דלג לתוכן

שאלה

נפגעתי במחלת הסקלרודרמה. אני מטופלת בכמה תרופות. אני בת 58. אני שוקלת אפשרות להזרקת סיליקון לצורך העלמת קמטים בפנים. שאלתי - האם יש סכנות בהזרקת סיליקון במיוחד לנוכח מחלתי? אם אינכם ממליצים על טיפול זה - האם תוכלו להמליץ על טיפול אחר?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/03/2003 תאריך עדכון: 28/09/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

כיוון שמחלת הסקלרודרמה מערבת בראש ובראשונה את מבנה העור ומעבה אותו, עליך להתייעץ עם פלסטיקאי מומחה וראומטולוג לפני שקילת ביצוע הזרקות סיליקון. כמו כן חשוב לזכור כי באנשים עם מחלות רקמת חיבור כמו סקלרודרמה יש שיעור מוגבר של מקרי אלרגיה לסיליקון, וצריך לעשות מבחנים עוריים מבוקרים לפני טיפול אמיתי.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר סיגל פישמן
ד"ר סיגל פישמן גסטרואנטרולוגיה
 המרכז הוסקולרי לרגל סוכרתית
המרכז הוסקולרי לרגל סוכרתית אורתופדיה
ד"ר אליהו כץ
ד"ר אליהו כץ פנימית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו