מחזור לא סדיר עדיין אצל נערה בת 11
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 11 וחצי, קיבלתי מחזור מוקדם, לפני הגיל הרצוי. אחרי חודש הייתי אמורה לקבל מחזור ולא קיבלתי, אך אני עדיין חשה כאבים בגב, בבטן, ולפעמים גם במקום המחזור. מה אני יכולה לעשות? לקחתי כדור אקמול במינון המתאים לגילי, והוא אינו עוזר לי. אילו תרופות לקחת

תשובה:
הגיל שאת מספרת כי קיבלת בו מחזור הוא נורמלי לחלוטין. בגילך ייתכנו שינויים בסדירות המחזור. אם הכאבים ממשיכים, ואת עדיין לא מקבלת מחזור, את יכולה לגשת לרופא המטפל שלך לבדיקות נוספות. ייתכן שהכאבים כלל אינם קשורים למחזור. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד