דלג לתוכן
התעלפות אחרי תרומת דם
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 17/03/2008 תאריך עדכון: 27/09/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

הבוקר תרמתי דם בבית חולים. לאחר הבדיקה אכלתי שני ביסקוויטים ושתיתי חצי כוס קפה. אחרי שעה התעלפתי בבית. הרגשתי בחילה והזעתי, ולאחר מכן היה לי קר מאד. האם יש קשר לתרומת הדם?

תשובה:
יכול להיות קשר לתרומת הדם. אם זה היה אירוע חד פעמי, אין צורך להתרגש ממנו. אם ההתעלפויות חוזרות על עצמן, הן ככל הנראה לא קשורות לתרומה. במקרה כזה כדאי לפנות לרופא המשפחה לבירור. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' דרור שובל
פרופ' דרור שובל ילדים
4.9
( 21 חוות דעת )
"היה ממש נוח לקבוע את התור, הייתה זמינות טובה מבחינת הנוחות והזמן שעבר בין הרגע שרציתי לתאם והזמן שהתור התקיים. לא חיכינו בכלל בעת ההגעה. הרגשתי שיש לנו זמן ולא היינו בלחץ. קיבלנו מענה מצוין וללא ספק נשמח להמשיך להיות במעקב אצלו."
ד"ר מיכאל קורנייבסקי
ד"ר מיכאל קורנייבסקי רפואת כאב
5.0
( 3 חוות דעת )
"היי זה לא כמה מילים זה כמה שנים אני אשה מיתמודדת נפש הרבה שנים ולצערי ליפני כמה שנים גילו לי מלנומה באצבע לאחר כריתה האצבע סבלתי מכאבי תופת שלא השאירו לי ברירה אלה ללכת לרופא כאב האמת היא שהאורטופד הציע לי אותו אבל תישמעי לא היתכוננתי לדבר כזה אני אחות במקצועי ומיד הייתי מיחסת כבוג לכל הרופאים אבל פה זה משהו נדיר ברגע שניכנסתי אליו בבכי הוא פשוט המיס אותי הוא טיפל בי פסיכולוגית קודם הבדיקה ואחר כל במשך 3 שנים עד היום הזה( היום הייתי אצלו) בכל מיפגש במרפאה בטיפולים של הזריקות תחת שיקוף אני פשוט הייתי מחכה כבר לטיפול הבא רגיש מיקצועי עם פסון חתיך וכשאני ניפרדת ממנו אני עם דמעות כל הזמן פשוט אין דברים כאלה תודה רבה"
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון נוירולוגיה
4.9
( 16 חוות דעת )
"מקצועיות, יסודיות, סבלנות ונועם"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו