רטיבות רבה אצל אישה בעת קיום יחסי מין
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

הייתי מעוניינת לדעת אם זה נורמלי שיש רטיבות יתר בעת קיום יחסי מין או בעת האורגזמה עצמה. הפרטנר שלי טוען כי מעולם לא קיים יחסי מין עם מישהי והרגיש רטיבות כה רבה.

תשובה:
רטיבות בזמן קיום יחסי מין זה דבר נורמלי לחלוטין. איני יכולה לומר מהי הכמות שצריכה להיות, אך לא ידוע לי על מצב של רטיבות יתר. הרטיבות במהלך האורגזמה והאקט עצמו מעידה על הנאתך מיחסי המין, ואין בזה כל דבר רע. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד