דלג לתוכן

שאלה

אני נוטלת גלולות מזה כ- 3 חודשים. בחודשיים האחרונים אני חשה בצריבה חזקה בנרתיק וסובלת מיובש קשה במהלך קיום יחסים. טיפולים חוזרים למניעת זיהום פטרייתי וזיהום ויראלי לא שינו את מצבי. בדיקת פאפ ומשטח לא העלו ממצאים. היום עברתי בדיקת וולווסקופיה ונמצ

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 03/05/2003 תאריך עדכון: 27/09/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

קונדילומה אין פירושה סרטן. אלה הם נגעים שנגרמים ע"י נגיף שזנים מסוימים שלו זוהו כגורם סיכון לסרטן צוואר הרחם, אך ממצא זה מחייב אותך לעשות בדיקות פאפ בשנים הקרובות למעקב וגילוי מוקדם. היובש והצריבה יכולים לנבוע מהנגעים עצמם, ולא סביר שמקורם בגלולות.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' יבגניה ניקולסקי
פרופ' יבגניה ניקולסקי קרדיולוגיה
ד"ר דינה צור
ד"ר דינה צור עיניים
ד"ר מריאנה בר לב
ד"ר מריאנה בר לב רפואה אסתטית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו