כאבי ראש חריפים
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
כאבי ראש חריפים איתי 02/07/2011 | 08:41שלום היה לי כאב ראש ממש למעלה באונה הכיפתית ומדי פעם ברקות הכאב עבר וחזרתי להתעסק במחשב כחלק מלימודי ללא חום והלכתי כבר לרופא משפחה ולנוירולוג וסיטי היה לפני כמעט חצי שנה והיו לי המון צילומים שזה לא בריא. מסיבה דומה של כאבי ראש, לפני 3 ימים מרוב שלא עשיתי הפסקה והייתי בתוך המסך הרבה זמן העיניים שלי היו אדומות ורק כשהורי אמרו לי הבנתי שהם אדומות הלכתי לישון ולמחרת הכאב ראש הופיעה חזק מאוד עד דמעות העיניים פחות אדומות, ונכון לעכשיו אני סובל מכאב ראש באזור שתופס לפחות שלוש אצבעות ומרגיש חום למרות שאין לי חום לפי המד חום.הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש חריפים דר' דניאל עובד 02/07/2011 | 10:12אוקיי, מה השאלה?הוסף תגובה
כאבי ראש חריפיםאיתי 02/07/2011 | 10:46אני מנסה להתעלם וכואב לי מאוד לקחתי תרופה שאז הנוירולוג אמר שאקח כי הוא חשב שמדובר בסטרס "מיגרלב" לא עזר לי ואני עם הכאב ראש לא יודע מה לעשות אני רוצה להיפטר מזה ואני יודע שהרופא ישלח אותי לסריקה ורציתי לדעת למה כשידוע שצילומי רנטגן או סיטי מזיקים ומוסיפים קרינה לגוף לא שולחים לאמ אר אי .? מה אני צריך לעשות זה נוראיהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש ובדיקות הדמייה דר' דניאל עובד 02/07/2011 | 11:25שאלה טובה איתי, והתשובה היא שבדיקת mri פשוט הרבה יותר יקרה, וברוב המקרים בדיקת ct מספיקה...הוסף תגובה
כאבי ראש חריפים02/07/2011 | 11:38אני חייב לעשות משהו סיטי היא קרינה מסוכנת מאוד אתה רוצה להגיד לי שזו הפקרות מצד האוצר שוב פעם ושבגלל זה אני אעלץ לקבל מנת קרינה נוספת זה נוגד את המונח שהצלת חיי אדם הן מעלה ראשונה אין מקומות במזדרונות בבתי חולים רופאים לא מקבלים שכר הולם ועכשיו גם ציוד מה הדרך שאוכל בכל זאת להיבדק באמ אר אי ולא סיטי זה מסביר למה הנוירולוג האחרון אמר אין מה לעשותהוסף תגובה
תשובת מומחה MRI דר' דניאל עובד 02/07/2011 | 15:37אם נוירולוג הקופה אינו מסכים לאשר לך MRI, הדרך היחידה היא לשלם באופן פרטי או ביטוח בריאות פרטי...הוסף תגובה
03/07/2011 | 10:13יש לי שתי נקודות שחורות שלא ראיתי קודם בעין ימין שלי שמתי לב לזה רק עכשיו. זה משנה משהו ?הוסף תגובה
איתי 03/07/2011 | 10:49שמתי לב שיש לי 2 כתמים שחורים בעין אחת זה אומר משהו .1הוסף תגובה
כאבי ראש חריפיםאיתי 03/07/2011 | 10:50שמתי לב שיש לי 2 כתמים שחורים בעיניים זה אומר משהו ?הוסף תגובה
תשובת מומחה כתמים שחורים דר' דניאל עובד 03/07/2011 | 10:54זה אומר שכדאי לפנות לרופא...הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
דלקת קרום המוח
בדיקות קשורות
-
חומצה ולפרואית בדם
-
קארבאמאזפין
תרופות קשורות
-
קלדריבין
-
רילוזול
מונחים קשורים
-
הבית לחולי טרשת נפוצה
-
אות עצבי
רופאים בתחום

ד"ר מוחמד הוארי נוירולוגיה
5 ( 12 חוות דעת )
"ד״ר הווארי רופא קשוב, סבלני ומקצועי - ממליצה עליו בחום:)"

ד"ר ראובן אייכנבאום נוירולוגיה
4.8 ( 6 חוות דעת )
"ד"ר אייכנבאום רגיש למצבנו. שם לב לשיפור במצב, על אף שעברה כמעט שנה מהפעם האחרונה בה היינו בביקור. הוא היה רגיש ואדיב וקשוב"

ד"ר סלים מנסור נוירולוגיה
4.6 ( 5 חוות דעת )
"ד"ר סּלים מנסור הוא רופא מקסים ומיוחד . המון תודה על היחס וחום והסבלנות . ממליץ בחום 🙏🙏🙏💕"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים
פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה