טיפול טבעי ויעיל לבעיות בדרכי הנשימה
פורום אסטמה
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
טיפול טבעי ויעיל לבעיות בדרכי הנשימה אביבה איטח 10/04/2011 | 18:44הנדון: Halotherapy טיפול טבעי ויעיל בבעיות כרוניות בדרכי הנשימה והעור. אני מתכבדת להציג בפניך את חדרי המלח Saltmedic המיועדים לטיפול טבעי ויעיל בבעיות כרוניות של דרכי הנשימה והעור, שנבנו משכבות עבות של מלח לבן וטהור בריכוז של 99.8% NaCl, ופועלים בשיטה המובילה כיום בעולם Halotherapy (ביוונית: טיפול במלח), Halotherapy מתבססת על סגולות הריפוי הטבעי של מערות המלח העתיקות באירופה, פותחה ע"י קלינאים ומומחים כפתרון לא-תרופתי, בעקבות עלייה ניכרת בשכיחותן של מחלות נשימה ועור כרוניות הנגרמות בעידן המודרני, המואץ והמתועש, כתוצאה מזיהום אוויר מתגבר, נזקי עישון, מתח, אלרגיות, תרופות וסיבוכים רציניים אחרים. מרכיב הטיפול העיקרי הוא אירוסולים, של נתרן כלורי NaCl יבש, המוזרמים באופן מבוקר באמצעות מכשיר Halogenerator, ממלאים את חלל החדר ונשאפים אל תוך דרכי הנשימה. תנאי לחות נוחים, טמפרטורה יציבה, סביבה נעימה ומרגיעה המכילה יונים שליליים, נקייה ממזהמים וא-ספטית, יוצרת מיקרואקלים הדומה לזה הקיים במערות המלח הטבעיות והמפורסמות באירופה הידועות כיעילות להקלה ולריפוי מחלות נשימה. שיטת Halotherapy פועלת בהצלחה רבה בעולם, וכן בחדרי המלח Saltmedic, מוכחת מחקרית באירופה ומועמדת לבדיקות מחקריות גם בארץ. סדרת טיפולים המותאמת אישית, נקבעת לכל מטופל על פי פרמטרים ספציפיים לאבחנה הרפואית עמה הגיע, יוצרת אפקט טיפולי מצטבר ותהליך ריפוי הדרגתי שמטרתו: הפחתה בתסמינים, בכמות ובעוצמת ההתקפים ומניעתם בהדרגה, הארכת ההפוגות ביניהם, וכן הפחתה בצורך בתרופות ושיפור באיכות החיים. אנו פועלים להרחבת השירות והגברת המודעות בקרב הרופאים ואנשי מקצוע מתחום הבריאות ובקרב העוסקים ברפואה משלימה והציבור הרחב, לקיומה של שיטת ה- Halotherapy, ואפשרות להכירה מקרוב תוך התנסות אישית והתרשמות אמיתית ממידת השפעתה ויעילותה. זאת על מנת להחילה על הכלל ולהנגישה יותר במחיר סביר, כטיפול לא תרופתי לצד הרפואה הקונבנציונאלית. אנו מזמינים אותך לתאם עמנו מועד להתנסות אישית בטיפול נעים, מהנה ומועיל בחדרי המלח saltmedic. נשמח לעמוד בקשר ולבדוק עמך אפשרות לפעול בשיתוף פעולה. בברכה ובכבוד רב, אביבה איטח
תשובת מומחה הטיפול לא מוכח כעוזר ולא הגיוני לחלוטין. דר' דקל שלומי 10/04/2011 | 18:59ניתן לראות תשובות קודמות שלי בנושא זה. אין כל הוכחה או מחקרים רציניים שמוכיחים תועלת (אני לא מתכוון למחקרים לא איכותיים) אין כל הגיון פיזיולוגי בטיפול ואין כל השפעה ידועה. הכל שייך לתחום "אשרי המאמין". אני לא ממליץ על הטיפול הזה ואין לו כל ערך מבחינתי.
טיפול טבעי לבעיות בדרכי הנשימהצוות saltmedic 11/04/2011 | 09:59כפי שציינתי עדיין אין מחקר בארץ, אנו מועמדים בימים אלו למחקר אותו יערוך מרכז רפואי מוערך בארץ. יש מחקר חדש שהתפרסם לאחרונה ומוכיח את השפעת הנתרן או חוסר שלו בגוף על מערכת החיסון והפרשות חומרים במוח. בכל אופן הטיפול אינו מתיימר להחליף טיפול רפואי מסורתי, אלא להשלימו. מטופלים רבים שלנו מעידים על כך שסדרת הטיפולים בחדר המלח סייעה בהוצאת הליחה, סייעה למיתון התגובות האלרגיות ועוד. הצלחתינו הגדולה והעיקרית היא דווקא בילדים הסובלים מאסטמה וכן לחולי COPD ונגמלים מעישון. הנך מוזמן לבקר אותנו ולהתרשם. בברכה
תשובת מומחה מלח הארץ דר' דקל שלומי 11/04/2011 | 19:44כפי שאמרתי בעבר, אין כל מחקר רפואי איכותי המראה כל השפעה של הטיפול. שהייה ליד מלח מוצק לא גורמת לשום תגובה פיזיקלית או פיזיולוגית. מלח מוצק אינו בעל יכולת כלשהי לעשות דבר. במכרות מלח קיימים תנאים ברומטרים שונים שאין בינם לבין חדר מלח דבר. המלח הוא לא טיפול גם לא משלים, אלא אם כן מדובר ברוחות רפאים. ההשפעות הן פסיכולוגיות בלבד, אפקט פלצבו.
טיפול במלח מכרות לבעיות נשימהמנחם 10/05/2011 | 10:05ד"ר נכבד. תשובותיך הפסקניות בנושא וחוסר נכונותך אפילו לבדוק ולהתרשם משיטת טיפול מאד ידועה (בעיקר במזרח אירופה), אינן מעידות על פתיחות ורצון ללמוד דברים שאינך מכיר. גם בישראל, אלפי לקוחות שהתנסו בחדרי מלח ובשימוש במשאפי מלח מעידים אחרת ממך.
תשובת מומחה חדרי מלח דר' דקל שלומי 10/05/2011 | 10:41מנחם שלום רפואת ריאות היא המקצוע שלי. כל מה שאני מייעץ הוא לאחר בדיקה מעמיקה ולא דעתי האישית בלבד. המלצות רפואיות עוברות תהליכים של בדיקות מחקרים שנעשים בכל העולם ודעתי כדעת רופאי ריאות מקצועיים בעולם המערבי מהטובים והמובילים. אין כל השפעה פיזיולוגית לשהות ליד מלח, כל אדם שמבין במדע יסביר לך את זה, לא קיימת דרך שזה עוזר. לא נמצא אף מחקר מדעי אמיתי ואיכותי בכל הספרות המקצועית הרפואית שמעידה שזה עוזר. אם אתה רוצה לחיות בתחום המיסטיקה זכותך. בתחום המדע - בדקתי - אין כל עזרה בחדרי מלח נכון ל 2011. אשמח אם תעשה מחקר מדעי שיראה בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים ומקובלת על פי הסטנדרטים המדעיים כיום שהטיפול עוזר. אז אשמח להמליץ. עד אז, אלפי האנשים שזה עוזר להם מושפעים פסיכולוגית. אין לי בעיה עם זה אבל זה לא טיפול רפואי. לצערי חלק מהפרסומים של חדרי המלח חסרי אחריות ואנשים לא מוסמכים מבטיחים עזרה רפואית כאשר אין להם את הידע או הסמכות להבטיח זאת. צריך להפעיל את גורמי החוק שיפסיקו עם זה. זה חסר אחריות, מטעה אנשים לחשוב שזה "מנקה את הריאות מנזקי עישון" ועוד כהנא וכהנא. הבטחות שאסור לתת וצריך לערב את משרד הבריאות בנושא.
טיפול בחדרי מלח לבעיות נשימה ועור כרוניותאביבה איטח 28/10/2012 | 00:28שלום רב, (בהמשך לתגובותיי בעבר למקנותיו של הד"ר הנכבד, מעניין לדעת שכרופא מומחה - הוא מתעלם לחלוטין מהעובדה המוכחת שתרופות מרשם - שניתנו ע"י רופאים ומומחים - "והוכחו מחקרית כיעילים"- נמצאות במקום שישי (או אף חמישי)ברשימת גורמי המוות העיקריים בעולם מתוך רשימה של 16 גורמים!!!! בעוד שחדרי המלח ומערות מלח לא הרגו אף לא מטופל אחד!!! כן יש מחקרים בעניין חדרי מלח, ובלחיצת כפתור במחשב תוכלו לקרוא ולעיין בהם ובעבודת ותצפיות מחקריות שונות. אך הרופאים מעוניינים במחקרים שפורסמו באותם כתבי עת רפואיים מפורסמים (שאף הם כידוע ממומנים ומטעם..). אנו מדברים על תוצאות מוכחות ויעילות ולא על פרוטוקולים! יש לי שאלה קטנה בעניין: למי בדיוק יש אינטרס לערוך מחקר ולבזבז כסף ומשאבים על כך? תאגידי התרופות עושים מחקר לגבי פיתוח של תרופה, שתביא להם הכנסות ענקיות, רק כשיש הרבה חולים!! אם אין מספיק חולים בכל העולם במחלה מסויימת - לא ינסו לפתח לה תרופה כלל וכלל, ולא ניתמם כאן, יש אך ורק אינטרס כלכלי, זה ברור וידוע לכל,.. אז בעניין חדרי מלח / טיפול במלח אין שום אינטרס לערוך מחקר כי אי אפשר לרשום פטנט על מלח שהוא יסוד טבעי! איך אפשר בכלל להגיד שלא יודעים על יעילות חדרי המלח, הרי אנשים רבים מבריאים ממחלות שונות בדרכי נשימה ועור רק בזכות המלח - המלח אשר נמצא בכל הרקמות ובכל תאי הגוף!!! ראוי לשוב ולקרוא וללמוד על מלחי התא (ד"ר שוסלר....) ועל חיוניות וחשיבות המלחים והמינרלים בגופנו. בלעדיהם אין חיים תקינים ובלי מלח בגוף פשוט אין חיים! כל מי שלמד טבע, ביולוגיה וכמובן רפואה יודע, וחייב לדעת, מה חשיבות המלח בגופנו... עובדה גם שרוב האנשים לא זקוקים ל"מחקרים" כדי להגיע לטיפולים שכל כך עוזרים להם למרות הכל, ואין בהם שום נזק (עם עבודה מקצועית של מטפלים - כמו בכל תחום!). אז מה הבעיה, זה לא מיותר, זה יעיל ומסייע לנקות את מערכת הנשימה ממזהמים ומליחות, ובמחלות רבות הריפוי הוא מצויין ויותר מאשר ברפואה הקונבנציונאלית שלא מצליחה לרפא בעזרת התרופות הכרוניות. אני תמיד תוהה מה חשיבות האינהלציות (עם מי מלח) אם המלח לא עוזר. אז המים כן עוזרים? למען גילוי נאות, יש לי חדרי מלח בשיטת HALOTHERAPY וטיפלתי בהצלחה במטופלים רבים כולל ילדים, תינוקות ומבוגרים בני 82, שהפסיקו לגמרי את צריכת התרופות עקב הפסקת ההתקפים של אסטמה, ירידה בתפקודי ריאה, קוצר נשימה, סינוסיטיס, אטופיק דרמטיטיס, נזלת כרונית, בעיות ליחה ודלקות ריאות, אדנואידים ועוד. אז מה אפשר להגיד למטופלים האלה שמרגישים עכשיו מצויין - לא, אין מחקר אז אתם לא קיימים או שאתם עדיין חולים, בכוח! וכמה מחקרים בסוף התגלו כשיקריים או לא יעילים, אחרי מספר שנים?! מי עוד מאמין למחקרים שממומנים על ידי אינטרסנטים? אני כן ממליצה על טיפולים בחדרי מלח מבוקרים ומקצועיים! ודבר חשוב! אני מציעה לכל רופא ששולל טיפול במלח, להגיע לביקור וטיפול התנסות בחדרי מלח ולהיווכח בעצמו. את הרפואה כולנו מכירים וכבודה /יעילותה/תרומתה הנכבדה ידועה על מגבלותיה, אך יש לאפשר היכרות מקרוב עם טיפולים יעילים אחרים במקום שהרפואה הקלאסית לא מצליחה. בברכה, אביבה איטח
תשובת מומחה אין תועלת בחדרי מלח דר' דקל שלומי 28/10/2012 | 08:10אביבה שלום, לצערי את מערבבת תחומים שונים ואין קשר כלל לחדרי מלח. מלח במצב מוצק בחדר אינו משפיע על אף מערכת ואינו גורם לשום תגובה, חיובית או שלילית. מלח מוצק לא משפיע כלל ואין דרך פיזיקילית שהוא מטפל בכלום, זה דבר בסיסי בפיזיקה/כמיה. למלח במצב נוזלי (יוני) יכולת השפעה רבה אם הוא בא במגע עם הגוף. כך שכל אדם עם הבנה מינימלית במדעי החיים יכול להבין זאת. דווקא נעשו מספר מחקרים בנושא חדרי מלח, אחד מהם דרך בי"ח בילינסוןכולל תפקודי ריאות ונמצא שאין כל השפעה לחדרי מלח. תמיד יהיו אנשים שפסיכולוגית הדבר עוזר להם או שממילא המחלה משתפרת באופן ספונטני או עם טיפול קונוונציונלי והם מעדיפים לייחס את זה למלח מתוך שיקולים שונים. אין אף אדם רציני שמאמין ששהיה ליד מלחמוצק עושה משהו לגוף. לגבי תרופות, יש להן השפעות חזקות מאוד שאנו מנסים להתשמש בהן לטובה אך כמו בהרבה דברים טובים יש גם סכנות ושימוש לא נכון, טעויות או חוסר התאמה ומכאן גם הנזקים. אין תרופות בלי תופעות לוואי ונזקים. יש להשתמש בהם באופן מושכל. לחדר מלח אין נזקים כפי שאין תועלת. מי שהולך לחדרי מלח צריך לדעת זאת.
יש תועלת רבה בחדרי מלח!אביבה 31/10/2012 | 00:00ד"ר דקל שלום, אני מופתעת למצוא בתגובתך אי-דיוקים. לחלקיקי המלח יש השפעה (מעולה - במקרה שלנו)על מצב מערכת הנשימה והעור. ואתה מוזמן לבדוק אישית את כל המטופלים שלנו ולהיווכח בהצלחה של לפחות 85%!!! לשמחתנו, יש רופאים המייצגים דעה שונה לגמרי (ואף הם מומחי ריאות - די מוכרים מבתי חולים ידועים) הממליצים בפה מלא להמשיך טיפולים בחדרי מלח(!!!) כיוון שראו שיפור בתיפקודי הריאות ובמצב מטופליהם. יישנם רופאים רבים, שמאחר ואין להם מושג בעניין זה - וגם אין להם עניין/ חשק/ זמן/ תועלת, לבדוק ולהכיר חדרי מלח (בשיטת halotherapy!!!)- הם מניחים למטופליהם לבדוק בעצמם ואם טוב להם - מה טוב..! ולעומתם, יש רופאים אשר מטופליהם מדווחים להם כי הלכו לחדרי מלח וזה הועיל להם וכו'.. ואז אותם רופאים פשוט לא מתייחסים, מעקמים פה, לא מרימים ראש מהמסך ומסרבים להגיב בכלל או שוללים ואף מגיבים בכעס מסויים ובביטול מוחלט. במקום שהרופא / המומחה הזה יבקש מהמטופל שלו להוביל אותו לאותו מקום שעשה לו טוב ולנצל הזדמנות להכיר משהו שיועיל לעוד מטופלים. בסופו של דבר - התוצאה שלנו מדברת בעד עצמה! אנשים מגיעים (תינוקות, פגים לשעבר, ילדים ומבוגרים) מצבם משתפר ומתקדם לאיכות חיים טובה ובריאה יותר, נמנעים ניתוחי פוליפים, שקדים, כפתורים, סינוסים ומפסיקים אינהלציות, תפקודי ריאה משתפרים והצורך בתרופות פוחת. בדיקות במכון שינה מוכיחות שיפור במצבים של חשש לדום נשימה או ביטול ניתוחי אדנואידים! אלה דברים שניתן להוכיח! רופא ריאות בודק תפקודי ריאה ולמזלי גם מוציא על כך מסמך חתום למטופל. אלה הן הוכחות!!! שוב, אני מחדדת, אני מתייחסת לטיפול בחדריHalotherapy בהם מותקן מכשיר הלוגנרטור הפולט - לתוך חדרים עטופים במלח טהור - חלקיקים מיקרונים של מלח רפואי. חלקיקים אלה נשאפים וחודרים אל תוך מערכת הנשימה ועושים את העבודה עם אפקט מצטבר בסדרת טיפולים בסיסית ומשמרת (כפי שפורטה בתגובותיי הקודמות). אין לי מושג איזה חדר מלח נחקר בבילינסון (כנראה בלוקים עם חיבורי מלט ביניהם..) ואיזו עבודה מקצועית נעשתה שם, מתי ומה התוצאות. הייתי מציעה להשקיע - את אותו מאמץ המושקע כאן בהתנגדות - בלבדוק באמת את השפעתן ויעילותן של כל התרופות הכרוניות הניתנות למטופל ברציפות, לאורך זמן, מבלי לבצע מחקר על המטופל עצמו, על השיפור במצבו ותוצאת הטיפול בו ובהחלט לעשות השוואה בין הטיפולים. ראוי להדגיש כי אנו מטפלים רק בחלק מהבעיות הכרוניות במערכת הנשימה והעור – כפי שפרסמנו - ולא מתיימרים לטפל בכל סוגי המחלות. לסיכום, אשמח לארח אותך ולהציג בפניך את השיטה היעילה הזו ותוצאותיה. בברכה, אביבה איטח, מנהלת חדרי מלח (halotherapy) 050-2185383
תשובת מומחה אין כל תועלת בחדרי מלח דר' דקל שלומי 31/10/2012 | 19:09אביבה שלום לא אוכל לשכנע גורם אינטרסנטי בחדרי מלח כי הנושא חסר תועלת.עניתי לך רבות ואנחנו מדברים בשפות שונות על כן אין טעם להמשך הדיון. את מתקשה להבין את עולם הרפואה המודרני ואין לך את הכלים הנכונים. ההסברים על השפעת המלח אינם מתיישבים עם המדע המודרני וההסבר עם המנורה מדגים את המצב האבסורדי. כל אדם עם הבנה בסיסית במדע יבין זאת. הבקשה לבדוק את ההסבר דומה לכך שמדענים יבוא לבדוק את טענתך כי המכונית שלך טסה בשמיים. לא מתקבל לחלוטין שבעל עסק יגיד שרופאים ממליצים ואף רופאי ריאות מבלי להוכיח זאת במסמכים שאכן המליצו. אני לא מכיר אף רופא ריאות בארץ ובעולם המערבי שיגיד כזה דבר. גם הקביעה שהטיפול עוזר שמורה לאנשי רפואה ומדע ולא לאנשים חסרי השכלה כזאת ובעלי אינטרס כלכלי. אין לך את הכלים להחליט מה קורה עם מטופלים בסביבה רבת משתנים. אין אף גורם רפואי או מדעי בעולם המערבי שמסכים לומר שהמלח עוזר. הקוראים צריכים לדעת זאת ולהבין שההסברים והנתונים שנמסרו על ידך חסרי ערך רפואי. כל ההמלצות על חדרי מלח אינן של בעלי מקצוע ולרוב מונעים מאינטרסים כלכליים. לא הייתי ממליץ לבזבז זמן או כסף על מדע קקיוני. אני לא ממליץ על חדרי מלח וזאת מגישה רפואית מקצועית. לאור כל התשובות שלי מיצינו את הדיון מבחינתי.
ואכן כן יש תועלת רבה בחדרי מלח!!אביבה 31/10/2012 | 23:14ד"ר דקל שלום, זה רק נדמה לך, אבל ממש אין לך שום מושג לגבי השכלתי המקצועית והרלוונטית. לא שאלת ולא עניתי לך בעניין זה אך אתה משוכנע .... העובדה היא שאינטרסים כלכליים יש דווקא בצד של מספקי התרופות! ואני בטוחה שאם תקליד מספר מילים בגוגל בנושא זה תגלה לבד. אבל בטוח שאתה כבר יודע זאת. ועוד תופתע לגלות שישנם רופאים (מכובדים) שהקימו חדרי מלח ומנהלים אותם. כן, גם בארץ. אז כולם טועים, בכל העולם - כולל לגבי סגולות הריפוי, זה אלפי שנים, של מערות המלח, ו"ההוכחות המהלכות" לכך, ואתה בטוח שרק אתה צודק. הקביעות שקבעת מזלזלות בציבור גדול של מטופלים, רופאים ומטפלים שמודים ומעריכים את הטיפול שקיבלו בחדרי מלח. המדע ממשיך להתפתח לחקור ולגלות תגליות רבות ומדהימות אך אפשר להודות שעדיין יש לו מגבלות להוכיח הכל (בשל עלויות, עניין, זמן, חשיבות, יכולת טכנית...)וגם את זאת ראוי שהמטופלים יידעו. ובכך גם אני מיציתי. כל טוב לך.
חדרי מלח עוזרים רק אם מחזיקים תרנגול ביד, ושן של עטלף ביד השניהקורן 04/01/2013 | 02:25לא ייאמן איך בכלל מעזים להעלות טיעונים הזויים כאלו. הרופא הנכבד כאן למד שנים, ולא בא להזיק לאיש כאן! לגברת בעלת חדר המלח, תהני בו ותהיי בריאה! ותפסיקי לזרות עלינו את המלח המזוהם שלך, תודה.
לא יפה איך שאת מדברת לרופאאוסת 05/11/2013 | 14:24לא הבאת שום סימוכין לכך שרופא כלשהו המליץ על חדרי מלח. ייתכן שזה באמת עוזר- ולא כאפקט "פלאסיבו". אבל שוב, לא הבאת כל סימוכין או המלצות אמיתיות מאנשים אמיתיים. ובכל מקרה, מן הראוי להתייחס בכבוד לכל אדם, ובטח לרופא שהקדיש ומקדיש ממרצו ומזמנו לענות כאן לשאלות בפורום, או לטפל באנשים אמיתיים בחיים האמיתיים. בריאות לכולם
חדרי מלח יעילים מאד!אביבה איטח 09/11/2013 | 22:37אוסנת שלום, א. לא פגעתי כלל בכבודו של הרופא ולא בכבודו של איש. ב. את מוזמנת לעיין בכל המשובים שיש לי מעשרות רבות של מטופלים בחדרי המלח שלי saltmedic, ואני מזמינה גם את הרופא הנכבד כמו גם את כל הרופאים ובעלי המקצוע בתחום, לבדוק את המטופלים ואת המשובים ולראות כמה הם אמיתיים. ברור שלא כאן המקום לפרסמם. ג. הויכוח הזה מיותר. אנו לא באים לפעול במקום הרפואה הקונבנציונאלית אלא לצידה!, אבל זה חמור מצד רופא לשלול בצורה פסקנית מבלי שבדק בכלל, את היעילות ותרומת חדרי המלח וכך למנוע ממטופלם רבים שלא מצאו תרופה לבעייתם, ואנו כן הצלחנו לטפל בהצלחה רבה ומלכאה! ד. תתפלאו אך בין מטופליי יש רופאים, ילדי רופאים, מטפלים מקצועיים, אחיות, ואפילו שני בכירים ממכון ויצמן עם בעיה ממושכת מאוד שלא נמצא לה טפול עד שהגיעו אלי. ה. בכל העולם יש אלפי חדרי מלח פעילים, ומעניין שרק בארץ יש רופאים השוללים זאת. מעניין למה.... ה. אני מוסמכת ברפואה טבעית, משלימה בתחומים: אירידולוגיה, ארומתרפיה, אוריקולותרפיה, ( וגם נרות הופי בנפרד), וכמובן הבסיס לכך הוא גם לימדי מדעים- אנטומיה, פיסיולוגיה ופתולוגיה.. זה רק כדי לסבר את אוזני אלה שטוענים לגבי רקע מקצועי.מתאים. מובן שגם הוכשרתי מטעם חברה בחו״ל לעסוק בHalotherapy -טיפול במלח - כבר שנים.. אז ברוח דברי הרופא הנכבד, אפשר לבטל את כל המטפלים ברפלקסולוגיה, דיקור, שיאצו, טווינה, עיסוי רפואי וכדומה, כי גם הם לא רופאים אז זה "לא נחשב" בעיניו,.. אני מאחלת לרופא הנכבד שלמען יוקרתו הרבה יצליח לטפל בכל המטופלים שלו בהצלחה רבה מאוד כדי שלא יזדקקו לחדרי מלח...

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
פרופ' ערד קודש
מערכת אינפומד