אבא שלי, בן 50, עבר ניתוח להוצאת כיס המרה בשל אבנים בכיס המרה. קראתי שכיס המרה מאחסן את מיצי המרה, שתפקידם לעזור בספיגת השומנים מהאוכל לתוך תאי המעי. האם עכשיו, כשאין לו כיס מרה, זה אומר שהשומנים שה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אבא שלי, בן 50, עבר ניתוח להוצאת כיס המרה בשל אבנים בכיס המרה. קראתי שכיס המרה מאחסן את מיצי המרה, שתפקידם לעזור בספיגת השומנים מהאוכל לתוך תאי המעי. האם עכשיו, כשאין לו כיס מרה, זה אומר שהשומנים שהוא אוכל ייספגו בכמויות קטנות יותר והשאר יופרש בצוא

תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית