הקאות ולחץ בחזה אחרי נטילת רפאפן
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני ארבעה ימים חליתי בכאב גרון, חום, חולשה ובחילות. למחרת התחלתי בטיפול בתרופה רפאפן מגה בעקבות דלקת גרון שאובחנה אצלי. ציינתי אצל הרופא, ואציין גם כאן, כי אין לי רגישות ידועה לתרופות. מאז הבחילות נשארו, ואף נוספו הקאות, ונוסף על כך ישנו כאב מוזר שמ

תשובה:
טיפול ברפאפן גורם להקאות רק במקרים נדירים. הסימפטומים שציינת אינם ספציפים ואינם מכוונים לבעיה חד-משמעית. יתכן שמדובר בכאב שרירים על רקע המחלה, אך בכל מקרה, אם הלחץ בחזה לא חלף ואתה ממשיך להקיא, מומלץ שתיגש לחדר מיון או למקור רפואי זמין אחר. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד