סיבות לריח רע מהפה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת מריח רע מהפה שזה מאוד מפריע לי. פניתי לרופאי שיניים וכולם טוענים שאין לי בעיה לא בשיניים ולא בחניכיים. גם פניתי לרופא משפחה ועשיתי בדיקות אף ותבחין נשימתי וגם לא נמצאה סיבה. זה מאוד מפריע לי, במיוחד בבוקר הריח מאוד חזק.

תשובה:
ישנם מספר גורמים לריח רע מהפה, נראה כי עשית מחקר לא קטן בנושא. ישנם גם הרבה דרכים לטפל בכך. קשה לי להמליץ לך על כיוון טיפול מסויים מבלי לבדוק אותך. תוכלי לנסות לפנות למומחה ברפואת הפה או לקבל פשוט חוות דעת מרופא שיניים נוסף. גילשי באתר וחפשי בתשובות שנתתי בעבר בנושא ריח פה, לדוגמה: http://www.infomed.co.il/questions/q_053005_3.htm