מינון והשפעה
פורום קנאביס רפואי

מומחי בזלת פארמה
קבוצת בזלת הינה הקבוצה הגדולה ביותר בישראל העוסקת בקנאביס רפואי. קבוצת בזלת משרתת אלפי מטופלי קנאביס רפואי מדי חודש. בזלת פארמה עוסקת בהפצת מוצרי קנאביס. 072-2747870
רוקחי בזלת
קבוצת בזלת מובילה את תעשיית הקנאביס בישראל ומשרתת אלפי מטופלי קנאביס רפואי מדי חודש. החברה מספקת הכוונה וליווי למטופלי קנאביס רפואי. 072-2747870מינון והשפעה
מיכל 17/01/2022 | 18:31שלום אני סובלת מכאבי גב קשים וקיבלתי רישיון לשמן קנאביס ליום t1/c20 ובלילה t5/c10. קניתי את השמונים Bcann oil. נאמר להוסיף טיפה כל 3 ימים. כעת אני לוקחת 6 טיפות בבוקר וזה ממש לא עוזר לי מבחינת הכאבים. יותר מזה מאז שהוספתי טיפה שישית יש לי כאב ראש חזק ולוחץ בלתי נסבל. ואני נאלצת להמשיך ליטול טרמדקס . ובלילה לקחתי טיפה אחת שגרמה לי לחוסר שיווי משקל כך שלמרות שחלפו עמה שעות באמצע הלילה קמתי והתנדנדדתי. אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני לוקחת מעט טיפות מצד שני זה לא עוזר בכלל ואפילו נוספו תסמינים. האם המינון נמוך או הזן לא מתאים? מה הייתם ממליצים לי? אני בן אדם עובד וחייבת לתפקד. תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה תשובה
רוקחי בזלת 18/01/2022 | 13:17כפי שכבר הסברמן לרוב זו תופעה חולפת . שמן סאטיבה אינו פוגע באנרגיה ( לא מעלה ) אך יתכן מצב של חוסר שינה בלילה . כמו כן כדאי לקחת טיפות אינדיקה סמוך לזמן שינה וכך אין בעית סחרחורת ועוד .הוסף תגובה
שאלה נוספת
מיכל 18/01/2022 | 11:41הטיפות גם במינון נמוך של 1-2 גורמות לי לחולשת שרירים , חוסר ריכוז וסוג של ערפל בראש. זה פוגע מאוד בתפקוד. האם זה חולף או זאת תופעה של הזן הזה ויש סוג שההפך מעלה את האנרגיה? תודה רבה על המענההוסף תגובה
תשובת מומחה מינון
רוקחי בזלת 18/01/2022 | 10:51את בהחלט יכולה לקחת C 20 יותר מפעם ביום . תחלקי את המינון לפעמיים עד 3 ביום . כל פעם 3-4 טיפות בשלב זה ואף להעלות כל פעם בטיפה בכל לקיחה . בערב תוסיפי למינון זה גם טיפה של T5 . ככה אנו יכולים לאזן מינון כדי שיהיה אפקטיבי לאורך כל שעות היום . הסחרחורת כרגע נובעת מכך יש תוספת קטנה של THC והמינון הוא מאוד נמוך כך אם מעוניינים בהשפעותיו החיוביות יש צורך לעבור את תקופת ההסתגלות ולהיות מודע וזהיר . בהצלחההוסף תגובה
רק רציתי לדייק המינון הוא
מכל 17/01/2022 | 20:24T1/C20 בבוקר 6 טיפות T5/C/10 בלילה 1 טיפה בינתייםהוסף תגובה
מינון והשפעה
מיכל 17/01/2022 | 20:19תודה על המענה המהיר. אמרו לי לעלות בטיפה אחת כל שלושה ימים עד להטבה ואז להוסיף בצהריים אם ההשפעה של הבוקר נגמרת. לכן אני לוקחת כבר 6 טיפות אבל רק בבוקר. האם כדי לחלק לפעמיים (3+3)? הכאב לא פוחת בכלל אני רק מרגישה כבדות וחוסר אנרגיה ואני ההפך צריכה הפחת עוצמת הכאב ותפקוד. איזה יחס של t/c יתאים למטרה זו? לגבי החייה כפי שכתבתי טיפה אחת סחרחורת אפילו באמצע הליחה בקימה לשירותים.הוסף תגובה
תשובת מומחה מיכל
רוקחי בזלת 17/01/2022 | 19:09שלום בכמות הזאת של טיפות ( פעמיים ביום? ) היית אמורה לראות הקלה מסויימת כבר . סביר להניח שבימים שיש בהם עוצמה חזקה של כאב מדי פעם תצטרכי משכך כאבים נוסף . קנאביס לא משכך כאב לגמרי אלא מקטין את עצמתו ומאפשר איכות חיים טובה יותר . מרכיב הt יותר משמעותי ספציפית לכאב אז יתכן ויעזור לך להוסיף טיפה או שתיים גם לבוקר . מצד שני הוא זה שעושה לך סחרחורת וכאב ראש ואחרי נטילת 6 טיפות t5/c10 ולכן אנו ממליצים להוריד בטיפה את המינון עד שהגוף מסתגל ולהמתין יותר מ3 ימים . האם גם בלילה אין לך הקלה בכאב? אם תוך שבועיים / שלושה אין הטבה אנא גשי לרופא לשינוי מינון אפשרי .הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
-
בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
-
אלקטרורטינוגרפיה
-
אלימות
-
אלקטרוליזה
-
אטרופין
-
אליקסיר
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי