה 06/07/2012 | 20:37אני שבועיים לאחר ניתוח מסוג אינטראלאסיק. היום נכנסתי לבריכה עם ילדי למרות שההנחיות שקיבלתי היו לא להיכנס 3 שבועות. האם סיכנתי את עיניי? האם סיכנתי את היכולת של הראייה להשתפר? עדיין איני רואה טוב בעין ימין קיים טשטוש משמעותי וחוסר חדות . בעעין שמאל רואה הרבה יותר טוב אבל גם לא 6/6הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בריכה וים לאחר הסרת משקפיים בלייזר דר' אריאל ונדר 08/07/2012 | 23:44שלום שירה אין כל סכנה במה שעשית. מבחינה בריאותית מספיק להמנע מהכנסת הראש לים או לבריכה במשך שבוע. מעבר לזה הסיבה היא רק שיש מטופלים שמתלוננים על צרייבה בשבוע השני שלאחר הניתוח. אצלי בשיטת Lasik Eye-Q אין מניעה להכנס לבריכה לאחר שבועיים. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
ניתוח לייזר להסרת משקפיים לאחר הפלת הריון מיכל 29/06/2012 | 10:04הייתי בהריון של 6 שבועות שהסתיים בהפלה. כמה זמן לאחר מכן אני יכולה להיבדק להתאמה לניתוח להסרת משקפיים בלייזר, ומתי אהיה כשירה לעבור את הניתוחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הסרת משקפיים בלייזר לאחר הפסקת הריון דר' אריאל ונדר 29/06/2012 | 18:59שלום מיכל אין הרבה מידע מבוסס על הנושא, אך מכיוון שלא ראיתי השפעה בעייתית של הריון על הסרת משקפיים בלייזר, אינני מוצא סיבה להתנהלות שונה לאחר הפלה. את יכולה לפנות כבר לבדיקת התאמה, ובתוך שבוע או שבועיים להפרד מהמשקפיים. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
כתמים בעין והילות שמוצקין 28/06/2012 | 19:49אני חודש אחרי ניתוח PRK (בן 22 עם מספרים 2.75 ו3 בשתי העיניים עם צילינדר 1)ויש לי 2 בעיות..יש לי כמו מן כתמים צהבהבים אדמדמים בשתי העיניים..הם אמנם לא בולטים ועדינים כאלה אבל כשאני מתמקד במראה זה מציק קוסמטית..האם אתה יודע ממה זה נובע ד"ר ומתי זה יחלוף?.. בעיה שניה למרות שכבר עבר חודש אני עדיין רואה הילות בלילה כמו פנסי רחוב בעיקר או זרקורים...האם זה יחלוף אני חושש שזה ישאר לתמיד תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כתמים והילות חודש לאחר PRK דר' אריאל ונדר 29/06/2012 | 18:47שלום שמוצקיןֿ כפי שעיניתי לרבים בעבר. תהליך ההחלמה לאחר PRK ארוך. לעיתים משיגים את התוצאה הרצויה גם לאחר חודשיים ויותר. כך שלרוב תלונות כמו שלך יחלפו עם הזמן. אם יש משהו שמטריד אותך במיוחד, אני ממליץ לקבוע ביקורת נוספת אצל הרופא שניתוח אותך. הוא בוודאי יוכל להיות יותר ספציפי לגבי התלונות שלך, וירגיע את דאגותיך. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
ניתוח לייזר להסרת משקפיים נושין 26/06/2012 | 10:48אני מעוניינת מאוד ליהפטר ממשקפיים . אני עושה בדיקה ראשונית היכן כדאי לבצע את הניתוח . אשמח אם תחלקו איתי את הניסיון שלכם. היכן עשיתם ניתוח ? האם הצליח ? מה שם הרופא ? האם יש תופעות לוואי ? תודה ממש.....הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ניתוח להסרת משקפיים דר' אריאל ונדר 29/06/2012 | 18:36שלום נושין זהו פורום שהמענה בו הוא של ד"ר ונדר- רופא עיניים מומחה ובעל ניסיון רב בתחום הסרת משקפיים בלייזר. המנהל הרפואי של iClinic. את מוזמנת להכנס לאתר שלנו ובעיקר לדף הפייסבוק שלנו - רשמי בפייסבוק ד"ר ונדר. תוכלי להתרשם ממה שאומרים עלינו המטופלים שלנו, ואפילו ליצור איתם קשר ישיר. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
כמה שנים מחזיק הניתוח??? עדי 11/06/2012 | 20:58אני רוצה לעבור ניתוח אינטארסיק לפני 4חודשים.היה לי מספר גבוה-6.5 .ו -5.5 שניהם מינוס.אני כמעט בת 40.הטם זה נכון קהניתוח הוא רק לזמן מוגבל כ עד4שנים כמו שדר לןינגר אמא בתוכנית בוקר בטלויזיה??? מפחיד .האם יש דברים שמיתן לאחר מיתוח לעשות כדי למנוע שוב עליה כמו גלישה במחשב ונייד צפחה בטלויזיה??,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כמה זמן מחזיק ניתוח להסרת משקפיים? דר' אריאל ונדר 29/06/2012 | 18:24שלום עדי תיקון ראייה בלייזר מחזיק לתמיד אצל רוב המטופלים. מניסיוני פחות מ 1% מהמטופלים נזקקים לתיקון נוסף קטן כעבור שנים. מעבר לאמצע שנות הארבעים מי שרואה טוב לרחוק נזקק למשקפיים לראייה לקרוב. בגילך ניתן כיום לתכנן את הטיפול בלייזר כך שיהיה מענה גם לבעייה זו. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
לייזר בגיל 18 -לצבא תומר 26/06/2012 | 17:52אני מעוניין להתקבל ליחידה מיוחדת בצבא, אבל בשביל זה אני צריך לעשות ניתוח להסרת משקפיים.אני אהיה בן 18 רק בעוד 3 חודשים בערך, שאלותיי הן: 1) האם אני יכול לבדוק אם אני יכול לעשות ניתוח לייזר לפני גלי 18? 2) מה דעתך על ניתוח כזה בגיל כה צעיר? 3)איזה שיטה עדיפה במצבי? תודה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הסרת משקפיים בלייזר בגיל 18 לקראת גיוס דר' אריאל ונדר 29/06/2012 | 17:55שלום תומר בהחלט ניתן לבצע תיקון ראייה בלייזר בגיל 18. אם זה מאד חשוב לגבי תאריכים של גיבוש וכד', ניתן להקדים את הטיפול בחודש או חודשיים. את התאמתך ואת ההחלטות האלה נוכל לקבל רק לאחר בדיקה. ניסיוני מלמד שהתוצאות נשמרות יציבות לאורך שנים, גם אצל מי שעברו את הניתוח בגיל צעיר. ברוב המכונים יציעו לך לעבור טיפול בשיטת PRK, טיפול שכרוך בהחלמה ארוכה יותר, המלווה בכאבים. ב iClinic תוכל לעבור את הטיפול גם בשיטת Lasik Eye-Q, שההחלמה ממנה קלה ומידית. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
שיטת לאסיק חלי 12/05/2012 | 17:53שלום, נמצאתי מתאימה לניתוח לאסיק ברשת care. הם הסבירו לי שהניתוח פשוט, אורך שתי דקות, ללא כאבים, ושכבר יום למחרת אוכל לשוב לעבודה. עם זאת, בשיטוטים בפורומים שונים ראיתי שמומחים כתבו שיש כאבים ושיש כל מיני סוגים של ניתוח לאסיק. האם אני יכולה לסמוך על מילתם? מאז שקראתי את כל המידע, אני לא רגועה..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום שרון דר' אריאל ונדר 12/05/2012 | 22:36שלום שרון אכן תהליך ההחלמה מניתוח Lasik פשוט, וכבר למחרת ניתן לחזור לעבודה. הניתוח קצר אבל לא כ"כ קצר. בד"כ ניתוח אורך בין 5 ל 10 דקות לכל עין. ההחלמה מ Lasik מלווה ביום הראשון בצריבה דמעת ואי נוחות. אבל בעוצמה קלה משמעותית מהכאב שלאחר PRK ASA או Lasek. אם זה עדין יותר מידי בשבילך, כדאי שתבדקי את האפשרות של Lasik Eye-Q, שיטה יחודית אותה אני מבצע ב iClinic. החלמה היא ללא כאבים והחזרה לשיגרה - כבר כעבור כשעה. לשיטה זו יתרונות רבים נוספים בבטיחות ובאיכות הראייה. תוכלי לקרוא עליה באתר שלי, ובדף ה facebook שלנו, וגם לראות מה אומרים עליה אלה שטופלו על ידי. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
לייזר בגיל 18 -לצבאתומר 26/06/2012 | 00:26אני מעוניין להתקבל ליחידה מיוחדת בצבא, אבל בשביל זה אני צריך לעשות ניתוח להסרת משקפיים. 1) מה דעתך על ניתוח כזה בגיל כה צעיר? 2)איזה שיטה עדיפה במצבי? תודה!הוסף תגובה
המשך השאלהתומר 26/06/2012 | 16:06שכחתי לציין שאני אהיה בן 18 רק בעוד 3 חודשים בערך, האם אני יכול לבדוק אם אני יכול לעשות ניתוח לייזר לפני גלי 18?הוסף תגובה
מה ההבדל בין z-lasik ו- Eye-Q? שירה 14/05/2012 | 08:27http://www.z-lasik.netהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ההבדל בין Z-Lasik ל Lasik Eye-Q דר' אריאל ונדר 16/05/2012 | 10:49שלום שירה שתי השיטות משלבות טכולוגיות חדישות המשפרות את התוצאות, ואת הבטיחות של הטיפול להסרת משקפיים בלייזר. Lasik היא אחת משתי השיטות העיקריות להסרת משקפיים בלייזר. בשיטה זו מפרידים שיכבה עדינה משטח הפנים הקדמי של הקרנית, הקרויה מתלה או flap. לאחר שמגלים את המשטח החדש שנוצר, מלטשים אותו באמצעות הלייזר ע"פ התיקון האופטי הנדרש. לבסוף מחזירים את המתלה, השכבה שהופרדה בשלב הראשון, למקומה. יתרונות השיטה, החלמה פשוטה ומהירה. כל הוורסיות והווריציות על השם הכללי Lasik מרמזות על הטכנולוגיות המשולבות בתהליך. Z-Lasik הוא סימן מסחרי של חברה שווצרית בשם Ziemer לטפול בשיטת ה Lasik, כאשר את השלב הראשון מבצעים באמצעות מכשיר לייזר בשם Ziemer Femto LDV. זהו אחד ממכשירי הלייזר הטובים ליצירת המתלה בקרנית. לאחר שלב זה יש לבצע את הליטוש עם הלייזר. סוג הלייזר שיבצע הליטוש, שהוא השלב שיקבע את דיוק ואיכות הראייה - אינו חלק מהשיטה. כל מכון ומכשיר הלייזר שברשותו. Lasik Eye-Q הוא שם לשיטת ה Lasik המיושם ב iClinic. השיטה כוללת: יצירת המתלה ע"י מכשיר הקרוי One Use- SBK, היוצר מתלה דק במיוחד, ברמת בטיחות גבוהה מאד, מה ששומר על על קרנית חזקה יותר לאחר הטיפול. ליטוש הקרנית נעשה באמצעות מכשיר הלייזר Allegetto 400 של חברת WaveLight, הנחשב כלייזר מתקדם ביותר. הליטוש נעשה באלגורטים טיפול יחודי למכשיר זה הקרוי Custom-Q, המפחית הפרעות בראיית לילה, ומאפשר התאמה טובה יותר של הטיפול למבנה העין והקרנית של המטופל. יתרנות הטיפול - בטיחות מירבית, רמת דיוק ואיכות ראייה גבוהים והחלמה מידית ללא כאבים. מידע נוסף תוכלי לקרוא באתר שלי. www.i-clinic.co.il. לסיום, חשוב לזכור, כי למרות הטכנולוגיה הרבה, המעורבת בטיפול להסרת משקפיים בלייזר, עליך עדין לבחור ברופא שיטפל בך ולא בטכנולוגיה. בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
אז על איזה שיטה הכי טובה אתה הכי ממליץ ?25/06/2012 | 19:57הוסף תגובה
תשובת מומחה מה השיטה המועדפת עליך? דר' אריאל ונדר 25/06/2012 | 22:02שלום רב השיטה המועדפת עלי היא ללא ספק Lasik Eye-Q. כמובן שזו השיטה שאני גם מבצע. לדעתי זו השיטה הבטוחה ביותר, המדויקת ביותר, עם תהליך החלמה מידי וללא כאבים. מה עוד אפשר לבקש? בברכה ד"ר ונדרהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
שטף דם בעין
-
קסנטלזמה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עקירת עין
-
ניתוח ברקית
בדיקות קשורות
-
מבחן עיוורון צבעים
-
אולטרסאונד עיניים
תרופות קשורות
-
אזלאסטין
-
סטרואידים
מונחים קשורים
-
אלקטרורטינוגרפיה
-
אורתופטיקה

פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים

ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אייל כהן
ד"ר מיכאל היימס
ד"ר אהוד רייך
ד"ר אורי מלר