בדיקת ביוץ לאישה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני חמישה וחצי חודשים אחרי לידה, מיניקה הנקה מלאה וללא אמצעי מניעה. עד עכשיו קיבלתי מחזור שלוש פעמים, אבל המחזור היה מאוד חלש ביחס למה שהייתי רגילה בעבר. האם זה צריך להיות כך? האם יש כבר ביוץ? אני מעוניינת להיכנס להריון נוסף. לפני ההריון טופלנו בטי

תשובה:
לא בטוח שאת צריכה לחזור לטיפולים. את יכולה להשתמש בערכת ביוץ ביתית בשביל לדעת אם את מבייצת. האם המחזור סדיר? את יכולה כמובן גם לגשת לרופא המטפל כדי לבדוק אם יש ביוץ. אם יש ביוץ, את יכולה להמשיך לנסות להיכנס להריון. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד