פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 207
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
קנביס רפואי
טלי 31/12/2013 | 10:33דר' עובד שלום רב. שמי טלי בת 31 סובלת מכאב ראש כרוני כבר 4 שנים. מטופלת בדפלפט כרונו ואסטו ללא הטבה משמעותית. מטופלת אצל דר' מוסק ודר' הרינג. לאחר ביקור אצל דר' הרינג הוחלט לבקש אישור ממשרד הבריאות על קנביס רפואי. אשמח להמלצות מה יכול לקדם את זה ולגרום להם להבין שהכאב משתק.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קנביס רפואי
דר' דניאל עובד 31/12/2013 | 16:51צריך למלא הטפסים באינטרנט ולשלוח בפקס בליווי מכתב המפרט את האבחנה והטיפולים שנוסו ללא הצלחה עד כה. בדרך כלל מאשרים בתוך שבוע עם קבלת המסמכים.הוסף תגובה
-
-
כאבי ראש כרוניים
משה 29/12/2013 | 20:19שלום! אני בן 63 מטופל מזה 8 שנים בהקפאות עים חנקן נוזלי בקרקפת עקב "נגעים טרום סרטניים" עברתי כ 100 הקפאות עד היום, בנוסף להקפאות עברתי הורדת נגעים בלייזר בבית חולים, כמו כן עברתי כ 8 ניתוחים, קרי כריתות של נגעים. האים יתכן שכאבי הראש שיש לי הם תוצאה של הנ"ל?? בתודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ראש כרוניים
דר' דניאל עובד 31/12/2013 | 16:49כדאי להתייעץ עם הרופאים המטפלים...הוסף תגובה
-
-
כאב ראש עם דופק
סיגל 29/12/2013 | 09:13מזה מספר ימים שאני סובלת מכאב ראש בצד הימני ועם דופק. הכאב אינו רציף אלא כל פעם בא ו"דופק לי בראש" מס' שניות וחולף, ואחרי כמה דקות זה שוב חוזר על עצמו, זה מטריף אותי, מה זה צריך להיות לדעתך? ניסיתי אדויל ולא עזר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב ראש הולם
דר' דניאל עובד 29/12/2013 | 16:52קשה לומר סיגל, כדאי להיבדק ע״י נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
-
לחץ תוך גולגולתי
זהבית 26/12/2013 | 12:15שלום שמי זהבית לפני כחודש אושפזתי בשל כפל ראיה שהתגלה כלחץ בתוך הגולגולת ( יש לי עודף משקל רב) הלחץ היה 350 חוץ מזה גילו גם לחץ דם גבוה בסביבות 159 אני נוטלת תרופות נגד לחץ דם , ואורומוקס( יש לי תופעות לוואי משגעות כמו עקצוצים ברגלים ובידים,כאבי ראש ,בחילות ורעשים באוזנים) חוץ מזה יש לי רגישות לרעשים בעיקר באוזן ימין כול רעש קטן מפריע לי אני עובדת עם ילדים בני שנתיים במעון האם לפנות לרופא תעסוקה שיעזור לי לקבוע האם אני מסוגלת לחזור לעבודה או אולי לעבור לעבוד במקום עבודה שקט (יש לי המלצות מרופא אף אוזן גרון להימנע מרעשים )הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לחץ תוך גולגולתי
דר' דניאל עובד 28/12/2013 | 09:34בהחלט שכן.הוסף תגובה
-
תודה רבה
זהבית 29/12/2013 | 09:13תודה רבה על תשובתך אכן אפנה לרופא תעסוקתיהוסף תגובה
-
-
כאבי עורף ולסת
חוה 28/12/2013 | 03:46לדוקטור שלום אני מנפגעות האלקטרוסין מזה למעלה משנתיים סובלת מכל מיני תופעות לואי שלאחרונה הוקלו בעקבות שימוש בכדור שמיובא מהודו אך כאבי העורף והלסת לא מרפים ממני אני מרגישה שאני מול שוקת שבורה איך ממשיכים מכאן את הכדור האלקטרוסין ההודי אני לוקחת חודשיים בערך בתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי עורף ולסת
דר' דניאל עובד 28/12/2013 | 09:33חוה שלום, אני לא חושב שהכאבים שאת סובלת מהם כיום קשורים בטיפול באלטרוקסין, כדאי להיבדק ע"י רופא פה ולסת ונוירולוג, או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
-
כאבי עורף ולסת
חוה 28/12/2013 | 03:47לדוקטור שלום אני מנפגעות האלקטרוסין מזה למעלה משנתיים סובלת מכל מיני תופעות לואי שלאחרונה הוקלו בעקבות שימוש בכדור שמיובא מהודו אך כאבי העורף והלסת לא מרפים ממני אני מרגישה שאני מול שוקת שבורה איך ממשיכים מכאן את הכדור האלקטרוסין ההודי אני לוקחת חודשיים בערך בתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי עורף ולסת
דר' דניאל עובד 28/12/2013 | 09:33חוה שלום, אני לא חושב שהכאבים שאת סובלת מהם כיום קשורים בטיפול באלטרוקסין, כדאי להיבדק ע"י רופא פה ולסת ונוירולוג, או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
-
כאבי ראש אחרי לידה
דיקלה 26/12/2013 | 08:33שלום, אני חמישה חודשים אחרי לידה וסובלת מכאבי עניים וראש חזקים, אחרי הלידה סבלתי מיובש בעיניים ומצמוץ יתר - זה עבר לתקופת מה וחזר עכשיו +כאבי ראש והרגשה של לחץ בארובות העניים. מה זה אומר? מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ראש לאחר לידה
דר' דניאל עובד 28/12/2013 | 09:28קשה לומר דיקלה, צריך להיבדק אצל רופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
-
כאב בצידי הראש
דנה 21/12/2013 | 20:26שלום ד"ר עובד מזה כעשרה ימים אני סובלת מכאב ראש צידי שבא וחולף. לאחר ביקור אצל רופאת המשפחה היא אמרה לי שזו כנראה דלקת, ונתנה לי כדורים בשם ibufen 400 רציתי לדעת, האם הדלקת יכולה לחלוף לבד גם ללא הכדורים אם הכאבים נסבלים? אני מעדיפה לא לקחת אותם שכן ראיתי שכתוב בעלון הצרכן כי הם אינם מומלצים לנשים הסובלות מבעיות פוריות. תודה רבה, דנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 21/12/2013 | 20:40דנה שלום, אני לא מבין על איזה דלקת מדובר, שגורמת לכאבי ראש חד צדדי שבא והולך, ושהטיפול שניתן לך הוא איבופרופן. בכל מקרה לדעתי האיבופרופן משמש במקרה שלך כמשכך כאב, ואם הכאב נסבל לחלוטין, אני מסכים שאפשר לוותר עליו. בהצלחה.הוסף תגובה
-
כאבי ראש
דנה 21/12/2013 | 20:49הדלקת לפי האבחנה של הרופאה היא דלקת שקשורה לעצבים, לא זוכרת את המונח המדויק. סוג הכאב הוא זרמים חשמליים בשני צידי הראש. הרופאה אמרה שהאיבופרופן הוא אנטי דלקתי ואמור לרפא את הדלקת. ושוב חזרה לשאלתי, האם ניתן לוותר על הטיפול בשל הסיבות שכתבתי. הכאב מטריד אך נסבל. תודההוסף תגובה
-
כאבי ראש
דנה 21/12/2013 | 20:50הדלקת לפי האבחנה של הרופאה היא דלקת שקשורה לעצבים, לא זוכרת את המונח המדויק. סוג הכאב הוא זרמים חשמליים בשני צידי הראש. הרופאה אמרה שהאיבופרופן הוא אנטי דלקתי ואמור לרפא את הדלקת. ושוב חזרה לשאלתי, האם ניתן לוותר על הטיפול בשל הסיבות שכתבתי. הכאב מטריד אך נסבל. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת
דר' דניאל עובד 22/12/2013 | 16:30ושוב אני מציין כי אני לא מכיר מצב כזה של דלקת...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת
דר' דניאל עובד 22/12/2013 | 16:31ושוב אני מציין כי אני לא מכיר מצב כזה של דלקת...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת
דר' דניאל עובד 22/12/2013 | 16:32ושוב אני מציין כי אני לא מכיר מצב כזה של דלקת...הוסף תגובה
-
-
תוצאותMRI
רות יוסף 28/03/2012 | 18:51בתשובה של MRI מצויין אטרופיה של אזור הצרבלום. מה זה אומרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תוצאות MRI
דר' דניאל עובד 28/03/2012 | 22:25ניוון של רקמת המוחון...הוסף תגובה
-
אטרופיה של הצרבלום - תיעוד אישי
המשתף 18/12/2013 | 16:31אתם מוזמנים לקרוא על תיעוד אישי של אדם המתמודד עם מחלת אטרופיה של הצרבלום וכן להגיב, לשתף, להפיץ וללמוד ביחד http://spinalcerebellaratrophy.blogspot.co.il אם אתם מכירים מקום טוב יותר לשתף על נושא זה - אשמח אם תוכלו לעזור ^^ תודההוסף תגובה
-
-
לחוצה מאוד
מיהה 15/12/2013 | 13:27שלום ד"ר אני בת 22 סטודנטית 5 חודשים אחרי לידה ועשיתי דיאטה חריפה ירדתי 12 קילו בשלושה חודשים . אני כשבועיים חשה סחרחורות כל היום כאילו שאני עומדת ליפול אני מרגישה אי יציבות ונדנוד וכובד בראש אך לא כאב. עשיתי בדיקות דם לא כלליות אך יצא תקין הייתי אצל נוירולוג ואצל אף אוזן גרון והם אמרן הכל תקין ואין צורך בהדמיה. ד"ר אני מאוד חרדה לבריאותי יש לי תינוקת ואני כל הזמן חושבת על הרע מכל אני חרדה מגידול בראש ולא מפסיקה לבכות אני בורחת מהמכללה באמצע הלימודים אני לא מתפקדת אני לחוצה וככל שיש סחרחורות אני נכנסת לפאניקה היסטירית. האם אפשר לסמוך על נוירולוג שעשה בדיקה חיצונית ואיבחן שהכל בסדר ?? האם התסמינים שאמרתי מסוכנים ?? ד"ר בבקשה תענה לי .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סחרחורות
דר' דניאל עובד 15/12/2013 | 16:42ייתכן שמה שתיארת נובע מהחרדות, ובהן צריך לטפל. אם הבדיקה הנוירולוגית תקינה, לרבות בדיקת עיניים לפונדוס (דיסקות העיניים), אין סיבה לחשוש, אבל אם תרצי לקבל חוות דעת נוספת, מומלץ לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סחרחורות
דר' דניאל עובד 15/12/2013 | 16:42ייתכן שמה שתיארת נובע מהחרדות, ובהן צריך לטפל. אם הבדיקה הנוירולוגית תקינה, לרבות בדיקת עיניים לפונדוס (דיסקות העיניים), אין סיבה לחשוש, אבל אם תרצי לקבל חוות דעת נוספת, מומלץ לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סחרחורות
-
המשך
מיהה 15/12/2013 | 16:55בדיקה נוירולוגית מספיקה כדי לשלול מחלה בראש ?? לפני חודש עשיתי בדיקת ראייה בלי הרחבת אישונים הכל תקין והרופא אמר שהעיניים נרות בריאות ואין צורך בהרחבת אישונים .. להתעקש על בדיקה מעמיקה ??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקה נוירולוגית
דר' דניאל עובד 17/12/2013 | 19:03בדיקה נוירולוגית מורידה את הסיכון במידה משמעותית אם היא תקינה. אין צורך להתעקש על הרחבת אישונים אם הדיסקות נצפו ללא הרחבה...הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
היפוטוניה
-
נוירופיברומטוזיס
-
בדיקות קשורות
-
סטירן בשתן
-
כספית בדם
-
תרופות קשורות
-
חומצה כנודאוקסיכולית
-
קלוראזפאט
-
מונחים קשורים
-
אגנוסיה
-
אזורי ברודמן
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים
פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה