איזה סוג של טיפול ביתי יכול לשמש לבקע טבורי?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

איזה סוג של טיפול ביתי יכול לשמש לבקע טבורי?

תשובה:

טיפול ביתי אינו מתאים לבקע טבורי.

הרופא שלכם ירצה לבדוק את הילד באופן קבוע כדי לראות אם הבקע החל להיסגר. היו ערים לכל סימן לסיבוכים הקשורים לבקע, כגון חניקה, העלולים לדרוש טיפול מיידי.

לאחר הניתוח

אם דרוש ניתוח כדי לתקן בקע טבורי, טיפול ביתי יכול לסייע לילדכם במהלך ההתאוששות.

ילד שזה עתה עבר ניתוח להסרת בקע טבורי יזדקק לתרופות נגד כאב, כגון אקמול, למשך יומיים או יותר. מלאו אחר הוראות רופאכם באשר לטיפול בפצע עד החלמתו, כמו שמירת נקיונו ויובשו של אזור הניתוח. דווחו מיד על כל סימן לזיהום, כגון אדמומיות, נפיחות, ניקוז או חום.