פורום הסרת משקפיים בלייזר - עמוד 126
ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אריאל ונדר מבכירי המנתחים בתחום תיקון הראייה. מומחה לדלקות ומחלות אוטואימוניות בבית החולים תל השומר. מכהן כמנהל הרפואי של iClinic, המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר.
ד"ר אריאל ונדר ביצע עד היום למעלה מ 15,000 טיפולים לתיקון הראייה בלייזר. בעל ניסיון רב בכל שיטות הניתוח בתחום הסרת המשקפיים, כולל LASIK, EYE-Q, PRK, ASA ו- LASEK. ד"ר ונדר מקפיד לעבוד ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בתחום, תוך שימוש בטכנולוגיות המקדמות ביותר אותן הוא מיישם.
בצד ניסיונו בשיטות המקובלות, ד"ר אריאל ונדר דואג להתעדכן ולחדש בעצמו בתחום הטפולים לתיקון הראיה בלייזר. ד"ר ונדר מבצע את מרבית הטיפולים בלייזר בשיטת ה Eye-Q, שיטה יחודית שפיתח ומרחיבה את אפשרויות הטיפול בלייזר, גם לבעלי מספרים גבוהים וקרניות דקות, מרכיבי משקפיים שנמצאו לא מתאימים לטפול בלייזר במכונים אחרים.
האני מאמין של ד"ר אריאל ונדר:
מתוך הבנה עמוקה לחששות לכל הרוצה לחיות ללא משקפיים, ד"ר ונדר מחוייב:
-לבצע את הטיפול בבטיחות מרבית
-לתת לך את היחס האישי ביותר. להיות שם בשבילך, לפני הטיפול, מהלך הטיפול ולאחריו
-לטפל ברמה המקצועית הגבוהה ביותר בתחום הניתוחים להסרת משקפיים בלייזר
-ליישם את מיטב הטכנולוגיות החדשניות ביותר, המדויקות ביותר והבטוחות ביותר
-להתאים לך את הפתרון המתאים ביותר, לפי הנתונים האישיים הייחודים לך
-
10 ימים לאחר PRK, טשטוש ראיה ויובש
אתי 06/02/2011 | 09:38שלום, אני 10 ימים לאחר ניתוח PRK בעין אחת. הראיה מטושטשת ומאוד מקשה על עבודה מול מחשב, מאחר ונותחתי רק בעין אחת איכשהו אני מצליחה לתפקד אך זה קשה. לפני ההסרה של העדשה הטיפולית הראיה אף היתה קצת יותר טוב לקרוב. כרגע מקרוב אני רואה ממש מטושטש וגם לרחוק יש טשטוש. כמו כן יש לי יובש בעין, בבוקר לפני שאני שמה דמעות מלאכותיות זה ממש כואב ובמשך היום ההרגשה היא קצת של גוף זר, עקצוצים. האם כל זה נורמלי אחרי 10 ימים? או שיש צורך בבדיקה וברור? מתי הראה אמרוה להתחדד? ומה לגבי היובש?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
10 ימים לאחר prk, טשטוש ראיה ויובש
דר' אורי מלר 08/02/2011 | 14:05שלום רב, כן. 10 ימים הוא זמן קצר מידי על מנת לקבוע תוצאות סופיות. רק כעבור 4-6 שבועות העין מתייצבת באופן משמעותי ותתכן התייצבות נוספת גם במהלך החודשים הבאים. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
-
ניתוח לייזר בפעם ראשונה.
Y 20/01/2011 | 20:35ערב טוב. אני בן 2 מעוניין לעשות ניתוח להסרת משקפיים, כמובן שאני לא מבין כלום בין סוגי הניתוחים והבנתי שיש כמה. בשתי העניים שלי יש צילינדר לא גדול נרא לי 2 ושתי העיניים -3.75, על איזה ניתוח אתה ממליץ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
20/01/2011 | 20:36גיל 24הוסף תגובה
-
גיל 24
Y 20/01/2011 | 20:37הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח לייזר בפעם ראשונה
דר' אליה לוינגר 25/01/2011 | 09:26שלום רב, צר לי אבל המספר לא מספיק על מנת להחליט איזה סוג ניתוח מתאים לך, יש צורך בביצוע בדיקות מדוקדקות נוספות. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח לייזר בפעם ראשונה
דר' אורי מלר 08/02/2011 | 14:03שלום רב, שלום רב, אם הכוונה שאתה בן 20 ומשהו, ניתן לבצע בדיקת התאמה. רק לאחר בדיקת התאמה מסודרת ניתן להחליט האם אתה מתאים לניתוח לייזר ואם כן, לאיזה סוג. לכל ניתוח יתרונות וחסרונות על פני הניתוח השני ויחד עם המנתח שלך תוכלו לדון בכל אחת מהאפשרויות. אישית, אני מבצע כיום 60-70% אינטרא-לאסיק ו- 30-40% ניתוח LASEK או PRK. בהצלחה בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
-
פרופסיה אחרי PRK
אלעד 30/01/2011 | 00:271. רציתי לדעת כמה זמן אחרי ניתוח PRK ניתן לחזור לנטילת פרופסיה (אם בכלל מותר). 2. 11 יום לאר PRK. אני רואה טוב כדי לתפקד. אבל עדיין לא חד. כלומר קריאת ספרים ושלטים רחוקים - עדיין מטושטשת וקשה לי. אני מבין שיש לחכות לפחות שבועיים להתייצבות ראשונית . והראיה עוד יכולה להשתפר חודשים אחרי הניתוח.ובכל זאת כמה שאלות: א. האם זה סימן שיש לי סיכויים גבוהיים (מדבר רק על סיכויים, ברור שאין תשובה חד משמעית עדיין) להרכיב משקפיים בקרוב? אחת הסיבות שאני שואל היא כי אני מתלבט אם לקנות משקפי שמש חדשים או לחכות כדי לראות אם אצטרך משקפי שמש אופטיים. ב. האם יש איזו התנהגות שאוכל לאמץ לעצמי כדי להאיץ את שיפור החדות והראיה? או למנוע הדרדרותה במיוחד בחודשים אחרי הניתוח? תודה ושבוע טובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פרופסיה אחרי PRK
דר' אליה לוינגר 01/02/2011 | 16:52שלום רב למיטב ידיעתי אין מניעה בנטילת פרופסיה וניתוח הליזר. אני ממליץ להרכיב משקפי שמש בכל מקרה לאחר הניתוח וכלל הנראה לא תזדקק למשקפים אופטיים הרי הניתוח היה מתחילה בכדי להסיר אותן. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
איך אוכל לוודא סופית
אלעד 08/02/2011 | 00:26לגביי הפרופסיה?הוסף תגובה
-
-
קרנית עכורה
קובי אברהמי 30/12/2010 | 23:06שלום ד"ר לברטובסקי היקר, שמי קובי אני בן 28 לפני כ-10 שנים התפתחה אצלי דלקת חריפה שהותירה אחריה צלקת בקרנית , ומאז אני רואה יחסית ירוד , הצלקת ככל הניראה במרכז הקרנית , ושאלתי היא האם ניתן לעשות משו על מנת שאני אראה חד וברור ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרנית עכורה
דר' שמואל לברטובסקי 31/12/2010 | 06:23אין לי תשובה נחרצת בנושא לפני שאבדוק באיזו עכירות מדובר באם העכירות שטחית למדי, נתן לשקול טיפול בלייזר. ההחלטה תלויה גם במספר המשקפיים בעין הפגועה ובעין הבריאה. באם מדובר בעכירות עמוקה יותר, יהיה צורך לבצע השתלת קרנית (כנראה השתלת קרנית חלקית)הוסף תגובה
-
אני רואה מעין יהלומים בעיין שמאל ולפעמים אני רואה מטושטש בשניהם
01/02/2011 | 03:49האים גם זה שייך לקרנית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דר' אורי מלר 03/02/2011 | 12:29שלום רב, אין מנוס. צריך לעבור בדיקה ואז נהיה מסוגלים לענות על שאלה כמו זו. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
-
ניתוחי ליזר-מתאימים גם אלה שיש להם בעייתה של ראייה למרחק -לא מולד
01/02/2011 | 03:42וגם להורדת מישקפי לקריאה? גם לא מולד הגיל מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתוחי ליזר-מתאימים גם אלה שיש להם בעייתה של ראייה למרחק -לא מולד
דר' אורי מלר 03/02/2011 | 12:28שלום רב, ניתוח לייזר מתאים למספרי מינוס ופלוס שיש להם בעיה למרחק או בעיה למרחק+לקרוב. אם יש רק משקפי קריאה, לא הייתי ממליץ. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
-
סיכונים בלייזר
דפנה 31/01/2011 | 19:58לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה האם בניתוח לייזר כיום יש סיכון לעיוורון??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סיכונים בלייזר
דר' אורי מלר 03/02/2011 | 12:17שלום רב, עיוורון עלול להגרם מנזק לעצב הראיה או לרשתית. לייזר מסוג אקסימר-לייזר אינו מגיע לאזורים אלה ולכן סיכון לעיוורון אפסי. בארץ לא תוארו מקרי עיוורון מלייזר מסוג זה וגם בעולם זה מאוד נדיר. אם מופיע עיוורון זה כנרה לא כתוצאה מהלייזר אלא מבעיות אחרות שאינן קשורות לניתוח. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
-
בדיקת התאמה לאחר לבישת עדשות
שירי 27/01/2011 | 23:00מרכיבה עדשות קשות כבר 15 שנה במספר 10- , האם לצורך בדיקת התאמה לניתוח לייזר אוכל להגיע לאחר לבישת עדשות היות ועם משקפיים אני לא יכולה לקיים סדר יום רגיל. ואם צריך להוריד את העדשות לצורך בדיקת התאמה, מהו המינימום שבו צריך ללבוש משקפיים? האם הניתוח יוביל לראיה של 6/6 ? ואם לא האם ניתן להרכיב משקפיים אחרי הניתוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת התאמה לאחר לבישת עדשות
דר' אליה לוינגר 01/02/2011 | 16:53שלום רב אני מודע לקושי הרב להסיר את עדשות המגע. ממליץ להסיר את העדשות כיומיים ולעבור בדיקת התאמה. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
-
קרנית לא סדירה
דנה 24/01/2011 | 12:48נבדקתי ב3 מכונים: אמריקן לייזר, עיניים, אסותא. באמריקן לייזר הייתי 48 שעות בלי עדשות רכות בעיינים 72 שעות בלי עדכות רכות. ובאסותא כמעט שבוע וחצי ללא עדשות רכות באמריקן ובעיניים מצאו שיש לי קרנית עבה בשרנית אך לא סדירה. ובאסותא גם ראו את העובי והבשרניות אך שם לא ראו אי הסדירות. ב3 המכונים המליצו על asa\lasek\prk (בהתאמה) האם זה נובע בעקבות כך שלא הייתיי עם עדשות הרבה יותר זמן או שייתכן שמדבר במיכשור שכשל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דר' אורי מלר 25/01/2011 | 18:58דנה שלום רב, סה"כ כל 3 המכונים המליצו על אותה משפחת ניתוחים הקרויה ניתוחי פני השטח ולכן סביר שישנה אי-סדירות מסויימת בקרנית ובשל כך הומלץ סוג ניתוח זה. השיטות מעט שונות אך התוצאות די דומות. אני אישית בעצמי בעבר ניתוחי PRK וכיום LASEK. בסופו של דבר אין יתרון בחדות הראיה לסוג מסוים של ניתוחים אלה. בניסיון האישי שלי, בניתוח LASEK ההחלמה נעימה יותר בהשוואה ל- PRK. יתכנו כאבים ביום הראשון ב- 3 השיטות. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרנית לא סדירה
דר' אורי מלר 25/01/2011 | 19:02דנה שלום רב, סה"כ כל 3 המכונים המליצו על אותה משפחת ניתוחים הקרויה ניתוחי פני השטח ולכן סביר שישנה אי-סדירות מסויימת בקרנית ובשל כך הומלץ סוג ניתוח זה. השיטות מעט שונות אך התוצאות די דומות. אני אישית בעצמי בעבר ניתוחי PRK וכיום LASEK. בסופו של דבר אין יתרון בחדות הראיה לסוג מסוים של ניתוחים אלה. בניסיון האישי שלי, בניתוח LASEK ההחלמה נעימה יותר בהשוואה ל- PRK. יתכנו כאבים ביום הראשון ב- 3 השיטות. בהצלחההוסף תגובה
-
תודה ד"ר מלר, המשך לשאלה...
דנה 25/01/2011 | 21:04האי סדירות הזו היא משהו גנטי? תלוי גיל? (אני בת 21) בגלל הרכבה ממושכת של עדשות מגע?(מגיל 12) או מכלול הדברים? שוב תודה, אני נהנית לקרוא בפורום.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תודה ד"ר מלר. המשך לשאלה...
דר' אורי מלר 30/01/2011 | 16:40שלום רב, בד"כ לא חייב להיות קשר גנטי אבל אין ממה להלחץ – לא מדובר במום כלשהו או פגיעה. כמו שהרבה דברים בחיים לא סימטריים או לא סדירים, כך הדבר יכול להיות לגבי קרנית העין. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
-
רואה כמו פרפר בעין
יוכי 25/01/2011 | 09:46דר' שלום, אחי כבן 60, רואה בעין כמו פרפרים ובנוסף, בלילה רואה מראה של פלשים. נבדק אצל רופא עינים אשר בדק את הרשתית וכמו"כ שלל את האפשרות לקטראקט. הרופא טען שאין תרופה לבעיה. המצב מציק לאחי, לכן אבקש את דעתך. האם ישנה בדיקה נוספת אשר לא בוצעה או תרופה אשר תקל על המצב.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רואה כמו פרפר בעין
דר' אורי מלר 25/01/2011 | 19:00יוכי שלום רב, לא ניתן לקבוע אבחנה או להציע טיפול ללא בדיקה. מקובל לבצע בדיקה כוללת כולל בהרחבת אישונים וזה בוצע לפי דבריך. אם התופעות ממשיכות יש לחזור לרופא העינייםהוסף תגובה
-
-
השוואת מכשור ורופאים
אלעד 14/01/2011 | 11:48שבת שלום, אני רוצה לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים. אבדק בשני מכונים: עיניים - להם יש מכשור company: vizax machine: custom view ואנותח אצל ד"ר עמי הירש הדסה אופטימל - company: bausch and lomb machine: technolass 217 ואנותח אצל פרופסר פרוכט קשה לי מאוד למצוא חומר טוב שמוושה בין שני המכשרוים הנ"ל. מי יותר חדיש? מה היתרון של כל אחד על השני? קשה לי גם להשוות בין שני המנתחים האלה. מישהו יודע לממליץ לי איך לערוך השוואה מושכלת? אודה לכל עזרה בנושאהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
השוואת מכשור ורופאים
דר' אורי מלר 18/01/2011 | 10:03שלום רב, מדובר בצרות של עשירים היות ושני המכשירים טובים וגם שני המנתחים טובים. אני כיום עובד עם ה- VISX ומאוד מרוצה ממנו. בעבר עבדתי עם הטכנולס וגם הייתי מרוצה אם כי לדעתי האישית, אני יותר מרוצה מתוצאות ה- VISX. לגבי המנתחים, אני ממליץ ללכת לפי התחושה והכימיה שיצרת עם המנתח שבדק אותך. בהצלחה בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
תודה! כמה שאלות על PRK
אלעד 18/01/2011 | 13:591) האם ניתוח הכולל ליטוש הקרנית מחליש את הקרנית לצמיתות? האם גם אחרי ההחלמה, עין מנותחת היא בעלת קרנית חלשה מעין לא מנותחת? 2 ) סיכונים לטוווח ארוך: זה אולי הדבר שהכי גורם לי חשש. אני מדמיין את העין כמו קשת "רומית" מבלנים. כשהקשת לא בצורת חצי גורן מושלמת, אלא מקופפת מעט בחלקה העליון - היא גם פחות חזקה ויציבה. האם לאחר זמן ההחלמה מניתוח lasek, הקרנית עדיין חלשה משמעותית ביחס לקרנית שלא נותחה? אם כן - האם זה יכול לגרום לתופעות לוואי קיצניות בגילאים מבוגרים? האם עין מנותחת יכולה לגרום להדרדרות קיצוניות בראיה או לפתח מחלות בגיל מבוגר שאם לא הייתי עובר את הניתוח לא היו קורים? ברור לי שהניתוח יחסית צעיר (lasek עשרים שנה), אך אולי בכל זאת ניתן להבין מהותית את התשובה למצב שתארתי פה. 3) יש פעליות שלא ניתן לבצע אחרי הניתוח? טיסה גבוה במטוס קל? צלילה עמוקה? אני שואל כי אלה מקומות עם לחץ גדול ואולי אסור לעין שנותחה לספוג לחצים כאלה? 4) קראתי על כמה מקרים באינרטנט של אנשים שראו טוב עד שנה וחצי-שנתיים אחרי הניתוח ואז הדרדרה להם הראיה. אחדים סבלו מאקטזה (עיוות קרנית). איך מקטינים בבדיקת ההתאמה את הסיכויים שהמנותח יסבול מתופעה נוראית זו? 5) מהן תופעות הלוואי באופן כללי שניתן לצפות אחרי תקופת ההחלמה מניתוח lasek (ולא במהלך ההחלמה)? יובש, הילות, סינוורים? 6) במידה והניתוח לא מסיר לגמרי את המשקפיים. האם ניתן להתשמש בעדשות מגע לאחר תקופת ההחלמה? תודה מראש וסליחה על מטר השאלותהוסף תגובה
-
משקפי שמש
אלעד 18/01/2011 | 15:38האם יש חובה ללכת עם משקפי שמש, גם כמה שבועות אחרי הניתוח? ברור לי שזה בריא ללכת עם משקפי שמש. אבל אני שואל אם יש חובה רפואית כי נניח בחורף יש ימים שאני יוצא מהבית בלי משקפי שמש. אני שואל כי קראתי דיעה שעדיין לא הוכחה שקרני השמש גורמות לנזק הרסני לעיניים שנותחו בלייזר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלות על PRK
דר' אליה לוינגר 19/01/2011 | 17:55שלום אלעד, ראשית ההגבלה לקשת רומית וקרנית הוא לא מדויק. באופן עקרוני לאחר ניתוח הסרת משקפיים עובי הקרנית המקורי נהיה דק יותר.אולם זה לא אומר באופן מוחלט שהיא לא תוכן לעמוד בעומסים במהלך החיים. לפי ניסיוננו אסור לעבור סף מסויים ולא רצוי לנתח מטופלים עם מבנה קרנית מסויים.בדרך כלל מהלך הריפי של ניתוח זה ארוך יותר אבל בדרך כלל ללא סיבוכים. אין מניעה לבצע את הפעולות שצינת היום מבצעים ניתוחים מסוג זה בחיל הנחתים בארה"ב כך שמבחינת פעילות אין בעיה רק צריך לזכור להמנע מחבלה בעין באופן ישיר ההמלצה שלי היא לפנות שוב לרופא המנתח וללבן את השאלות שיצוצו בהמשך. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
משקפי שמש
דר' אליה לוינגר 19/01/2011 | 17:58שלום אלעד, נכון אין עדות שקרני השמש יוצרות נזק ישיר לעין אולם יש הוכחות שקרינת השמש במטופלים לאחר ניתוח של שיוף כגון:PRK או LASEK חשופים יותר לתופעה של ריפוי מואץ שלא טוב לקרנית ולכן ההמלצה שלי אפילו בחורף (שהוא קיץ בהשוואה לחו"ל) להרכיב משקפיי שמש ברור שאפשר לא להרכיב אותן ביום סגרירי.הוסף תגובה
-
4 ימים אחרי ניתוח PRK
אלעד 22/01/2011 | 23:26אין כמעט כאב.רואה מאוד מטושט. אני מבין שייקחו עוד 10 ימים עד שהמספר יתייצב משמעותית ואח"כ ישתפר ככל שיעבור הזמן. כמה שאלות: 1. אני מהנדס תוכנה. התפקיד שלי דורש צפיה של 10 שעות לפחות ביום מול מחשב. אני מתחיל עבודה חדשה בסוף ינואר. האם מומלץ לי לדחות את תחילת העבודה? לצמצם את הצפיה במחשב ביום (לכמה שעות?) 2. היום הצלחתי לצפות חלקית במחשב. השאלה אם יש תקופה החלמה בה מומלץ לא לצות ברכיבים חשמליים (מחשב, אייפון, טלויזה). 3ץ יש דברים מסוים שכדאי לעשות (תרגילים לעיניים, אוכל מסוים, ויטמינים) או לא לעשות (יציאה החוצה, הליכה בחוץ, צפיה במחשב) - כדי לא להרוס את הראיה בתקופת ההחלמה וההתייצבות של הניתוח? שאלה כללית אחרת - האם עיוות הרשתית (שיוצר קוצר ראיה) הוא פועל יוצא של צפיה במחשב/טלויזהי. או שברובו הוא עניין גנטי. כי אם כך- זה רק עניין של זמן עד שיחזור לי מספר ואם כך- כל עניין שיפור הראיה הוא זמני בלבד. לא? תודה סליחה על הבורות ושבוע טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
4 ימים אחרי ניתוח PRK
דר' אליה לוינגר 25/01/2011 | 09:53שלום רב, אני שמח לבשר לך שאתה ממש בסוף תקופת ההחלמה הראשונית שלך מהניתוח. אני מדריך בדרך כלל את המטופלים שלי על כך שהם צפויים לקשיים כשבוע לאחר הניתוח. לאחר מכן אני מסיר את עדשות המגע וניתן לחזור לפעילות רגילה למעט בריכה ים וחדירה של זיעה באופן ישיר לעין ואיפור למשך כחודש. אם אפשר לתפקד עם מחשב או כל דבר אחר אין בעיה. להקפיד על הטיפול וזהו. לגבי מיופיה אין תשובה חד משמעית אבל ככל הנראה גניטיקה חזקה יותר מגורמים סביבתיים. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
גלאוקומה
-
שטף דם בעין
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
כריתת גלגל העין
-
עקירת עין
-
בדיקות קשורות
-
מיפוי קרנית
-
ראיה
-
תרופות קשורות
-
נדוכרומיל סודיום
-
גטיפלוקסאצין
-
מונחים קשורים
-
לחץ תוך-עיני
-
אורתופטיקה
פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםקטרקט וקטרקט בלייזר
בפורום קטרקט וקטרקט בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קטרקט וקטרקט בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפיים
ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אייל כהן
ד"ר מיכאל היימס
ד"ר אהוד רייך
ד"ר אורי מלר