דלג לתוכן

חוסר שק הריון באולטרסאונד ותבחין הריון חיובי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/09/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

המחזור שלי לא סדיר האחרון היה בתאריך 14.7 ביום ה 38 עשיתי בדיקת שתן ויצא שלילית אז הסקתי מסקנה שאני לא בהריון. טוב בעודי מחכה לקבלת מחזור, לא קיבלתי עד יום ה- 53 עשיתי בדיקת דם וגילו שאני בהריון (המחזור שלי סדיר בשלושה החודשים האחרונים בין 38-40 יום) אני אחרי תקופה ארוכה של גלולות 10 שנים עם הפסקות באמצע.אחרי 4 ימים קיבלתי מחזור שנמשך 4 ימים נגשתי למיון עשו לי אולטרסאונד ואין שק הריון, עשיתי שוב בדיקת דם אחרי יומיים מהביקור במיון ו HCG עלה מהבדיקה הקודמת מ 785.1 ל 989.9 לא מבינה מה יכול להיות מיואשת מאוד ולא ישנה בלילה. תודה מראש

תשובה:

מחזור שנמשך בין 38 ל-40 ימים אינו מחזור סדיר על פי הגדרה. לנטילת הגלולות למניעת הריון בעברך אין כל קשר למה שאת מתארת. אם ביצעת את שני תבחיני הבטא באותה מעבדה, ייתכן והדימום שהיה 4 ימים לאחר תבחין ההריון החיובי נובע מהריון חוץ רחמי. גשי לבצע אולטראסאונד נוסף ותבחין בטא נוסף !

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' אנדרי קידר
פרופ' אנדרי קידר כירורגיה
ד"ר מיכאל דוברוסין
ד"ר מיכאל דוברוסין חוות דעת משפטית
ד"ר אנטוניו ריינה
ד"ר אנטוניו ריינה כירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו