לפני כ- 5 חודשים לערך הרגשתי לא טוב. היה לי חום 38.5 והתחלתי להשתעל שיעול עם ליחה. אחרי יומיים לערך החום ירד, ההרגשה הכללית השתפרה, אבל השיעול לא פסק. הלכתי לרופא המשפחה שנתן לי תרופות לשיעול וזה לא
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני כ- 5 חודשים לערך הרגשתי לא טוב. היה לי חום 38.5 והתחלתי להשתעל שיעול עם ליחה. אחרי יומיים לערך החום ירד, ההרגשה הכללית השתפרה, אבל השיעול לא פסק. הלכתי לרופא המשפחה שנתן לי תרופות לשיעול וזה לא עזר. נשלחתי לצילום ריאות והסתבר לי שיש לי דלקת ריא

תשובה:
על מנת שתוכל לקבל התייחסות מעמיקה ורצינית לבעייתך צריך לשמוע את סיפור המחלה שלך בפירוט, לבדוק אותך ולראות את צילומי הרנטגן שבוצעו. כדאי לבקש הפניה מרופא המשפחה לרופא פולמונולוג - מומחה במחלות מערכת הנשימה.