דלג לתוכן

גלולות למניעת הריון המכילות פרוגסטרון בלבד

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 17/12/2007 תאריך עדכון: 19/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני נוטלת גלולות מסוג סרזט במשך יותר משנה בגלל רמה גבוהה של כולסטרול שהסיבות לה גנטיות. במשך כל הזמן הזה לא היו לי דימומים. האם זה תקין? האם עליי להחליף את סוג הגלולה?

תשובה:

גלולות סרזט מכילות רק פרוגסטרון, ללא אסטרוגן, ועל כן לרוב אין דימום. גלולות כאלה יש ליטול את הגלולות ברצף. מידע נוסף תוכלי למצוא כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_101106_4.htm
רופאים בתחום
ד"ר מיכאל טל
ד"ר מיכאל טל כירורגיה
פרופ' אברהם ויצמן
פרופ' אברהם ויצמן פסיכיאטריה
ד"ר מנחם דויטש
ד"ר מנחם דויטש רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו