אני מעוניינת להרות וברצוני לדעת מה המשמעות של תוצאות המעבדה הבאות: <br
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מעוניינת להרות וברצוני לדעת מה המשמעות של תוצאות המעבדה הבאות: CMV IGG - 525 CMV IGM - negative CMV Avidity - 61%

תשובה:
מצב הנוגדנים אצלך מראה שרק טיטר הנוגדנים מסוג igG גבוה, כלומר שנדבקת בעבר כבר ב CMV. CMV מסכן את ההריון בדרך כלל רק אם ההדבקה הראשונית קורית במהלכו, (ואז טיטר igM גבוה ללא טיטר קודם של .igG) כיוון שנדבקת בעבר אין בעיה שתיכנסי להריון.