הסיבות להיווצרות גזים
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 43, אוכל בצורה תקינה, במיוחד אוכל הרבה לבנה עם שמן זית וכן חומוס כמה פעמים בשבוע. אני סובל מבעיית גזים כל הזמן, יש לי גזים גם כשאני ישן. מה עושים? כיצד נפטרים מזה?

תשובה:
הסיבות העיקריות להיווצרות גזים הם בליעה של אוויר ואכילת מזונות המגבירים היווצרות גז במעי, לדוגמה קטניות (ביניהם חומוס), מוצרי חלב ופירות מסוימים. אני מצרפת שתי כתבות הסוקרות את הנושא ומציעות פתרונות שונים http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3195084,00.html