הופעה חוזרת של שטף דם קטן בעין
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

שאלה בנוגע להופעת שטף דם בעין. בעין ימין לפני כשבועיים צץ לי שטף דם קטן מימין לאישון ונעלם ללא כאבים לאחר שלושה ימים לערך. עתה חזר באותו מקום, אך הוא גדול יותר, ושוב ללא כאבים כלל. אני מרכיב משקפיים מספר 5.75 לראייה למרחק ללא צילינדר. אני בן 34 ובריא

תשובה:
האם אתה סובל מיתר לחץ דם? לא ברור אם זה הופיע כחלק מדלקת, טראומה, כתוצאה מחדירת גוף זר או מסיבה אחרת. הופעת שטפי דם קטנים בעין היא דבר נורמלי מדי פעם, אך מאחר שהדבר קרה פעמיים באותו מקום, אני מציעה שתפנה לרופא עיניים לבדיקה. תרגיש טוב. ד"ר נעמה זנזורי - אינפומד