דלג לתוכן

האם יש סיכון בעגיל בפטמה?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 18/12/2008 תאריך עדכון: 19/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני רוצה לעשות עגיל בפטמה, וברצוני לדעת אם יש חשש לסרטן השד עקב העשייה, אם אפשר להיניק לאחר מכן, ואם השד מפסיק לגדול בעקבות כך.

תשובה:

עגיל בפטמה אינו נחשב כגורם סיכון להתפתחות סרטן השד. לגבי הנקה, ישנה סכנה, מפני שיכולה להיווצר הצטלקות בפטמה, שתסתום את צינורות החלב וימנעו הנקה מן השד, אך זה שונה בין בחורה לבחורה. למקרה שאת בגיל ההתבגרות, השד אינו מפסיק לגדול לאחר עשיית העגיל. בברכה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר מריאנה בר לב
ד"ר מריאנה בר לב רפואה אסתטית
פרופ' חיים ביטרמן
פרופ' חיים ביטרמן פנימית
ד"ר כרמי גלר-ברנשטיין
ד"ר כרמי גלר-ברנשטיין ילדים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו