דלג לתוכן

זיהום לאחר הוצאת ציפורן חודרנית , הציפורן הוסרה

פורום טיפול בציפורן חודרנית

ויקטוריה לייקין - פדיקוריסטית

ויקטוריה לייקין - פדיקוריסטית

ויקטוריה לייקין הינה פדיקוריסטית טיפולית בעלת ניסיון עשיר בטיפול במצבי כף רגל מורכבים. היא מתמחה באבחון, טיפול ושיקום של בעיות בכף הרגל, תוך התאמת טיפול מדויק לכל מטופל – גם במקרים רגישים הדורשים יד מיומנת וגישה עדינה. ✓ טיפול מקצועי במצבים כרוניים וכואבים, בשילוב ידע מעשי רחב בתחום בריאות כף הרגל ✓ עבודה מדויקת עם ציוד סטרילי ותכשירים רפואיים איכותיים ✓ דגש על אסתטיקה לצד בריאות – לשיפור מראה הציפורן והעור, והקלה בתחושת הכאב ✓ ליווי מתמשך לשמירה על תוצאות הטיפול ולמניעת הישנות הבעיה האני מאמין שלי אני מאמינה שכף רגל בריאה משפיעה באופן ישיר על איכות החיים, היציבה, התנועה והביטחון העצמי. הטיפול בעיניי הוא לא רק מענה לבעיה קיימת – אלא הזדמנות לשיקום, לריפוי ולתחושת רעננות מחודשת בכל צעד.
התור הראשון הפנוי: 07/12/25, 08:00
רופאים בתחום
 חיים לוי - פסיכותרפיה הוליסטית
חיים לוי - פסיכותרפיה הוליסטית פסיכותרפיה
5.0
( 4 חוות דעת )
"חיים מאוד רגיש, סבלני ומדבר לעניין. כייף לדבר איתו, יש לו המון ידע והוא ממש עזר לי"
 מיכל רהט
מיכל רהט אוסטאופתיה
4.9
( 15 חוות דעת )
"באתי לטיפול לאחר כשנתיים של כאבים ברגל ועם קושי בהליכה .עברתי כמה טיפולים לפני שלא כל כך עזרו והייתי ממש מיואש . הטיפול אצל מיכל פתר לי את הבעיה ,הכאב נעלם ואני הולך בחופשיות."
 עדי בוסקילה
עדי בוסקילה שיאצו
4.9
( 12 חוות דעת )
"מהניסיון שלי בטיפולים עם עדי אני יכולה לומר שהוא מטפל עם קסם בידיים. הוא מאוד קשוב ורגיש, אכפתי ומעורר ביטחון ואמון. הוא עוזר לי מאוד בתהליך ההחלמה שלי, ממליצה מאוד!!"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית

פורוםרפלקסולוגיה

בפורום רפלקסולוגיה ניתן להתייעץ עם גב' צילה סמל רצון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפלקסולוגיה

פורוםפסיכותרפיה

בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פסיכותרפיה
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו