מילוי שפתיים בעת טיפול עם רואקוטן
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 28 ונוטלת כדורי Roaccutane כבר 3 חודשים במינון של 20 מ"ג. האם מותר לעשות מילוי שפתיים מסוג רסטילן בזמן נטילת רואקוטן? למה זה יכול לגרום? הפסקה של כמה זמן צריכה להיות בין נטילת רואקוטן לבין מילוי שפתיים?

תשובה:
רסטילן הוא נגזרת של חומצה היאלורונית (hyaluronic acid). מילוי שפתיים באמצעות רסטילן נחשב לבטוח, אבל, כאשר ישנו גירוי בעור באזור הקרוב לאזור ההזרקה, כדאי להתייעץ עם רופא מקצועי לפני שמבצעים את ההזרקה. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד