סובלת נורא
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
סובלת נורא סובלת נורא 23/01/2016 | 13:59שלום ד״ר. אני בחורה צעירה שסובלת כבר שנים מיגרנות אבל בתדירות סבירה ונסבלת ביותר-ברמה של 3 התקפים בחודש,בסמוך לווסת חודשית. המיגרנות התחילו אצלי בגיל 13/14 נכון להיום ככה כבר 6 שנים. אבל,לפני ארבעה חודשים בראש השנה,התחילו המיגרנות להופיע חמש התקפים בשבוע,ותוך שבועיים לכל היותר המצב נהיה קבוע! התחילו להיות לי כאבי ראש כל יום! כל יום אני מתעוררת עם כאב חזק בקידמת הראש,בקודקוד הראש,בעיניים מסביב להן,ולמעשה בכל הפנים( עצמות הלחיים,ארובות העין,גדר האף,על הגבות וכל מה שמסביב),הכאב הוא כאב קשה מאוד מגביל בצורה בלתי נתפסת,מאז אני מושבתת לבית וחוץ מהדברים ההכרחיים לא חיה ובטח שלא נהנית ממשהו. המצב נהיה ממש גרוע,הכאבים נורא חזקים,יש פעמים שהכאב כבר בלתי נסבל וקשה יותר ממה שהוא ברגיל אני לוקחת כדור רילרט ורק הוא עוזר לי ומעלים את הכאב לאותו יום,ויום למחרת כמובן-חוזר. התחושה היא כמו דלקת בראש , כל הראש כואב, לפעמים גם בצורה פועמת,לפעמים גם חד צדדי-בדיוק כמו שהיה לי בשנים האחרונות פשוט התקפי מיגרנה. מה שכן,לא משנה באיזה עוצמה כואב ואיפה בדיוק בראש,רק הרילרט עוזר לי. טופלתי אצל נוירולוג בארבעה חודשים האלה,שנתי לי טיפול שלא הועיל בכלל( פרדניזון,אלטרול,סלואו דרלין) ורילרט היחיד שעושה משהו במצבי כאב קשים. אני נורא חסרת אונים מהמצב,אני מתה לעבוד ולחזור לחיות,אני לא מתפקדת הכאבי ראש כלכך חזקים שקשה לשלב חיים ביניהם,יש לי תור למרפאת כאבי ראש בלניאדו בחודש הבא,האם יש סיכוי להציל את המצב ולהפסיק את כאבי הראש החזקים? קראתי על פתרונות וביניהם רפואה משלימה וזריקות בוטוקס לראש,יש מצב שמשהו מאלה יכול לעזור לי ???הוסף תגובה
סובלת נוראסובלת נורא-פרט ששכחתי 23/01/2016 | 14:05הכאבים שלי הם תמידיים עם התקפי כאב קשים קצת יותר בתדירות של 10 ימים מתוך חודש שזה כאבי בלתי נסבלים ולא אנושיים ובשאר הימים כאבים חזקים שאין ברירה אלא לשרוד מפאת ההגבלה בלקחת רילרט יותר מדי. על פי אבחנתו של הנוירולוג מדןבר במיגרנה כרונית (?)הוסף תגובה
סובלת נוראסובלת נורא 23/01/2016 | 14:13ואיך שכחתי כמובן: עשיתי סיטי ראש,שיצא תקין. ביקרתי אצל רופאי א.א.ג ורופא עיניים ושניהם שלחו לנוירולוג בהסבר שהכל תקין מבחינת התחום שלהם ושלדעתם מדןבר במיגרנה שמקרינה כאבים לכל הפניםהוסף תגובה
תשובת מומחה סובלת נורא דר' שלומית יוסט-כץ 23/01/2016 | 18:29שלום רב, אל תתיאשי יש עדין דרכים רבות לטפל בך המרפאה בלניאדו מצוינת ומומלצת. בינתיים תמשיכי מעקב נוירולוגיהוסף תגובה
סובלת נוראסובלת נורא 26/01/2016 | 01:54מנסה לסחוב את הזמן עד התור,ובנתיים סובלת מכאבים חזקים מאוד בראש ופנים..האם בוטוקס יכול לעזור??הוסף תגובה
סובלתממתינה לתשובה 31/01/2016 | 19:55עדיין ממתינה לתשובה:(הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך תשובה... דר' שלומית יוסט-כץ 31/01/2016 | 21:10על מנת להציע טיפול אוטפטימאלי צריך לראות ולהעריך את מצבך ע"י שיחה ובדיקה מקיפה. אני משוכנעת כי ניתן לעזור לך!הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
מיאסטניה גרביס
בדיקות קשורות
-
נוגדנים לגנגליוזיד GM1
-
קארבאמאזפין
תרופות קשורות
-
ארגוטאמין
-
קלדריבין
מונחים קשורים
-
אונת המצח
-
אמיוטרופיה
רופאים בתחום

ד"ר סלים מנסור נוירולוגיה
4.6 ( 5 חוות דעת )
"ד"ר סּלים מנסור הוא רופא מקסים ומיוחד . המון תודה על היחס וחום והסבלנות . ממליץ בחום 🙏🙏🙏💕"

פרופ' חן הלוי נוירולוגיה
4.9 ( 33 חוות דעת )
"פרופ הלוי מקצועי , אדיב ומומלץ בחום ! הרגשנו בידיים הכי טובות שיש ברמה הכי מקצועית שיש ! אין ספק שבחרנו בטוב ביותר"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה