עגיל בטבור 3
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 16, רוצה לעשות עגיל בטבור, אבל לגמרי בעצמי! אני יודעת שעדיף ללכת לעשות במקום מוסמך ומקצועי, אבל החלטתי להקל על עצמי ועל הכאבים ולעשות לבד. רציתי לדעת באילו כלים להשתמש (נגיד מחטים וכאלה) ומאיזה סוג צריך להיות העגיל.

תשובה:
הפעולה שאת רוצה לעשות לעצמך היא פעולה מסוכנת, שאם תתבצע על ידי אנשים חסרי נסיון ועם ציוד בלתי מקצועי יכולה להביא לנזקים קשים, זיהומים, ופגיעה בלתי הפיכה בעור. אין טעם לענות במפורט על שאלותיך, מכיוון שלא תקבלי באתר זה תמיכה לפעולה מסוכנת. ד"ר קרן מאיר-שפריר - אינפומד